Δήμος Κω: Στην έκθεση τουρισμού «Athens International Tourism Expo 2019 (ΦΩΤΟ)

9
685

Στην έκθεση τουρισμού «Athens International Tourism Expo 2019» που πραγματοποιήθηκε 6 – 8 Δεκεμβρίου στην Αθήνα συμμετείχε ο Δήμος Κω.

Το νησί μας εκπροσωπήθηκε, στο περίπτερο της Περιφέρειας, από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κω και Μέλος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης κ. Κωνσταντίνο Σουρασή, ο οποίος είχε επαφές με Τουριστικούς Πράκτορες, ξενοδόχους και δημοσιογράφους, που έδειξαν ενδιαφέρον για την τουριστική εξέλιξη και τις δυνατότητες της Κω.

Η καθιερωμένη πλέον Διεθνής Έκθεση Τουρισμού συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των πολιτών και συμμετέχουν περισσότεροι από 300 Εκθέτες από διάφορες χώρες, με χιλιάδες επισκέπτες επαγγελματίες του τουρισμού από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

 

Γραφείο Τύπου

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο πρόεδρος αντί να κάτσει να ασχοληθεί λίγο με την κοινότητα που είναι κλειστή εδώ και μέρες κάθεται και ασχολείται με ταξιδάκια του Νικηταρά… ντροπή σας..

  2. Έτυχε να πάω στα ΚΕΠ την περασμένη εβδομάδα 3 φορές για κάτι χαρτιά… και τις 3 μέρες η δημοτική κοινότητα ήταν κλειστεί… ας ασχοληθεί με την κοινότητα και να αφήσει τα ταξιδάκια… σε ψήφισα για να είσαι στο γραφείο και όχι να κάνεις ταξιδάκια.. 1-0

  3. Την τσάντα που έχετε βάλει εκεί μπροστά δεν την είδατε που είναι μέσα στη ζαρα? Ντροπή και αίσχος για την Κώ . Βγάλτε την.. τι να πω ρε… πραγματικά μετανιώνω την ώρα και τι στιγμή που σας ψήφισα.

  4. Ο Προεδρος του τουριστικου τμηματος του ΕΒΕΔ ο κος Σαραντης προτεινε τον ποδηλατικο τουρισμο με εκατομυρια ποδηλατες μονο απο την Γερμανια, μια κατηγορια τουριστων που ολη μερα ειναι στην γυρα και μπορουν να γεμισουν τα μικρα ξενοδοχεια πολης περιεφερειακα καθως και ολα τα apartments, μα πανω απο ολα να δωσουν ζωη στην πολη και στα χωρια του νησιου…αντι να στηριξει ο Δημος αυτη την προταση να κανει προβολες στην Γερμανια να προσελκυσει ποδηλατες, ασχολειτε σε εκθεσεις PR που μονο οι λεζαντες απο φωτο μενουν το κλασσικο «πολυ φασαρια για το τιποτα» ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ τουριστες θελει το νησι ξυπνατε στον Δημο και πραξτε ταχεως και αφηστε τα PR και ανουσιες κοστοβορες φιεστες να χαμε να λεγαμε…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ