Νέα διάκριση για το Neptune Hotels

0
825

Μια νέα διάκριση επιτυγχάνει το Neptune Hotels, που καταφέρνει για τρίτο συνεχόμενο χρόνο να τιμηθεί με το σύνολο των βραβείων TUI.

 

Το Neptune Hotels Resort, Convention Centre & Spa αποτελεί το μοναδικό ξενοδοχείο στην Ελλάδα που για τρία συναπτά έτη επιτυγχάνει το απόλυτο των διακρίσεων του παγκόσμιου ταξιδιωτικού οργανισμού της TUI (TUI HOLLY 2020, TUI Top Quality 2020, TUI Family Champion 2020, TUI Environmental Champion 2020).

Οι συγκεκριμένες τιμητικές διακρίσεις αποτελούν ξεχωριστή αναγνώριση για το Neptune Hotels, καθώς επιβραβεύουν το ξενοδοχείο στην Κω για την εξαιρετική συνολική εμπειρία διακοπών, που απολαμβάνουν οι επισκέπτες του κατά τη διαμονή τους.

Μια από τις σημαντικότερες διακρίσεις για το Νeptune Hotels είναι η απονομή του «TUI HOLLY 2020», ενός βραβείου που απονεμήθηκε σε μόλις 12 ελληνικά ξενοδοχεία. Το εν λόγω βραβείο έχει εδραιωθεί ως σύμβολο αριστείας και πιστοποίησης της υψηλότερης ικανοποίησης των πελατών. Σε συνδυασμό με τη διάκριση «TUI Top Quality 2020», καταδεικνύει τη συνεχή προσπάθεια που πραγματοποιεί το Neptune Hotels για τη διατήρηση του ανώτερου επιπέδου υπηρεσιών και την άρτια εμπειρία υψηλής φιλοξενίας.

Επιπρόσθετα, το Neptune Hotels βρίσκεται ανάμεσα στα 30 ξενοδοχεία στην Ελλάδα, τα οποία βραβεύθηκαν με το «TUI Family Champion 2020» προσφέροντας τις φιλικότερες υπηρεσίες και παροχές στους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του. Μέσω των αξιολογήσεων τους, οι επισκέπτες αναγνωρίζουν ότι βρίσκονται στα καλύτερα «χέρια» για να απολαύσουν τις οικογενειακές διακοπές τους.

To Neptune Hotels έχει ευαισθητοποιηθεί σε σημαντικό βαθμό και σε περιβαλλοντικές δράσεις. Στο πλαίσιο αυτό αναγνωρίσθηκαν οι προσπάθειες του ξενοδοχείου για το περιβάλλον με το βραβείο «TUI Environmental Champion 2020», που απονέμεται στα ξενοδοχεία τα οποία διακρίνονται για τα υψηλά περιβαλλοντικά, οικολογικά και κοινωνικά πρότυπα. Μόλις 26 ελληνικά ξενοδοχεία κατάφεραν να διακριθούν με το συγκεκριμένο βραβείο.

Με αφορμή τις τέσσερις σημαντικές διακρίσεις, ο Γενικός Διευθυντής του Neptune Hotels Resort, Convention Centre & Spa, κύριος Ζαρίκος δήλωσε σχετικά: «Η αναγνώριση των προσπαθειών της ομάδας μας τόσο από τους επισκέπτες, όσο και από την TUI αποτελεί μεγάλη τιμή. Είμαι υπερήφανος για τη διαρκή προθυμία και διάθεση της ομάδας του Neptune Hotels Resort, Convention Centre & Spa να δημιουργήσει τις βέλτιστες προϋποθέσεις, ώστε να εξασφαλίσει μια ονειρική εμπειρία στον επισκέπτη.»

Το Neptune Hotels Resort, Convention Centre & Spa είναι ένα πεντάστερο πολυτελές ξενοδοχείο χτισμένο στα πρότυπα και το ύφος της παραδοσιακής ελληνικής νησιώτικης αρχιτεκτονικής. Με ποικίλες επιλογές διαμονής, μεγάλη γκάμα γευστικών επιλογών, πλούσιες αθλητικές δραστηριότητες και προσωπικό που το χαρακτηρίζει η προσωπική εξυπηρέτηση, το Neptune Hotels προσφέρει στον επισκέπτη του απεριόριστες απολαύσεις και μοναδικές εμπειρίες για τις διακοπές του. Διαθέτει στους χώρους του δεκάδες αγάλματα της Ελληνικής μυθολογίας, πλούσιους θεματικούς κήπους με βότανα και φυτά της τοπικής χλωρίδας, που όλα μαζί χρωματίζουν την εμπειρία του επισκέπτη και το καθιστούν αγαπημένο προορισμό διακοπών.

www.neptune.gr

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ