Νέο μπαράζ πτήσεων της Ryanair για την Ελλάδα (με Κω στο πρόγραμμα)| Και LOT, Eurowings, Wizz

1
2424

Νέο μπαράζ πτήσεων για πολλούς ελληνικούς προορισμούς ανακοίνωσε η Ryanair, επιβεβαιώνοντας την εκτίμηση ότι λόγω της υψηλής ζήτησης για Ελλάδα, όπου υπάρχουν διαθέσιμα slots θα προσθέτει πτήσεις, ενώ και αρκετές ακόμη αεροπορικές εταιρίες, συνεχίζουν να προσθέτουν πτήσεις προς Ελλάδα.

Πιο αναλυτικά, η Ryanair ανακοίνωσε τις εξής πτήσεις για το εφετινό Καλοκαίρι:

– Βρυξέλλες Σαρλερουά – Ηράκλειο
– Βρυξέλλες Σαρλερουά – Ζάκυνθος
– Λίβερπουλ – Κως
– Μάντσεστερ – Σαντορίνη
– Μέμινγκεν – Κέρκυρα
– Μιλάνο Μπέργκαμο – Κως
– Νάπολη – Σαντορίνη
– Παλέρμο – Σαντορίνη
– Νις – Κέρκυρα
– Γκντανσκ – Κέρκυρα

Η Eurowings

Η Eurowings αυξάνει το φάσμα των πτήσεων από το Ντόρτμουντ για το Καλοκαίρι του 2021. Η αεροπορική εταιρεία θα προσθέσει τη σύνδεση Ντόρτμουντ – Ρόδος στο πρόγραμμα πτήσεων. Οι πτήσεις θα γίνονται δύο φορές την εβδομάδα μεταξύ της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας και του ελληνικού νησιού.

Από τις 2 Ιουλίου, τα αεροπλάνα θα απογειώνονται από το αεροδρόμιο του Ντόρτμουντ προς τη Ρόδο κάθε Παρασκευή και Δευτέρα.

Περαιτέρω προορισμοί από Ντόρτμουντ

Εκτός από τη νέα διαδρομή προς τη Ρόδο, η Eurowings θα επεκτείνει το φάσμα των πτήσεων της για να συμπεριλάβει έξι ακόμη απευθείας δρομολόγια προς τη Μεσόγειο ήδη από τον Ιούνιο. Οι λάτρεις της Ισπανίας μπορούν να προσβλέπουν στις συνδέσεις με το Αλικάντε και τη Μάλαγα. Επιπλέον, δύο νέες διαδρομές της Ιταλίας από το Ντόρτμουντ θα προστεθούν με τους προορισμούς της Κατάνια στη Σικελία και τη Νάπολη. Νέοι ελληνικοί ταξιδιωτικοί προορισμοί είναι το Ηράκλειο της Κρήτης και η Καβάλα.

Η LOT

Σειρά νέων πτήσεων ανήγγειλε και η πολωνική LOT, που περιλαμβάνουν και σημαντικούς προορισμούς στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, η εταιρία ανήγγειλε πτήσεις:

από Γκντανσκ προς Μπουργκάς
από Κατοβίτσε προς Καλαμάτα, Βαρκελώνη, Μπουργκάς (4 φορές την εβδομάδα),  Άκτιο (Λευκάδα στην περιοχή των Ιονίων Νήσων), Αθήνα (2 φορές την εβδομάδα), Σάμο και Βάρνα (δύο φορές την εβδομάδα)
από Πόζναν προς Μαγιόρκα
από Rzeszów προς Ζαντάρ
από Βαρσοβία προς Tivat (Μαυροβούνιο) και Μπατούμι
από το Βρότσλαβ προς Βαρκελώνη και Κω
Εκτός από τις νέες συνδέσεις, οι εποχιακές συνδέσεις θα επιστρέψουν στο δίκτυο της LOT, μεταξύ άλλων προς Ζάκυνθο, Θεσσαλονίκη, Σικελία, Σαρδηνία, Μάλτα, Κέρκυρα, Κω, Σαντορίνη και Ίμπιζα. Διατίθενται επίσης πτήσεις προς την Κυανή Ακτή, την Κροατία, τη Βενετία και το Μαυροβούνιο. Αυτές οι συνδέσεις θα ξεκινήσουν στις 28 Μαΐου.

Wizz Air

Από την πλευρά της η Wizz Air από τις 12 Ιουνίου 2021, θα εκτελεί πτήσεις στη διαδρομή Τιμισοάρα – Σαντορίνη. Θα είναι μια εποχιακή διαδρομή, με μία  εβδομαδιαία πτήση, κάθε Σάββατο.

Πηγή: money-tourism.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ