Κατά ένα μήνα μεταθέτει την έναρξη της σεζόν του 2021 στην Κω, ο σημαντικός φινλανδικός tour operator Aurinkomatkat

0
2535

Αναβολές για την έναρξη της σεζόν του Aurinkomatkat σε Κω, Ζάκυνθο, Σκιάθο και Θάσο | Τι λέει για Ρόδο και Κρήτη

Κατά ένα μήνα μεταθέτει την έναρξη της σεζόν του 2021 στην Κω, ο σημαντικός φινλανδικός tour operator Aurinkomatkat, ενώ μεταθέτει και την έναρξη της περιόδου σε Κω, Ζάκυνθο, Σκιάθο και Θάσο.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, λόγω της πανδημίας Covid, το  Aurinkomatkat προσαρμόζει την καλοκαιρινή του χωρητικότητα και ακυρώνει τις αναχωρήσεις του Μαΐου προς την Κω. Η έναρξη της σεζόν θα αναβληθεί έως τις 5 Ιουνίου και το επιτελείο του tour operator ελπίζει ότι θα είναι η τελευταία αλλαγή και ότι θα μετά θα υπάρξει επιστροφή στις κανονικές λειτουργίες.
Αντίστοιχα θα “μετακινηθούν” και οι συμφωνηθείσες προπληρωμές

Πρέπει να τονισθεί ότι η Ελλάδα αποτελεί σημαντική αγορά για τον φινλανδικό tour operator, με τα Χανιά να έχουν την “πρωτοκαθεδρία”, ενώ σηματικό όγκο τουριστών έχουν Ρόδος, Κως και Ζάκυνθος.
Παράλληλα: Η περίοδος διακοπών της Σκιάθου ξεκινά στις 3.6. Η περίοδος διακοπών της Θάσου ξεκινά στις 5.6. Η περίοδος διακοπών της Ζακύνθου ξεκινά στις 2.6.

Ακόμη ο Aurinkomatkat ακύρωσε όλα τα πακέτα σε ξένους προορισμούς, η ημερομηνία αναχώρησης των οποίων θα ήταν από 1 Μαρτίου έως 31 Μαρτίου 2021. Επιπλέον, ακυρώνει ταξίδια στη Γκραν Κανάρια και την Τενερίφη καθ’ όλη τη διάρκεια της τρέχουσας χειμερινής περιόδου, ενώ έχει ακυρώσει στο αμέσως προηγούμενο διάστημα, όλα τα ταξίδια στο εξωτερικό με ημερομηνίες αναχώρησης στις 28 Φεβρουαρίου 2021 ή πριν.

Ακόμη, τα ταξίδια που ξεκινούν την ή μετά την 1.4.2021 θα πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις τρέχουσες πληροφορίες και θα υπόκεινται σε πιο ευέλικτους όρους για αλλαγή και ακύρωση. Στις αρχές Μαρτίου η εταιρία θα αξιολογήσει τις δυνατότητες υλοποίησης των περιηγήσεων Aurinkomatka του Απριλίου στη Μαδέρα, στην Κόστα ντελ Σολ, στην Αλάνια (πτήση Gazipasa), στη Ρόδο και στην Κρήτη.

α City Breaks του Aurinkomatkat έχουν προγραμματιστεί για τις χώρες για τις οποίες δεν υπάρχουν ταξιδιωτικοί περιορισμοί και οι οποίες βρίσκονται στο πρόγραμμα πτήσεων της Finnair και για οποιαδήποτε αλλαγή η εταιρία θα ενημερώσει. Υπενθυμίζεται ότι το πρακτορείο έχει ακαυρώσει τα ταξίδια του Απριλίου στο Ντουμπρόβνικ στην Κροατία, στην Καλαβρία στην Ιταλία, στη Μαγιόρκα στην Ισπανία και στην Αττάλεια στην Τουρκία.
Πηγή : money-tourism.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ