Η πρώτη ανοιχτή δεξίωση γάμου ομόφυλου ζευγαριού στην Κω

31
5830

Η πρώτη ανοιχτή δεξίωση γάμου ομόφυλου ζευγαριού στην Κω είναι γεγονός και η οποία πραγματοποιήθηκε χτες βράδυ σε ένα πανέμορφο και πολύ προσεγμένο ιδιωτικό χώρο στο Λαγούδι.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι δύο νεαρών Ελβετών, οι οποίοι προηγουμένως είχαν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης στην πατρίδα τους και ήρθαν στην Κω για την γαμήλια δεξίωση και το ταξίδι του μέλιτος.

Ως γνωστόν και η νομοθεσία της χώρας μας επιτρέπει πλέον σε ομόφυλα ή μη ζευγάρια να συνάπτουν  σύμφωνο συμβίωσης.  Το σύμφωνο συμβίωσης ουσιαστικά αποτελεί μια συμβολαιογραφική πράξη που ξεκαθαρίζει τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που έχει ο ένας σύντροφος απέναντι στον άλλον.

Όπως μας τόνιζαν άνθρωποι από το χώρο της διοργάνωσης γάμων στην Κω, ο θεματικός τουρισμός γάμων ετερόφυλων ή μη είναι μια μορφή τουρισμού που τονώνει την τοπική οικονομία ιδιαίτερα όταν γίνεται σε εστιατόρια, ταβέρνες, παραλίες κλπ, εκτός των μεγάλων ξενοδοχειακών συγκροτημάτων, ενώ οι γάμοι ομόφυλων ζευγαριών, ειδικά στο εξωτερικό, παρουσιάζουν ιδιαίτερα ανοδική τάση.

31 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ποσο λυπηρό εν έτη 2017 να διαβαζω αυτα τα σχόλια. Εγινε δεξιωση ομοφύλων κ καποιοι εδω μεσα αντιδρούν λες κ τους έβρισαν την οικογένεια.Ξεκολειστε επιτελους κ πηγαίνετε λιγο μπροστα κ τον τοπο αλλα κ τα μυαλα σας. Ασχοληθείτε με τις μιζερες ζωες σας κ αφηστε τον οποιονδήποτε να ζησει τη ζωη του οπως θελει. Κ για οποιον βιαστεί να απαντησει σε εμενα..ειμαι μια ετεροφυλη γυναικα 34 χρονων

  2. Ηταν παρα πολυ ομορφα !! υπεροχοι ανθρωποι φοβεροι καλεσμενοι εως και απο Καναδα.μην σχολιαζετε ασχημα το τι κανει καποιος στο κρεβατι του δεν σας αφορα ,60 ατομα ηρθαν Κω περασαν ομορφα αφησαν πολλα χρηματα δεν προσβαλαν κανεναν αντιθετα ηταν αψογοι!!!!!

  3. ΖΗΠΑΡΙ
    ποιοι άνθρωποι διοργάνωσαν αυτόν τον γαμώ των ανωμάλων στο ιστορικό Λαγούδι και πιο κάτω από το νεκροταφείο , ξεσηκώθηκαν οι νεκροί και οι ζωντανοί………………. , ξευτίλισαν το χωριό

    • Ρε φιλε μας Δουλευεις ? Τι σε νοιαζει εσενα τι κανει ο αλλος στο κρεβατι του ? Η μηπως θιχτηκες για το μυστηριο?

      Αστε μας ρε π@π@ρες !!!

  4. Ημαρτον ρε . Τι ειναι αυτα που γράφεται. Ρε ακομη με αυτα ασχολειστε? Παντου υπαρχουν γκει και μαλιστα ειναι πολυ εξυπνοι και απιστευτα πρωτοπόροι. Μη δείχνετε ομοφοβία γιατι κρύβεται και κατι αλλο πισω απο αυτο. Μια χαρα αυτο που εγινε

  5. …από τη στιγμή που δεν ενόχλησαν κανένα…καλά έκαναν!!
    Συμφωνώ με τα σχόλια…του ανώνυμου, της ετερόφυλης γυναίκας 34 χρονών, και του Μεσαιωνικοι.

  6. Νάντος πάλι ο τυφλοπόντικας με τα κίτρινα κρινάκια και τα νερακίζια, στα ξημερώματα βγαίνει από το λαγούμι του...

    Να μην σχολιάσει το γεγονός αυτός που ονειρεύεται Coca Cola 2L Extra large;;;;

    • …να σαι κι εσύ πρωί-πρωί με την αυγούλα να σχολιάσεις!!!
      Αλήθεια,…εσύ ρε παρτσακλό τι ονειρεύεσαι;…θα σου πω εγώ τι ονειρεύεσαι.
      Ονειρεύεσαι να μείνεις κομματόσκυλο…και να πάρεις και εσύ μία ‘καρέκλα’!!!

    • …μιας και βλέπω ότι το πήρες από site με Θρησκευτικό χαρακτήρα, και μιας (το site) έφερε το παράδειγμα της αλεπούς…ερώτηση λοιπόν και για σένα αλλά και για το συγκεκριμένο site:…τι άποψη έχετε για την ομοφυλοφιλία στα μοναστήρια;

  7. Πραγματικά υπάρχουν πολλοί που τα ελαττώματά τους τα παρουσιάζουν προτερήματα, για να καλύψουν την ασχήμια τους. Και αντί να αισθάνονται ντροπή, προσπαθούν να μας πείσουν να συμπεριφερθούμε και μεις λανθασμένα, για να κρύψουν τη δική τους κακή στάση και συμπεριφορά .

  8. ΟΣΟΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΑΠΛΑ ΔΥΟ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΡΩΤΕΥΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ………! ΕΣΑΣ ΤΙ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ? ΣΕ ΣΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΖΟΡΙΖΕΣΤΕ????

  9. ΠΡΟΣ ΖΗΠΑΡΙ: η αντρας η γυναικα ,εισαι για λύπηση και κλαματα. Μονο που χαρακτηρίζεις τους ομοφυλόφιλους ανωμαλους καταλαβαίνω τι επίπεδο και μορφωση εχεις.Κοιτα γυρω σου ανθρωπακι του χθες. Εχουμε 2017. Επιτελους ξυπνα. Και μη παρασυρεις και αλλους στην αναιδεια και την ψευτοκουλτουρα σου. Να σου πω? Καταλαβαίνεις ελπιζω τι γραφω

  10. αφου προτίμησαν να περάσουν την πιο σημαντική μετα της ζωής τους, και να αφήσουν αρκετα λεφτα, σε εναν τόπο όπου αρκετοί απο τους κατοίκους, αν γινόταν, θα συμμετείχαν σε λιντσάρισμά τους χωρις δευτερη σκέψη.

  11. ΛΑΓΟΥΔΙΑΝΗ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΜΕ ΠΟΥ ΒΑΖΑΜΕ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΧΙ ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΑΓΡΥΠΝΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ …..ΤΙ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΚΑΝΟΜΕ …… ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

  12. Εισαι νυχτωμένος αν με την εκκλησία ζήτησες λύτρωση. Εκει ειναι τα αίσχη φίλτατε.Δυστυχώς. πηγαινε μπροστά κ οχι δν ζητανε να τους αποδεχτείς…αυτο μαζί σου δν χρειάζεται αν δν το πιστεύεις..αλλα να τους σέβεσαι οπως σέβονται και αυτοί εσενα. Αρκετά πια οι δηθενιες. Αντρες να ειστε σε ολα. Οχι μονο στις ψευτοιδεες. Πολλοι ομοφυλόφιλοι ειναι πιο αντρες απο εσας που κραζετε. Ασε που πολλοι απο εσας ζηλευετε που αυτοι ζουν την αλήθεια τους ενω εσεις οχι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ