Βρετανία: Ακόμη μια χρεοκοπία τουριστικού πράκτορα, με 40 χρόνια ιστορίας

0
1035
Η Horncastle Executive Travel Ltd έπαψε να διαπραγματεύεται από τις 11 Νοεμβρίου 2020, σύμφωνα με την ABTA, αποτελώντας μία ακόμη απώλεια στη Βρετανία. Η πλειονότητα των κρατήσεων του Horncastle Executive Travel αφορούσαν κυρίως επαγγελματικά ταξίδια.
Η εταιρεία έχει πουλήσει επίσης μερικά πακέτα χωρίς πτήσεις της ATOL, προγραμματισμένα αεροπορικά εισιτήρια με την άδεια IATA και κάποιες κρατήσεις λιανικής.
Το ταξιδιωτικό γραφείο είχε υποκαταστήματα στο Εδιμβούργο και το Νόριτς, ενώ η έδρα του βρίσκεται στο Νιουκάστλ. Εκτός από την παροχή επιχειρηματικών και εταιρικών ταξιδιωτικών υπηρεσιών για περισσότερα από 40 χρόνια, το ταξιδιωτικό γραφείο παρείχε θαλάσσια ταξίδια και διαχειριζόταν ταξιδιωτικές υπηρεσίες πληρώματος πλοίων.

Η Horncastle Marine προήλθε από το ταξιδιωτικό τμήμα της Εταιρείας Ναυτιλίας της Common Brothers, που ιδρύθηκε στο Σάντερλαντ το 1893. Η ABTA δήλωσε ότι εάν οι πελάτες έκαναν κράτηση εισιτηρίου μόνο για πτήση με την Horncastle Executive Travel Ltd και έλαβαν εισιτήριο ή ηλεκτρονικό εισιτήριο, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την αεροπορική εταιρεία για να διασφαλίσουν ότι η κράτησή τους θα εκτελεστεί.

– Πηγή:  money-tourism.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ