ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ελ. Παπαδούλη: Αν η σεζόν κινηθεί στα περσινά επίπεδα θα είμαστε ικανοποιημένοι (τέλη Μαρτίου θα ξέρουμε αν θα ανοίξει Ιούνιο ή Ιούλιο όπως πέρσι)

10
2564

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Με αφορμή την τηλεδιάσκεψη με την Αντιδήμαρχο Τουρισμού Σέβη Βλάχου και την παρουσίαση του νέου σύγχρονου και διαδραστικού τουριστικού σάιτ του δήμου Κω το οποίο και παρουσιάστηκε, η Πρόεδρος του Σωματείου Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων Κω κ. Ελένη Παπαδούλη μας καταθέτει τις απόψεις της.

Σε ότι αφορά το πότε θα ανοίξει η νέα τουριστική περίοδος η κ. Παπαδούλη δηλώνει ότι θα το γνωρίζουμε περί τα τέλη Μαρτίου καθώς μέχρι τώρα τα στοιχεία δείχνουν ότι η Αγγλική αγορά ενδέχεται να ανοίξει περί τα μέσα Ιουνίου, ενώ η Γερμανική αγορά δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει αν θα είναι λίγο νωρίτερα ή λίγο αργότερα.

Σε ότι αφορά την εκτίμησή της για την σεζόν, παρότι σε γενικές γραμμές η κατάσταση για τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα είναι πολύ δύσκολη η κ. Παπαδούλη τονίζει ότι αν κινηθεί στα περσινά επίπεδα και όχι πιο κάτω θα πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι…

 

 

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. πολλά ενοικιαζόμενα για να μειώσουν τη χασούρα..τιγκάρουν με ΜΚΟ που θα ενσωματωθούν στην κοινωνία..

  2. Αν η σαιζόν είναι όπως την προηγούμενη 2020 την έχουμε βάψει σοβαρότατο πρόβλημα για όλους.

    • Εσυ θασαι τεμπελης καραβανας. Δεν ειχες τι να κανεις στη ζωη σου και εμεινες στο στρατο να σε τρεφει ο ελληνικος λαος. Τεμπελχανα κοπριτη!!!

  3. δυστυχώς η μονοδιάστατη ανάπτυξη γύρω από τον τουρισμό, σε περίπτωση που έχουμε 2η σαιζόν με παρόμοια νούμερα, θα έχουμε έντονη φτωχοποίηση στην Κω και δραστική μείωση του πληθυσμού.
    Η λύση είναι να κινηθούν γρήγορα οι εμβολιασμοί σε Ελλάδα και Ευρώπη !

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ