Μηνάς Χατζημιχαήλ: Δύσκολη και παράξενη η φετινή σεζόν, αλλά θα κινηθούμε καλύτερα από πέρσι

11
2599

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Δύσκολη και παράξενη χαρακτηρίζει την φετινή σεζόν ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω Μ. Χατζημιχαήλ λόγω της καθυστέρησης στο άνοιγμα ως συνέπεια της γενικότερης καθυστέρησης του προγράμματος εμβολιασμών, με ευθύνη της ΕΕ.

Από τη στιγμή που ανοίξει η σεζόν ωστόσο εκτιμά ότι θα πάνε όλα καλά σε ότι αφορά την τουριστική κίνηση παρότι δεν θα πιάσουμε με τίποτα τους ρυθμούς του 2019, υπάρχει αισιοδοξία ωστόσο ότι θα πάμε καλύτερα από πέρσι.

Σε ότι αφορά το «πείραμα» της Ρόδου τονίζει ότι δεν πρέπει να σταθούμε στο αρνητικό περιστατικό της «καραντίνας», αλλά στην ικανοποίηση των επισκεπτών και στην ανάγκη του κόσμου να ταξιδέψει και να κάνει διακοπές στα νησιά μας.

Ας κινηθούμε όλοι προσεκτικά, λίγος καιρός έμεινε και θα είμαστε πάλι όπως παλιά, καταλήγει ο κ. Χατζημιχαήλ.

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μηνά, μου αρέσει η αισιοδοξία σου. Δεν θα το ζήσουμε ποτέ ξανά. Από που προκύπτει αυτό;
    Εγώ λέω ότι τον Νοέμβριο μας περιμένουν οι μεταλλάξεις. Έτσι το βλέπω το σενάριο. Γιατί αν ισχύουν αυτά που λες μέχρι τον Ιούλιο το πολύ, θα πρέπει να έχουμε εμβολιαστεί όλοι, οπότε δεν θα υπάρχει πια πρόβλημα. Το εύχομαι πραγματικά αλλά δεν το βλέπω να γίνεται έτσι.

    Και το άλλο, ότι η κυβέρνηση τα έκανε όλα καλά αλλά φταίει η Ευρώπη; Πολύ αβανταδόρικο.

    Και το «πείραμα» της Ρόδου που δεν σου άρεσε; Αυτό με μπέρδεψε λιγάκι.

    Μήπως έρχονται εκλογές και έπεσε γραμμή από το κόμμα;
    Εχθές ο Μάριος, σήμερα εσύ. Για να δούμε τι άλλες δηλώσεις θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες.

    • Δουλευομαστε και μεταξύ μας τώρα? Εσύ, έχεις κρατήσεις για το ξενοδοχείο σου? Αλήθεια τώρα, θα πάμε καλύτερα από πέρυσι? Εσένα,ως γνωστόν, είναι βολεμενη η»μπάνκα»σου, ΝΑ αν ανοίξεις ΝΑ και αν δεν ανοίξεις,ας κλαιν όσοι δεν τα’χουν. Αλλά κόψε το παραμύθι γιατί δεν έχουν όλοι την τύχη σου. Ο κόσμος «έξω»απ’την πόρτα σου το μόνο που»εισπράττει»είναι ο φόβος να μην έχει αύριο ούτε ψωμί για τα παιδιά του. Τί σου λέω τώρα ε,??

  2. ήρθαν στο νησί, αλλά έμειναν μέσα… άλλωστε σύμφωνα με δηλώσεις των Κυβερνητικών ,δεν είναι απαραίτητο το άνοιγμα της εστίασης για το άνοιγμα του τουρισμού……….

  3. ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΎΝΤΡΟΦΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΤΑΣΟΣ Ο ΜΟΡΦΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΤΑΝΙΟ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ, ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΑΡΑΒΕΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ
    .
    https://pbs.twimg.com/media/EzcYCy7UUAEJPwg?format=jpg&name=small

  4. ευτυχως που υπαρχει αυτη κυβερνηση που εκανε ενα χρονο τωρα τιτανιο αγωνα να φτασουν τα κρουσματα ως τον ουρανο, να μην μεινει νοσοκομειο για νοσοκομειο ορθιο, να εχουμε 8ο θανατους καθημερινως και τελικα να μενουμε και κλεισμενοι σπιτι.
    τα καταφεραμε συναγωνισται , δεν θα πατησει τουριστας για τουριστας με αυτην την ..διαφημιση που καναμε στην χωρα και φετος!!

  5. Τί ακούμε Θεέ μου! Τί μυαλό κουβαλάτε ρε ρεταλια του Στάλιν. Αν θες τέτοιο Σοσιαλισμό γιατί δεν κάνεις ένα μικρό βήμα για τον άνθρωπο και ένα τεράστιο για την ανθρωπότητα να πας να ζήσεις στην ονειρική χώρα του αβασταχτου Σοσιαλισμού, να πάρεις μαζί σου και όλα τα βρωμερά σκουλήκια που έχουν το θράσος να λένε ότι είναι Έλληνες, να ξεβρωμισει επιτέλους η χώρα από την λέρα σας? Εδώ είστε όλο ιδέα, κάντε λοιπόν το όνειρο σας πράξη.Αριστερα ζωντοβολα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ