Σαντορίνη: Η μαγεία από drone – Οι εικόνες που διαφημίζουν τον κορυφαίο τουριστικό προορισμό [vid]

0
92

Η Σαντορίνη μαγεύει κάθε χρόνο τους χιλιάδες τουρίστες που την επισκέπτονται. Οι εικόνες στο επόμενο βίντεο δείχνουν και πάλι τις ομορφιές της. Πρόκειται για ένα μικρό φιλμ που δημιούργησε ο γνωστός σκηνοθέτης και φωτογράφος Θωμας Χρυσοχοΐδης.

Με μεγάλη θητεια στην φωτογραφια δρασης για πανω απο 25 χρονια, ο Θωμάς Χρυσοχοΐδης γοητευμένος απο την κινουμενη εικονα αρχισε την τελευταια πενταετία να σκηνοθετει short films προσθετοντας και τη μεγαλη του αγαπη για τα drones, τα οποια χειριζεται ο ιδιος με πολυ ιδιαίτερο αποτελεσμα οπως φαινεται και στα πλανα. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν τον Απρίλιο και μέσα από το φιλμ προβάλονται και λιγότερο γνωστά τοπία και προορισμοί του νησιού.

Με την ηφαιστειογενή της γεωμορφολογία, τα κατάλευκα σπίτια, τα βαθυγάλαζα νερά των ακτών της και φυσικά, τους ανθρώπους της που γεμίζουν χαμόγελα τα γραφικά σοκάκια της, η Σαντορίνη παραμένει ο κορυφαίος τουριστικός προορισμός της χώρας.

με την ηφαιστειογενή της γεωμορφολογία, τα κατάλευκα σπίτια, τα βαθυγάλαζα νερά των ακτών της και φυσικά, τους ανθρώπους της που γεμίζουν χαμόγελα τα γραφικά σοκάκια της.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ