ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Μ. Κιάρης: Αποκαθίσταται η υδροδότηση – Η «μάχη» με τις βλάβες ολοκληρώνεται απόψε στον πλακοσκεπή της Αγ. Μαρίνας Κω

5
2684

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Στον πλακοσκεπή της Αγίας Μαρίνας συνεχίζουν την «μάχη» με τις βλάβες τα συνεργεία της ΔΕΥΑΚ (όλοι επί ποδός, Πρόεδρος, διευθυντικά, τεχνικά στελέχη, εργατοτεχνικό προσωπικό) από την ώρα του σεισμού μέχρι τώρα.

Όπως μας δήλωσε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Μ. Κιάρης κατανοεί τα παράπονα του κόσμου, αλλά θα πρέπει και ο κόσμος να κατανοήσει ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι που επίσης έχουν σπίτια και οικογένειες να νοιαστούν ήταν επί ποδός από την ώρα του σεισμού μέχρι τώρα προκειμένου να αποκαταστήσουν αμέτρητες βλάβες που προέκυψαν στο δίκτυο.

Μάλιστα, όπως μας τόνισε χαρακτηριστικά πάνω που είχαν αποκαταστήσει σχεδόν το σύνολο των ζημιών χτες βράδυ ήρθε ο δυνατός μετασεισμός να προκαλέσει νέες και να πάνε όλα πίσω. Αυτή την ώρα, έχει μεν αποκατασταθεί η υδροδότηση σχεδόν σε όλη την πόλη αλλά λόγω των εργασιών στον πλακοσκεπή στην Αγία Μαρίνα (παράλληλη της Μακρυγιάννη) έχει διακοπή το δίκτυο της εκεί περιοχής μέχρι το Κακό Πρινάρι για μισή ώρα όπως εκτιμάται και απομένει περίπου μία ώρα για την τελική αποκατάσταση.

ΒΙΝΤΕΟ από Δημοτική Τηλεόραση:

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που κάνουν ότι μπορούν για να επανέλθουν οι φυσιολογικοί ρυθμοί στην πόλη μας.

  2. ΔΕΥΑΚ,καμία σωστη ενημέρωση.Δεν υπάρχει κανένα τηλ μετά τισ 3 η ώρα ,ουτε κινητο Οπως η ΔΕΗ. Απο την πέμπτη το πρωί μεχρι την κυριακή δεν ειχαμε ουτε σταγόνα νερο. Οταν τους πάρεις τηλ άλλα σου λέει ο ένας και άλλα ο άλλος.οντως οι τεχνικοί δουλέυον αλλα έπρεπε να υπάρχει ενα κιν τηλ για να ξέρομε τι γίνετε και όχι να περιμένωμε ποτε θα έρθει το νερό να κάνωμε μπάνιο η να βαλωμε πληντηριο.Που είναι τα έργα που πληρωνωμε ειδικο τελος 80% επιπλέον.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ