ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Νέο δημιουργικό ξεκίνημα στο εντυπωσιακά ανακαινισμένο Mistral (πρ. Avanti) με θερμά χειροκροτήματα & συναισθηματική φόρτιση!

1
6818
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ένα νέο δημιουργικό και δυναμικό ξεκίνημα που δείχνει ότι κάθε τέλος είναι και μια νέα καλύτερη αρχή, σηματοδοτούν τα αποψινά εγκαίνια του νέο Mistral (πρώην Avanti) στο εντυπωσιακά ανακαινισμένο ξενοδοχείο ΤΡΙΤΩΝ της οικογένειας Σβύνου, στην Κω.

Οι νέοι χώροι του ξενοδοχείου συνολικά αλλά και του εντυπωσιακού εστιατορίου Mistral all day (μεσογειακής και δημιουργικής κουζίνας) έχουν την σφραγίδα της Αρχιτέκτονος και καλής φίλης της οικογένειας Σβύνου αλλά και του νησιού μας, Εργίνας Μαρκίδου.

Αμέσως μετά την τέλεση του Αγιασμού ο Σεβασμιώτατος μαζί με τις θερμές ευχές του τόνισε ότι το «ταρακούνημα» που δέχτηκε η περιοχή μας είναι μια ευκαιρία να δείξουμε τη δυναμική που έχουμε ως λαός. Ταυτόχρονα η ιδιωτική πρωτοβουλία δείχνει το δρόμο σε αυτούς που οδηγούν τη χώρα και κάνουν τα εύκολα δύσκολα…»

Σε μια ιδιαίτερα συγκινησιακά φορτισμένη ομιλία η κυρία Ειρήνη Σβύνου ευχήθηκε αρχικά κάθε σταγόνα από το αγιασμένο ύδωρ και κάθε λέξη από τις ευχές του Σεβασμιωτάτου να γίνουν ευλογία όχι μόνο για τον ανακαινισμένο τούτο χώρο αλλά για τον τόπο μας συνολικά.

Στην συνέχεια περιέγραψε πολύ γλαφυρά ανέτρεξε στις δραματικές στιγμές του περασμένου Ιουλίου που ζήσαμε όλοι, αλλά και στο χαμόγελο και το πείσμα της επόμενης μέρας για όλους μας, κατορθώνοντας να ξεπεράσουμε τα δύσκολα. Περιέγραψε πολύ παραστατικά αυτό που της έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, όταν η κόρη της Κωνσταντίνα είχε ζητήσει, παρά τις ζημιές που υπέστη τότε το ξενοδοχείο, να παραμένουν ανοιχτά τα φώτα τη νύχτα «γιατί δεν θέλουμε μιζέρια, αλλά και να είμαστε μια καλή συντροφιά σε αυτή την όμορφη γειτονιά», όπως της είχε πει χαρακτηριστικά.

Μακάρι όλα τα βήματα, οι σκέψεις και οι καρδιές όλων μας να παραμένουν φωτεινές για να προχωρούμε μπροστά, κατέληξε χαρακτηριστικά -καταχειροκροτούμενη- η κ. Σβύνου.

Τέλος, η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου και Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω Ντίνα Σβύνου, μίλησε για στιγμές πολύ καθοριστικές στη ζωή μας, όπως ήταν ο σεισμός της 21ης Ιουλίου. «Σε αυτές τις στιγμές ή θα σηκώσεις τα χέρια ψηλά, η θα παλέψεις… Αυτό το δεύτερο ήταν μονόδρομος για μας. Ένα παραπάνω για μένα ως Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω και τα καταφέραμε όλοι μαζί να γυρίσουμε πολύ γρήγορα τη σελίδα μας και να προχωρήσουμε μπροστά».

Στην συνέχεια ευχαρίστησε ονομαστικά όλους όσους συνέβαλαν από το τεχνικό και υπαλληλικό προσωπικό, τη γειτονιά που ανέχτηκε το θόρυβο και την ταλαιπωρία καθώς και όλους όσους με την αγάπη τους στάθηκαν δίπλα τους.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην Αρχιτέκτονα και αδελφική της φίλη Εργίνα Μαρκίδου για το εντυπωσιακό αποτέλεσμα που θαυμάσαμε όλοι.

Ο πλούσιος και γευστικότατος μπουφές του εστιατορίου ήταν στο πνεύμα της πρόσκλησης: «ελάτε  να υποδεχτούμε όλοι μαζί το πιο γευστικό καλοκαίρι στην Κω!
Ένα είναι σίγουρο. Δεν θα θες να φύγεις!»

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων: ο Δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχος τουρισμού Η. Σιφάκη, την Αντιπρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ Ε. Χατζηχριστοφή και τον Πρόεδρο της Μαρίνας Σεβ. Μαραγκό, η Επικ. του Οράματος Ι. Ρούφα συνοδευόμενη από τον Β. Μωραΐτη, ο δημ. σύμβουλος Ν. Κανταρζής, πρ. Πρόεδρος της Έν. Ξενοδόχων Ν. Πουλιού, ο Αστυνομικός Δντής Κ. Κοκορόσκος και πολλοί φίλοι, γείτονες και συνεργάτες των ιδιοκτητών του ανακαινισμένου συγκροτήματος.

Καλορίζικο και πάντα με πολλά φωτεινά χαμόγελα!!!

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ