Δήμος Κω: Η Κως μπορεί και αλλιώς…Πολύ μικρή πλέον η Μαρίνα – Σε όλο το παραλιακό μέτωπο του χρόνου η Γιορτή Τοπικών Προϊόντων

13
1569

ΘΕΜΑ: “Η Κως μπορεί και αλλιώς…Πολύ μικρή πλέον η Μαρίνα για να φιλοξενεί τη Γιορτή Γαστρονομίας και Τοπικών Προϊόντων”

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Κω, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Η 3η Γιορτή Γαστρονομίας και Τοπικών Προϊόντων αγκαλιάστηκε από τον κόσμο.

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία, έδειξε ότι η Κως μπορεί και αλλιώς.

Η Κως αλλιώς…γαστρονικώς.

Το μήνυμα της γιορτής θα μετατραπεί σε ουσιαστικές δράσεις για να ενταχθούν η γαστρονομία και τα τοπικά προϊόντα στο τουριστικό χαρτοφυλάκιο της Κω.

Αυτή η γιορτή είναι πλέον θεσμός. Το 2018 θα είναι ακόμα πιο μεγάλη, θα έχει πολλά νέα και καινοτόμα στοιχεία.

Κάποιοι μπορεί να στεναχωριούνται και να μην τους αρέσει, είναι όμως απελπιστικά λίγοι. Η Κως τους έχει προσπεράσει.

Η Κως κοιτάζει και προχωρά μπροστά.

Αποδείχθηκε ότι ο χώρος της Μαρίνας ήταν και είναι πολύ μικρός για την εμβέλεια και τη δυναμική που έχει η Γιορτή Γαστρονομίας και Τοπικών Προϊόντων.

Του χρόνου, σχεδιάζουμε ένα ακόμα μεγάλο εγχείρημα: η Γιορτή αυτή να γίνει σε όλη την έκταση του παραλιακού μετώπου του λιμανιού, με τις αναγκαίες παρεμβάσεις που θα πρέπει να γίνουν.

Τώρα το επόμενο ραντεβού μας είναι στις 19 Αυγούστου το βράδυ στην Καρδάμαινα. Περιμένουμε τους επισκέπτες μας να δοκιμάσουν τις μοναδικές γεύσεις της Κω και να γνωρίσουν τα τοπικά προϊόντα μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους δούλεψαν για την επιτυχία αυτής της Γιορτής. Τον Ασκληπιό, τον Αγροτικό Σύλλογο, το σωματείο κτηνοτρόφων, την Ένωση Ξενοδόχων το ΣΕΠΕ Κω, τους παραγωγούς και τους τυποποιητές.

Τα ξενοδοχεία του νησιού και το Λύκειο Ελληνίδων Κω, που έκαναν μια ξεχωριστή παρουσίαση της γαστρονομίας τους νησιού μας.

Πάνω από όλα τους εθελοντές μας, αυτούς που έδωσαν την καρδιά και την ψυχή τους για την επιτυχία αυτής της εκδήλωσης.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΣΑ!!!! ΦΟΒΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ , ΑΛΛΑ ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ!!!! ΑΦΗΣΤΕ ΡΕ ΛΙΓΟ ΚΑΤΩ ΤΑ ΠΙΡΟΥΝΙΑ!!!

    • Ποιος ΒΛΑΚΑΣ πιστεύει ότι η ΦΙΕΣΤΑ με προσφορά φαγητό-κόλλυβα από τα ALL INCLUSIVE είναι μια επιτυχημένη εκδήλωση;

      Η Δημοτικοί μας άρχοντες ζήλεψαν τις ουρές και τους δύο λουκουμάδες στην μερίδα πιστεύοντας ότι οι εξαθλιωμένοι δημότες θα τους χρωστάνε και την ψήφο… Βρε ΓΚΆΟΥ ΟΥΣΤ καταντήσατε ζητιάνους οικογενειάρχες με αξιοπρέπεια και θέλετε να επισκεφθεί η απαράδεκτη φιέστα;;;;

      • ΚΥΡΙΤΣΗΣ κάλπες δίπλα στους μπουφέδες, άλλοι μοίραζαν παντούφλες και μπριζολάκια... Ας γευτούν και σπεσιαλιτέ ALL INCLUSIVE

        Τι κάνει κάθε πολιτικός του λαϊκισμού για την καρέκλα; Κάποιος παλιά μοίραζε τσάντες με τρόφιμα, σήμερα ένας σύγχρονος Μαυρογιαλούρος τα προσφέρει μαγειρεμένα…

      • Βεβαίως, να επαναληφθεί η επιτυχημένη φιέστα με άλλους όμως γκουρμενοϋπεύθυνους... καταλόγου.

        Πρέπει να έχεις γευτεί την παραδοσιακή κουζίνα της μάνας της Κω για να ξέρεις ποια είναι τα παραδοσιακά μας φαγητά που τα παρασκευάζουν μόνο όσοι έζησαν και μεγάλωσαν στο νησί μας. Δεν μπορούν αυτοί που έμαθαν στα All inclusive με τα αμφίβολης ποιότητας τρόφιμα να βγάλουν τις παραδοσιακές μας γεύσεις.

    • Και μην ξεχνάτε, του χρόνου θα έχουμε και ΜΟΥΣΙΚΉ, θα παίζει συνέχεια ο ύμνος της Δύναμης Απαλλαγής με εκτελεστή τον ΣΙΦΆΚΗ.

      Εγώ πάντως σας ζητώ να μην ξεχάσετε τους ΚΕΦΤΕΔΕΣ με κιμά από κατεψυγμένα ελεφαντάκια Αργεντινής που βοηθά στο ξεμπούκωμα…

    • Του χρόνου ο ΣφΥΡΙΖΑ θα κάνει εκλογές. Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ θα στήσει τις κάλπες δίπλα στους μπουφέδες με φαγητό ALL INCLUSIVE για ψηφουλάκια...

      Πιστεύουν οι άχρηστοι ότι έκαναν κάτι πρωτοποριακό με την απαράδεκτη διοργάνωση το λίγο φαγητό κακής ποιότητας σε μια εκδήλωση που κανένας επισκέπτης του νησιού μας δεν πήρε χαμπάρι… Έτσι και αλλιώς φαγητό All inclusive τρώνε δωρεάν και στα ξενοδοχεία τους μετά μουσικής…

  2. ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΖΗΤΙΑΝΟΙ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΣΑΣ ΑΠΟΜΕΙΝΕ.ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΤΕ ΠΟΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ,ΨΕΥΤΕΣ,ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ,ΜΟΝΟ Η ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΩΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΟΙ ΚΩΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΜΩΡΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ.ΜΙΑΣΜΑΤΑ.

  3. Δηλαδη τι ενοειτε εκει στον δημο θα κανετε τραπεζια να ταιζετε τον κοσμο μπας και ξαναψηφισουν:Αυτη ειναι η αναπτυξη της μαρινας και του νησιου.Εγω θα σας ελεγα να σταματησετε να μας κοροιδευετε.Σας εχουν καταλαβει ολοι τι ρολο παιζετε στον δημο.Το νησι εχει τοσα προβληματα και εσεις σκεφτεστε πως θα ταισετε τον κοσμο για τον συμφερον σας.Σαν δεν ντρεπεστε μαντραχαλοι,με τον αρχηγο σας.

  4. Φορεστε ολοι κοκινα παντελονια στον δημο,και να κανετε συνεχως τραπεζια στους κωους,μηπως και σωθει το νησι απο τα προβληματα του.Αυτοι ειστε.ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ.

  5. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ-ΚΥΡΙΤΣΗΣ-ΚΥΡΙΤΣΗΣ-ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ.ΤΕΛΛΕΙΩΣΑΤΕ,ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ