Συνάντηση ΕΒΕΔ Κω – Διαμερισματούχων: Ryanair, Fraport, προγράμματα αγροτουρισμού & μεταφορικό κόστος

3
669

Στο πλαίσιο συναντήσεων με παραγωγικούς φορείς, ενόψει και της επερχόμενης τουριστικής περιόδου, τα μέλη του ΕΒΕΔ – Παράρτημα Κω συναντήθηκαν με το Δ.Σ. του Σωματείου Διαμερισματούχων Κω, προκειμένου να καταγραφούν τα προβλήματα που απασχολούν τους διαμερισματούχους και να ανταλλαγούν απόψεις.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία έγινε σε άριστο και εποικοδομητικό κλίμα, συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν τον κλάδο, όπως η προσέλκυση αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους και ιδίως η επαναπροσέλκυση της Ryanair, τα νέα δεδομένα όπως διαμορφώνονται μετά την παραχώρηση της διαχείρισης του Αεροδρομίου Κω στην Fraport, η συνεργασία με την ΔΕΤΑΠ για τα προγράμματα αγροτουρισμού, καθώς και το μεταφορικό κόστος τόσο αεροπορικά όσο και ακτοπλοϊκά.

Τόσο τα μέλη του ΕΒΕΔ όσο και τα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου Διαμερισματούχων Κω χαιρέτισαν την πρωτοβουλία για συνεννόηση και συνεργασία, προκειμένου να αντιμετωπισθούν αρτιότερα και ταχύτατα τα προβλήματα των διαμερισματούχων, αλλά και των λοιπών επαγγελματικών κλάδων.

Δημήτρης Σαράντης

Πρόεδρος Τουριστικού Τμήματος Επιμελητήριου Δωδεκανήσου

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ο αντιδήμαρχος τορισμου που είναι?ο αντιπρόεδρος της ενωσης ξενοδόχων που ειχε βγαλει δισκο και μαζευε λεφτα για την ρυαναιρ που είναι?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ