ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Άκης Ζωγραφάκης: Το ευχαριστώ στους επισκέπτες – Η επιμήκυνση της σεζόν και η δυνατότητα για χειμερινό τουρισμό (έστω με 1 πτήση τη βδομάδα)

6
3396

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Σε καμία περίπτωση η Κως δεν θυμίζει 24 Οκτωβρίου περασμένων τουριστικών περιόδων…

Να μην βλέπουμε μόνο τα αρνητικά της φετινής πολύ ιδιαίτερης χρονιάς αλλά και τα θετικά κοιτώντας πως μπορούμε να τα αξιοποιήσουμε όσο γίνεται καλύτερα.

Αφορμή για τις παραπάνω σκέψεις μας έδωσε η συνέντευξη του κ. Άκη Ζωγραφάκη, από τους παλαιότερους καταστηματάρχες στο ιστορικό κέντρο, στο σταυροδρόμι προς την παλιά πόλη.

Ο κ. Ζωγραφάκης μας δηλώνει μεταξύ άλλων ότι η μιζέρια δεν ωφελεί κανέναν, προσθέτοντας ότι θα πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους επισκέπτες του νησιού που από τον Ιούλιο μέχρι σήμερα και όπως έχει ανακοινωθεί από τα πρακτορεία έως τις 21 Νοεμβρίου περίπου θα βρίσκονται στο νησί.

Οι άνθρωποι βγήκαν και ψώνισαν γιατί το είχαν ανάγκη λόγω της κατάστασης που βιώνουμε όλοι μας.

Η επιμήκυνση της σεζόν που χρόνια συζητάμε γίνεται σιγά σιγά πραγματικότητα με αφορμή των κορονοϊό.

Αν γινόταν με αφορμή τον κορονοϊό να έμπαινε περιορισμός και στο all inclusive λόγω των έκτακτων συνθηκών θα ήταν ακόμα καλύτερα τα πράγματα για την τοπική αγορά.

Ο κ. Ζωγραφάκης εκτιμά ότι η Κως με τις θερμοκρασίες που έχει θα μπορούσε να έχει ακόμα και χειμερινό τουρισμό -έστω με μια πτήση την εβδομάδα- ακόμα και 200 άνθρωποι θα έδιναν κίνηση και ζωή στην τοπική αγορά.

 

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βρε φίλε Ζωγραφάκι, Εαν η σεζόν ξεκίνησε στις 1 ιουλίου, πως είναι δυνατόν να τα βγάλει πέρα ένας οικογενιάρχης?….Αααα και πού’σε, πές και του ………… να μήν γκρινιάζει γιατί έχει ο καιρός γυρίσματα. Φιλιά πολλά από Μοντρεαλ.
    Υ.Γ: Εάν συνεχίσεις της πωλήσης σου και διαδικτυακά, ο ντζίρος σου θα αυξηθεί κατά 20% – 30%. Καμιά φανέλα με το εθνόσημο να στείλεις

  2. Νομίζω οτι η πρόταση πρέπει να εξεταστεί σοβαρά και να πλαισιωθεί ανάλογα.
    Αν θέλουμε προκοπή για τον χειμώνα…

  3. Επιτέλους μια φωνή από κάποιον που ξέρει .Που ζει και ασχοληται με τον τουρισμό.Επιτελους μακριά από τους φυτευτούς άσχετους.Κοματαρχες που μιλάνε χωρίς να ξέρουν τι τους γίνετε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ