ΒΙΝΤΕΟ Η Κως, αφιέρωμα στην ταξιδιωτική εκπομπή «Στα Θρανία «του Kontra Channel τον Οκτώβρη

24
812

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Η Κως, αφιέρωμα στην ταξιδιωτική εκπομπή»Στα Θρανία «του Kontra Channel τον Οκτώβρη

Πηγή: KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπραβο σεβη και βασιλη. Η προσπαθειες που κανετε για το νησι μας θα φερουν αποτελεσματα.

    • Εσεις που δεν κανατε τιποτα παρα μονο κρουαζιερες και αραχτες; γιαυτο σας εβαλε ο λαος στο χρονοντουλαπο της ιστοριας.

      • Εσυ Αντιμαχειτακι…γιατι τσιμπας?
        Στο χρονοντουλαπο δεν μας εβαλε ο λαος…αλλα η λασπη σας που επιασε τοπο …Ησουν και εσυ στο συμβαν??
        Αρχισαν τα οργανα??
        Για αργοτερα σας το ειχα….

        • Οχι αετοι. Γυπες .. μαυρα κορακια με νυχια γαμψα, υαινες, αρπαχτικα. Καταλαβες αχ νησακι μου;

      • Ρε κοκοβιε εμαθες και το χρονοντουλαπο??
        Και εγω που νομιζα οτι στο χωριο σου…
        ηξερες μονο το ντουλαπι με τις βοδιες….!!!

        • χαχαχα…βουδιες….

          Ποιο χρονοντουλαπο??
          Το 2023 φτανει….
          Που θελετε να συγκρινετε τους αετους με τα ερπετα….

        • Μωρη μαιμουνα ψιτ… τωρα προσβαλεις και τους χωριατες που εχουν ζωα,; παλια σας τεχνη. Εσεις τα αριστοκρατακια, παντα περιφρονουσατε τους λαικους ανθρωπους, τους χωριατες, τους αγροτες, τους κτηνοτροφους, τους ταξιτζηδες, τους εργατες. Εσεις που ζειτε με τις αρπαχτες και το ξεζουμισμα του κρατους, σας βρωμουν οι βουδιες των τιμιων εργαζομενων.

  2. Και θρανια για τους ασχετους…
    και Κοντρα Οκτωβρη μηνα….
    Κυριουλη χαιρετα μας τον πλατανο!!!!!!!

  3. Καλα τους ειπε κανενας οτι την εκπομπη αυτη δεν την βλεπουν ουτε οι συγγενεις του παρουσιαστη;

  4. μπραβο στα παιδια για τη δουλεια που κανουν στην προβολή του νησιου μας!!! Ειμαι σιγουρος οτι ο ιδιοκτητης του καναλιου , η γυναικα του και η πεθερά του θα παρακολουθήσουν ολοκληρο το αφιερωμα!!! Δεν νομίζω να δει την εκπομπή κανείς άλλος!!!

  5. Στο χωριο μου λενε κατι σοφες παροιμιες. Μια απο αυτες ειναι «»»»»»και του καττη το κατουρημα καλο ειναι»»»»»». Αυτο σημαινει οτι οσο μικρη ακροαματικοτητα και αν εχει αυτη η εκπομπη, η διαφημηση του νησιου καλο θα κανει. Βεβαια υπαρχουν κιοι μιζεροι που θελουν να μπαινουν διαφημισεις μονο στο CNN. Ε τι να κανομε. Υπαρχουν και τετοιοι.

    • Τι εγινε μεγαλε;Αλαξες αποψεις;Ο ιδιος δεν εισαι που κατηγορουσε τους προηγουμενους οταν εκαναν διαφημιση,αλλα εκρινες τα προσωπα που την εκαναν;Τοσο πουλημενος πια που εισαι πεταει ο γαιδαρος πεταει;Λιγο αυτοσεβασμος δεν βλαπτει.Ευχομαι να μην εχεις παιδια και τα κανεις και ντρεποντε.

  6. Γνωρίζετε ποιο κανάλι είναι αυτό; Εκπέμπει μόνο στην Αθήνα, είναι μόνο στη nova και στην cosmote, η δε ακροαματικότητα του είναι πιο μικρή από την δημοτική. Αντί όμως να κάνετε τέτοιες συνεργασίες οι οποίες πληρώνονται αδρά χωρίς αποτέλεσμα, μπορείτε να διαφημίσετε το επιδόσεις γνωστού και με εκτόπισμα αιρετού με ριγμένο πολίτη σε παραλιακή ταβέρνα. Είναι πιο πιασάρικο και πολύ καλή διαφήμιση για το νησί.

  7. Επέκταση της τουριστικής περιόδου στην Κω μέχρι και την Πρωτοχρονιά μετά τη διαφήμιση στο Κόντρα channel!!!Τα σχολεία θα ανοίξουν μια εβδομάδα αργότερα ώστε όλοι οι Έλληνες να προλάβουν να κάνουν διακοπές στην Κω!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ