«Greek hospitality mentor» η Ντίνα Σβύνου! Στις 5 πρώτες προσωπικότητες του Ελληνικού τουρισμού μέσα από τα Greek Hospitality Awards 2020 (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

5
1476

Άλλη μια πολύ σπουδαία διάκριση για την Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Κω, Ντίνα Σβύνου, η οποία βραβεύτηκε ως μια εκ των 5 προσωπικοτήτων στον Ελληνικό τουρισμό, “greek hospitality mentor”.

Στόχος των βραβείων Greek Hospitality Awards 2020 είναι να αναδείξει ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, τουριστικά γραφεία της χώρας και προμηθευτές του κλάδου της ξενοδοχίας, που πρωτοπορούν και προσφέρουν καινοτόμες δημιουργικές λύσεις.

Ως ψηφιακό event πραγματοποιήθηκαν  φέτος τα Greek Hospitality Awards

μέσα από την LiveOn πλατφόρμα του ethosGROUP.

Αφορούν σε τιμητικές διακρίσεις για προσωπικότητες του κλάδου της ελληνικής ξενοδοχίας, για πρόσωπα που η πορεία τους στο χρόνο έχει ταυτιστεί απόλυτα με την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της χώρας και για νέα πρόσωπα που έχουν αναρριχηθεί στην κονίστρα του ελληνικού τουρισμού.

Τα βραβεία πραγματοποιούνται για 6η συνεχή χρονιά, αλλά πρώτη υπό αυτές τις συνθήκες,  υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της ΔΕΘ HELEXPO, του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων, της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων.

Ο υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης χαιρέτησε την εκδήλωση, ενώ υπήρξε και πάνελ συζήτησης με θέμα που δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από «Το μέλλον του Τουρισμού την εποχή της πανδημίας COVID-19».

Πόσο μεγάλη η τιμή… πόσο μεγάλη η ευθύνη… όταν στα τόσο δύσκολα που διανύουμε, έρχεται αυτή η βράβευση, ως μια εκ των 5 προσωπικοτήτων στον Ελληνικό τουρισμό, «greek hospitality mentor» … ευχαριστώ, ευχαριστώ και πάλι ευχαριστώ… η προσπάθεια, οι διεκδικήσεις, η εντατικη δουλειά συνεχίζονται με συνέπεια…

 

 

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απο την Μαρίνα πήρε τα πάνω της. Μπράβο Ντίνα και εις ανώτερα σου εύχομαι χαίρομαι που έχουμε ανθρώπους σαν και εσένα και μας πρεσβεύουν!!!!!!!!!!!!!

  2. Να προτείνεται στους ξενοδόχους, το χώρο πρασίνου, αυτόν τον μικρό,να βγάζουν τα αγριόχορτα,και να τον περιποιούνται…ελαφρως!!ελάχιστος χρόνος ελάχιστο κόστος!!!Επίσης τα αυτοκίνητα της επιχείρισης,να μην παρκάρουν πάνω στα πεζοδρομια(!) γιατί…σπανε τις πλάκες! …να το προτείνεται…..

  3. Εκτός από προέδρους ξενοδ.ενώσεων έχουν βραβευτεί άλλοι ξενοδόχοι για ανέλιξη στον χώρο του τουρισμού;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ