Σε ποιο Ελληνικό νησί θα δείτε την πιο χαμηλή προσγείωση αεροπλάνου στον κόσμο

0
690

Τα αεροπλάνα περνούν «ξυστά» πάνω από τους τουρίστες

Το αεροδρόμιο της Σκιάθου, το οποίο πολλοί από τους λάτρεις της αεροπορίας το ονομάζουν «το ευρωπαϊκό St Maarten», είναι ένα από τα απίστευτα της Ευρώπης.

Τα αεροπλάνα προσγειώνονται και απογειώνονται ακριβώς πίσω από έναν μικρό αεροδιάδρομο, γεγονός που καθιστά το αεροδρόμιο της Σκιάθου ένα από τα κύρια τουριστικά αξιοθέατα του νησιού.

Χαμηλές προσγειώσεις και jetblasts μπορούν να παρατηρηθούν σε καθημερινή βάση. Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα έκανε μια απίστευτα χαμηλή προσγείωση το αεροσκάφος Embraer E190 της British Airways.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφονται οι χαμηλές πτήσεις αεροσκαφών στη Σκιάθο, καθώς πολλοί είναι οι τουρίστες που επιλέγουν να επισκεφθούν την περιοχή της λιμνοθάλασσας του Αγίου Γεωργίου προκειμένου να βγάλουν φωτογραφίες και βίντεο. Πολλές φορές, μάλιστα, έχουν σημειωθεί και ατυχήματα κατά τη διαδικασία αυτή.

Στην αρχή του βίντεο, που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, θα δείτε να εμφανίζονται δύο από τους πιο… τολμηρούς και να παρασύρονται από τον αέρα που προκαλείται από το αεροπλάνο, πέφτοντας από τον τοίχο στον οποίο έχουν ανέβει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ