27 χρονος Σουηδός και 39χρονος Τούρκος οι 2 νεκροί – Άνοιξε στα δυο το λιμάνι! – Εικόνες καταστροφής με το πρώτο φως της ημέρας στην Κω!

5
29643
Τουλάχιστον δυο νεκροί από τον φονικό σεισμό – 4 σοβαρά τραυματίες – Μεταφέρονται στο Ηράκλειο Κρήτης – Θα ακολουθήσουν άλλοι 3 με ορθοπεδικά περιστατικά.
– ΔΕΙΤΕ Ζημιές και στους Ιερούς Ναούς Αγίας Παρασκευής και Αγίων Πάντων
– Ο σεισμός των 6,4 Ρίχτερ ταρακούνησε όλα τα Δωδεκάνησα – Τσουνάμι σχεδόν ενός μέτρου
– Η θάλασσα βγήκε στην στεριά ενώ συντρίμμια από κτίρια είναι σχεδόν παντού
– Δεν μπορεί να δέσει κανένα πλοίο στο λιμάνι – Λειτουργικό το αεροδρόμιο

Αντιμέτωπη με μία τραγωδία βρίσκεται η Κως. Ο φονικός σεισμός των 6,4 ρίχτερ που σημειώθηκε στα Δωδεκάνησα στη 01:31 τα ξημερώματα της Παρασκευής (21.07.2017) στοίχησε τη ζωή σε τουλάχιστον δυο ανθρώπους και άφησε πίσω του πάνω από 100 τραυματίες – εύτυχως οι περισσότεροι ελαφρά – και πολλές ζημιές. Ο σεισμός ήταν τόσο δυνατός που πολλά από τα περιστατικά τραυματισμών προέκυψαν λόγω του πανικού.

Ένας τούρκος και ένας σουηδός είναι τα θύματα του σεισμού των 6,4 ρίχτερ. Και οι δυο ήταν ακριβώς κάτω από τον τοίχο που κατέρρευσε έξω από το μπαρ που βρίσκονταν την ώρα του σεισμού. Δυστυχώς ένας από τους σοβαρά τραυματίες υπέστη ακρωτηριασμό και στα δυο του πόδια.

Το Υπουργικό κλιμάκιο με τον Υπουργό Υποδομών κ. Σπίρτζη, τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκα, τον Υφυπουργό Ν. Σαντορινιό, επιθεώρησε τις ζημιές μαζί με τις τοπικές αρχές Περιφερειάρχη, έπαρχο και δήμαρχο.

ΒΙΝΤΕΟ Μιχάλης Χατζηθέμελης:

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. το αποκολλημένο κρηπίδωμα έχει υποστεί και υποστεί και υποσκαφή από την πλευρά της Θάλασσας. Ο Κυρίτσης και ΣΙΑ θα δράσουν με τη γνωστή μέθοδο:τσαπατουλιά. Θα μπορούσαν οι άμεσες πρακτικές ανάγκες να αντιμετωπιστούν με ξύλινα γεφυρώματα και επιτηρούμενη σήμανση, ώστε να μην πέσουν τσάμπα λεφτά γιά παυσίπονο, αγνοώντας το απόστημα………

  2. να το ξανασκεφτεί η κουτάλα που γέμισε την πόλη με μονόδρομους, φανάρια και τρενάκια….

  3. Ειστε ζωα ακομα και σε μια τετοια δυσκολη ωρα για το νησι μας ασχοληστε με τον Κυριτση λες και φταιει εκεινος ηγια οτι συνεβει!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ