Α. ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ : Το Ikos Aria στην Κω θα ανοίξει στις αρχές Μαΐου 2019 | Ξεκινά η κατασκευή του Ikos Andalusia

11
2092
Α. ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ : Παρουσιάζεται και ξεκινά η κατασκευή του Ikos Andalusia – Προχωρά το Ikos Aria στην Κω

Πηγή: money-tourism.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αφήστε και καμιά παραλία ελεύθερη,δεν είναι προίκα σας,είναι δημόσιο αγαθό

    Όποιος μπει στο σάιτ βλέπει τσιφλικαδισμό και μετά κατηγορούν κάτι κακόμοιρους των 15 μέτρων ενοικιαστές ταλαίπωρους.Το ομορφότερο μέρος της Κω έχετε καταπατήσει ..όλα για ξεπούλημα.

    • Φίλοι Κεφαλιανοί, τον μοναδικό Άγιο Στέφανο και τα μάτια σας. Καλές οι κονόμες, αλλά και η Ιστορική μας ύπαρξη καλύτερη.

    • Αν δεν ηταν αυτο εκει θα το ηξερες το μερος;Εχουμε μπλεξει με τους ακαματιδες σχολιαστες εδω μεσα.Θελεις να σου πω 100 μερη στο νησι που μπορεις να πας να εισαι μονος και θαυμασια μερη;Αλλα δεν σε κοβω εσυ για παρανταις εισαι να περνεις ματι.

      • Θέλουμε τα αυτονόητα,δεν πάω για γυμνιστής,τον χώρο που μεγαλώσαμε θέλω να επισκέπτομαι και να μην το καταπατάει κάθε κόπρος με ξένα κόλλυβα.Δικαίωμα κάθε ντόπιου πολίτη είναι να έχει πρόσβαση στο μοναδικής ομορφιάς αυτό μέρος.Εσύ να πας στους γυμνιστές και στις ερημιές ταγάρι.Είναι το σήμα της Κω παντού,γιατί να το πάρεις εσύ?

      • Λοιπόν φίλε στο Παραντάϊζ ποτέ δεν πάω, όλη η Ελλάδα έχει 100 Παρανταϊζ.
        Όσο για το «μάτι», γέρασα και η κυρά μου με παρακολουθεί ή άτιμη. Πονηρούλη εσύ κάτι θα ξέρεις, έτσι;
        Έχεις πάει στο Κάστρο στο Πυλί; Στον Νερόμυλο στην Ζιά; Στο Κάστρο της Νερατζιάς στην πόλη; Στο Ασκληπιείο; Στο Κάστρο της Αντιμάχειας; Στο Ιπποκράτειο Ίδρυμα; Πιστεύω να έχεις ακούσει για τον Ιπποκράτη; Για τον Πλάτανο; Την Αγορά; Στο Καστρί και το Κάστρο ψηλά στην Κέφαλο;
        Όπως γράφει και ο φίλος υπάρχουν 100 μέρη στο νησί μας πανέμορφα.
        Ας τα γκρεμίσουμε, μπαζώσουμε, κτίσουμε τσιμέντα και να τα οικονομήσουμε.

  2. Kάποιοι σαν εσένα κατοικούν στο νησί και παρουσιάζει αυτή την εικόνα. Αν δεν είχε από μόνο του την φυσική ομορφιά και δεν την είχαν σχεδιάσει οι Ιταλοί πουλάει από μόνο του διαφορετικά πόσα παραδείγματα θέλεις.
    1. Δες τα Θερμά 2. Δες το κτήριο της Ανωτέρας στο λιμάνι. 3. Δες τα αυθαίρετα στον Ασώματο. 4. Οι δρόμοι του νησιού. 5. Δες το λιμάνι 6. Δες τις πλατείες. Δες πόσες παιδικές χαρές έχει το νησί ……και πόσα ακόμα να απαριθμήσεις…

  3. Ακόμη μια ελληνική «επιτυχία»: Καταφέραμε και μπήκαμε στις 10 πιο επικίνδυνες χώρες του κόσμου

    Στο Top 10 των χωρών που θεωρούνται πιο επικίνδυνες για τους τουρίστες για το 2018 βρίσκεται η Ελλάδα, σύμφωνα με δημοσίευμα της The Sun που αναφέρεται σε διάφορες έρευνες.https://www.pronews.gr/koinonia/727113_i-ellada-stis-epikindynes-hores-toy-kosmoy-ti-fovoyntai-oi-toyristes-sti-hora-mas

  4. Ρε κεφαλιανοι αλήθεια εσείς τι κάνατε από τότε που έκλεισε το κλαμπ; απλά κλέγατε. Από επενδύσεις; ΤΟ ΑΠΌΛΥΤΟ ΤΊΠΟΤΑ!! ΕΥΤΥΧΏΣ ΠΟΥ ΒΡΈΘΗΚΑΝ ΟΙ ΞΈΝΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΥΠΝΉΣΟΥΝ!!
    Αλλιώς παράνομες πέργκολες, προϊστορικά μαγαζιά, κτλ κτλ. Μάλλον δεν ξέρετε τι θέλετε

  5. Για να δούμε και αυτός τι πράγμα θα είναι, πάντως μια φορά club med δεν θα είναι ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ θα ξαναγίνει δυστυχώς..

  6. Το club med οι ιδιοι το διαλυσατε, ακους εξω περιστατικα κ λες ελεος επερναν πραγματα στο σπιτι αυτοκινητα ξεφορτωναν….ετσι δεν ειναι;;;; μετα την διαλυση δουλευαν σε αλλο ξενοδοχειο κ πληρωνοντουσαν κανονικα…ολοι εχουν ευθυνες.εκαναν απεργια κ πληρωνοντουσαν.κ τωρα στο περνουν 500 € στο αεροδρομιο σπαστο κ λενε ευχαριστω.χα χα χα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ