ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Δείτε τις photo του bungalow που διέμεινε ο Πρόεδρος Ομπάμα στον εμβληματικό Αστέρα Βουλιαγμένης

0
408
Astir Palace. Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από το bungalow στο οποίο φιλοξενήθηκε!!!
Παρά τα όσα γράφτηκαν ο Αμερικανός Πρόεδρος ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ στην προεδρική σουίτα του ΑΡΙΩΝ, αλλά σε bungalow, στο μοναδικό περιβάλλον του Αστέρα!!!
Σε μια τόσο ιστορική στιγμή για την Ελλάδα, το Astir Palace άνοιξε τις πύλες του και φιλοξένησε τον Αμερικανό Πρόεδρο Barack Obama.
 Το ξενοδοχειακό συγκρότημα του Αστέρα επιλέχθηκε από την Αμερικανική Πρεσβεία, γιατί αποτέλεσε την ιδανική επιλογή που συνδυάζει μοναδικά πλεονέκτηματα όπως: τοποθεσία, ιδιωτικότητα, πολυτέλεια, ασφάλεια και υψηλές υπηρεσίες. astirΉταν τιμή για τη διοίκηση του συγκροτήματος, αλλά και για τους εργαζόμενους, που μια προσωπικότητα με διεθνή ακτινοβολία φιλοξενήθηκε στη προεδρική bungalow suite κατά την διήμερη επίσκεψη του στην Αθήνα.
Πριν την αναχώρηση του, ο Πρόεδρος Barack Obama είχε την ευκαιρία να υπογράψει στο βιβλίο επισκεπτών του Αστέρα, που περιέχει και άλλες υπογραφές σημαντικών προσωπικοτήτων και ηγετών που έχουν διαμείνει στον ιστορικό ξενοδοχειακό συγκρότημα, όπως ο πρώην πρόεδρος Τζίμυ Κάρτερ, o Ρόμπερτ Κένεντυ, ο Φρανσούα Μιτεράν, οι πρώην καγκελάριοι της Γερμανίας Χέλμουτ Σμιτ, και Δρ. Χέλμουτ Κολ, η Μάργκαρετ Θάτσερ, ο Ζι Σκαρ Ντε Στεν, ο Μιχαήλ Γκορμπατσώφ και πολλοί άλλοι.
Επίσης, εκμέρους της Διοίκησης και όλου του προσωπικού του Αστέρα του προσφέρθηκε ως δώρο, ένα δένδρο ελιάς, σύμβολο της Ελλάδας, ειδικά φιλοτεχνημένο από τον γλύπτη Κωνσταντίνο Βαλαή! astirΑξίζει να σημειώθει, ότι Πρόεδρος Obama μίλησε σε «κλειστή» εκδήλωση, με φόντο το ξενοδοχείο Arion, προς τους υπαλλήλους της Πρεσβείας των ΗΠΑ, αλλά και παρουσία του προσωπικού του Astir Palace, όπου και ευχαρίστησε τους εργαζομένους της πρεσβείας για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην πραγματοποίηση αυτής της επίσκεψης.
Μετά την ομιλία του, ο Αμερικανός Πρόεδρος έσφιξε το χέρι των παρευσικομένων, συνομίλησε μαζί τους και έβγαλε και φωτογραφίες με τα παιδιά τους. Με την ολοκλήρωση της ιστορικής επίσκεψης του Αμερικανού Προέδρου Barack Obama, ένας σημαντικός ιστορικός κύκλος κλείνει για τον Αστέρα Βουλιαγμένης για να ανοίξει ένας νεός.
Ζωντανός θρύλος και ένα αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης κοσμικής Ελλάδας και του ελληνικού τουρισμού, το Astir Palace μετά από 57 χρόνια λειτουργίας κλείνει για να επιστρέψει ανανεωμένο σύντομα!
astir-part-2-15-640x481

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ