Γ. Κρητικός: ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ Απόφασης Αύξησης Τελών Καθαριότητας & Ηλεκτροφωτισμού

10
1053

Μετά την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τους συμβασιούχους

κ. Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου Κω,

Τον Νοέμβριο του 2016 το Δημοτικό Συμβούλιο Κω ψήφισε αυξήσεις στα Τέλη Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού με σκοπό την κάλυψη της μισθοδοσίας των συμβασιούχων καθαριότητας έπειτα από την παράταση των συμβάσεών τους που αποφάσισε το κεντρικό κράτος.

Σας θυμίζω ότι δεν ψήφισα τις αυξήσεις τότε και σας έκανα μια σειρά από προτάσεις ώστε να αποφεύγαμε τις αυξήσεις στα τέλη σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για τους συμπατριώτες μας και τις τοπικές επιχειρήσεις.

Πριν από μερικές μέρες, η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου αποφάσισε ότι δεν μπορούν να πληρωθούν όσοι συμβασιούχοι παρείχαν έργο με παράταση, έστω για έναν χρόνο, των συμβάσεών τους, κατά παράβαση του Συντάγματος, ενώ εμποδίζει τόσο την παράταση των συμβάσεών τους όσο και τη μονιμοποίησή τους.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη προτείνω, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου, να συζητήσουμε την κατάργηση της προηγούμενης απόφασης για αυξήσεις στα Τέλη Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού.

Ως Δήμος οφείλουμε να σταθούμε δίπλα στους συμπατριώτες μας, που δεν προλαβαίνουν να πληρώνουν τον έναν λογαριασμό μετά τον άλλον. Που έχουν χάσει κάθε ελπίδα για το μέλλον και βλέπουν τον Δήμο ως το τελευταίο καταφύγιο.

Γιάννης Κρητικός
Δημοτικός Σύμβουλος

 

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ!!!!!

  2. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΗ…..ΓΙΑΝΝΗ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΙΩΣΗ…..

    • Τι ΔΗΜΑΙΝΕΙ ΕΊΝΑΙ ΣΎΜΒΟΥΛΟΣ? Το λέει και η λέξη … Δηλ. Να συμβάλλει με τις ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ στο Δ.Σ. και φυσικά στην παράταξή του στη καλυτέρευση της ζωής των δημοτών!!!!

  3. κ σημερα που στην καρδαμαινα ο καθενας κανει ο τι γουσταρει εσυ το παπι ε?γιαννακι ασε τις υποκρισιες κ πες το καθαρα θελεις να γινεις δημαρχος χαχαχαχα

  4. ΠΑΣ ΈΛΛΗΝ ΑΙΡΕΤΌΣ ΜΕΓΆΛΗΣ ΜΑΣΕΛΑΣ ΓΙΟΣ!!!! ΠΟΎ ΠΗΓΡ ΚΑΙ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΣΑ!!! ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΤΟ 98 ΜΕ 99% ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΏΝ ΤΗΣ ΧΩΡΆΣ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝΤΑΙ ΚΥΡΊΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΣΣΑ! ΑΥΤΌ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΎΜΕ ΣΕ ΚΆΘΕ ΣΥΝΕΔΡΊΑΣΗ ΤΗΣ «ΜΟΥΡΛΉΣ» ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Η ΒΟΥΛΉΣ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΣΤΑ «ΔΗΜΑΡΧΟΚΕΝΤΡΙΚΑ» ΣΥΜΒΟΎΛΙΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΆ ΌΠΩΣ ΤΑ ΟΝΟΜΆΖΟΥΝ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ