Μ. Χατζηκαλύμνιος: Επαναληπτική δημοπρασία για 43 τμήματα παραλίας σε όλο το νησί την Τρίτη

22
1569
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Μ. ΧΑΤΖΗΚΑΛΥΜΝΙΟΣ: ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΓΙΑ 43 ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 20-6 2017- ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΩ ΑΠΟ ΤΑ 48, ΚΑΤΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ ΜΟΝΟ ΤΑ 24.video

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι στο καλό επιμένεις με δεύτερη δημοπρασία; Αφήστε βρε βολεμένοι και καμιά ελεύθερη παραλία για τον κόσμο...

    Θα πρέπει οπωσδήποτε να τις δώσετε στην φάρα των ξενοδόχων και των ομπλελάδων; ΌΧΙ ΣΤΑ Λ@ΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΗΣ, ανήκει σε όλους τους πολίτες.

    • Καμιά παραλία σε χέρια τεμπέλη νταβά της ομπρέλας, παραλίες χωρίς χαράτσι και ηλιοκαμένα κοπρόσκυλα.

      Δωρεάν ομπρέλες στον λαό, όχι τζετ σκι και επικίνδυνα σπορ σε παραλίες με κόσμο.

      • Έχει 4-5 σχολιαστές κολλημένους με κάτι ψυχαναγκασμούς δηλαδή , μα εσύ είσαι πιο βλάκας και απ τον βλάκα.Ο Ορισμός του βλάκα!!!!

        • Εάν μπορούσα και τα κοράκια της ΦΑΡΑΣ των ομπρελάδων το επέτρεπαν θα διάλεγα μια ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟ ΟΜΠΡΕΛΕΣ για κάθε ημέρα.

          Όλοι πια το έχουν καταλάβει ότι ο λαϊκισμός του ΣφΥΡΙΖΑ δεν σταματά. Οι νταβ@δες της παραλίας θα πρέπει να κατεβάσουν τις τιμές τους γιατί μερικοί ζητούν τιμές Βάρκιζας και χωρίς απόδειξη. ΜΑΥΡΟ χρήμα, μαύρη παραχώρηση, μαύρη εκμετάλλευση, έχουν καπαρώσει τις καλύτερες παραλίες … και εμείς θα πρέπει να σκάσουμε ένα μεροκάματο για να πάμε τα παιδιά μας στην θάλασσα.

      • Τη στιγμή που ξεπουλήθηκε όλη η Δημόσια Περιουσία ,πως κάθε μέρα τα Μνημόνια παράγουν άνεργους,φτώχεια ,ανεργία,δυστυχία,έχει έναν βλάκα εδώ μέσα που τα σχόλια του για τους ομπρελάδες ,θα τα αναρτήσω σε Επιστημονικό Φόρουμ,για έναν άτυπο διαγωνισμό… βλακείας.Μιλάμε για τον ορισμό του βλάκα.Το άτομο το χει κάψει!!!Παντού τριγύρω βλέπει ομπρελάδες..

        • ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ από ομάδες ΜΑΦΙΟΖΩΝ και η ανεξέλεγκτη παραχώρηση τους…

          Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ με ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΚΕΦΑΛΟΣ και το ΤΙΓΚΑΚΙ, ο άλλος στα ΘΕΡΜΑ έκανε την καντίνα ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ και κανένας δεν συγκινείται να επιβάλει πρόστιμο… ΟΜΩΣ η «ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ των ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» αντί να φροντίσει την φύλαξη του περιβάλλοντος και την ελεύθερη πρόσβαση στις παραλίες όπως προβλέπει τι σύνταγμα, χωρίς εκμετάλλευση από ΑΛΗΤΕΣ αρκέστηκε ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ 30% στην ενοικίαση τους . Έτσι οι Κεφαλιανοί ανέβασαν τις ομπρέλες 40% … Ο ΣφΥΡΙΖΑ αναγκάζει τους μη έχοντες παραδάκι να ξαπλώνουμε στην ζεστή άμμο σε πετσέτα και τους ομπρελάδες να κλέβουν με ΠΑΛΑΛΟΓΕΣ ΤΙΜΕΣ, 6-10 Ευρώ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ. Το ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ, γίνεται παράνομη εκμετάλλευση των παραλιών χωρίς απόσταση από την θάλασσα, χωρίς ελεύθερα τμήματα για να κάνουν ένα μπάνιο και με τον κίνδυνο να τους φάει το κεφάλι κάποιος με τα παράνομα σπορ θάλασσας… ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΟΥ ΣφΥΡΙΖΑ και ελεγχόμενες τιμές για όσες παραχωρηθούν… -Monkey Hangers-

      • έτσι είναι ο βλάκας,επειδή δεν έχει επιχειρήματα,γράφει τα ίδια,είναι αυτή η νοημοσύνη του.ο βλαξ κ ηλίθιος πιστεύει ότι πυροβολεί,ότι τιμωρεί έτσι μ αυτά που γράφει,τόση είναι η βαρύτητα της σκέψης του,το νοηματικό του πεδίο,βρισημο χωρίς επιχειρήματα.το γκαβό

    • Να πάρουμε με τη σειρά αυτά τα Γιγαντο-Βραχιολάδικα που ΔΕΝ σε εμποδίζουν μαιμούνα

      Στη γωνία είναι Ramira,Kipriotis,Sun Palace,Ippokrates,Κos Imperial 5*Grecotel,Iris,;Aggelos Theodorou,Κουλιά,Οκεανίς,Δήμητρα,Μichalangelo,διάφορα μικρότερα ,ενοικιαζόμενα,για άφησε την καύκα σου να κάνει έναν πρόχειρο υπολογισμό,πόσα χιλιόμετρα πρέπει να βαδίσεις για να φτάσεις στα 15 μέτρα που σε…εμποδίζουν να κολυμπήσεις,ενώ αυτά που προσπέρασες σε αφήνουν να εκδηλώσεις την αγάπη σου στη Θάλασσα.Πόσο πιο …λάκας είσαι?;Eτσι με τέτοια κακία και μίσος προς τον αδύνατο φτάσαμε και πιάσαμε πάτο..για κάτι μίζερες ψυχές σαν αυτή poy ;exeiw.

      • Οε, οε, οε, χάσαμε τον πρόεδρο των ομπρελάδων ρε… Ομπρέλες, ΛΑΘΡΟ και άλλα.. από ένα παράδειγμα παρασιτισμού…

        Ποιος θα πάρει την παραλία που χρόνια εκμεταλλεύεται; Πουλά μόνο θάλασσα, ήλιο και ομπρέλα;;;

        • Πρόσεξε τις παρενέργειες…βλάκα..βλάκα..πανίβλακα.Ο ορισμός του Βλάκα είσαι.Ο μισερός,μίζερος βλαξ με περικεφαλαία άδεια……ΒΛΑΚΑ!!!

        • ΠΑΛΙΑ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΚΟΛΛΗΣΕ Η ΒΕΛΟΝΑ,ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ,ΟΠΩΣ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ,Ο ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ‘ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ’ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΟΥ,ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ…Ο ΒΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ…ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ..ΒΛΑΚΑ!!!!ΗΤΑΝ ΤΟ 1995-98 ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ,ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΠΩΣ ΣΕ ‘ΠΙΑΣΕΙ’ ΤΟ ΒΛΑΚΟΜΕΤΡΟ????

    • Μου κατσε τώρα η διαφήμιση του Τζόκερ,’πρόσεχε τι τάζεις,γιατί άμα το πιάσεις…’ ,δηλαδή ήθελα να πάρω μια παραλία στον από πάνω..να παίζει με τα κουβαδάκια του και τα ζανάξ του…Να αλείφεται με λάδι καρύδας,να τον σερβίρουν με μαγιό σερβιτόρες όπως τα All Iclussive ,να πίνει ατέλειωτους μπάφους…,να παίζει pro ..και να ψαρεύει στην ‘απέραντη’ θάλασσα…δίπλα στις ξαπλώστρες με κουρτίνες και 120 ντεσιμπέλ μεσημεριάτικα!!!!!

    • «Το να φαίνεσαι ηλίθιος στα μάτια ενός βλάκα, είναι μια ηδονή υψηλής αισθητικής….Να θυμαστε πως..Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει..Στην Ελλάδα άπαντες οι έχοντες ονύχια αγωνίζονται να σπαράξωσιν τους έχοντες πτερά….Όποιος δεν προκαλεί το φθόνο, δεν είναι σε θέση να προκαλέσει ούτε το θαυμασμό…Ο φθόνος όμως είναι συντετριμμένος …..

    • Στην Ελλάδα βλέπουμε μόνο τη δυσάρεστη και την αδύνατη πλευρά κάθε πράγματος. Όλοι ξέρουν το τι δε γίνεται και, ικανοποιημένοι με την απαισιόδοξη γνώμη τους, κατηγορούν κάθε άνθρωπο που έχει δράση και προσπαθεί να κάνει κάτι τι.Στην Ελλάδα η επιτυχία είναι ποινικό αδίκημα.Είναι τα ανθρωπάκια που χύνουν δηλητήριο και φαρμάκι σε κάθε μικρό,αδύνατο και γλύφουν τον Μεγάλο,τον Δυνατό..οι εγκλωβισμένοι σε πάθη και δεσμά μέτριας νοημοσύνης.

    • Εάν μπορούσα και τα κοράκια της ΦΑΡΑΣ των ομπρελάδων το επέτρεπαν θα διάλεγα μια ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟ ΟΜΠΡΕΛΕΣ για κάθε ημέρα.

      Είναι δύσκολο φυσικά γιατί οι μαφιόζοι της ξαπλώστρας έχουν καταφέρει να μοιράζουν τις παραλίες σε συνεργασία με τους Δημάρχους, πάντα το ίδιο κομμάτι λες και είναι κληρονομιά… Αλλά αφού επιμένεις θέλω ελεύθερο τμήμα παραλίας στον Μήλο, στα Κρητικά, στον Άγιο Φωκά, στα θερμά, στο Τιγκάκι, στον Παράδεισο, στον Άγιο Στέφανο, στην Αλυκή, παραλίες ελεύθερες για τους δημότες και τους επισκέπτες χωρίς νταβατζηλίκι.

  2. All inclussive…που για την φαιά σου ουσία,δεν είναι παράνομα,αυθαίρετα,κατειλημμένα και μπορείς οποιαδήποτε ώρα να πας να ψαρέψεις,να διασκεδάσεις,να κάτσεις με την παρέα σου στα λίγα εκατοστά άμμου που μένουν ελεύθερα….κάτι δηλαδή σε μέγεθος παρόμοιο με τον εγκέφαλό σου,θαυμαστή της ισονομίας…

  3. NAI ΣΤΑ ΜΑΣΤΟΥΡΟΜΕΤΡΑ,ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤUI,ΝΑΙ ΣΤΑ ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ ΠΟΥ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ..ΑΠ ΤΗ ΧΩΡΑ,ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ ΟΛΚΛΗΡΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΑΠΟ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ,ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΠΛΑΝΟΔΙΩΝ..ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΦΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ…

  4. Ας βάζουν και εισιτήριο οι εταιρίες που θα τις πάρουν,το μάτι του συμπολίτη μου να βγει,ο γείτονας μου να μην έχει παραλία,πως θα αισθάνομαι χαλίφης εγώ και η …μιζέρια μου!!!

  5. Το ότι υπάρχουν ιδεοληπτικοί κάθε είδους,και μάλιστα που χαίρονται με το κακό των άλλων,

    όποιο και να ναι αυτό,το ξανά-δαμε..το να υπάρχουν πολέμιοι ομπρελάδων,που βγάζουν τα απωθημένα τους σε συνανθρώπους τους,που ενοικιάζουν 15 μέτρα άμμου,χωρίς μαγαζί,χωρίς ηχεία και το καθαρίζουν,προσέχουν,περιποιούνται, έχουν πελάτες 30 χρόνων ,αυτό ..ξεπερνάει και ψυχανώμαλα σύνδρομα,δεν μπορώ να φανταστώ ότι καμιά 30αριά παράκτια All Inclussives έχουν δεσμεύσει πολλά χιλιόμετρα αιγιαλού και 2-3 ανθρωπάκια ξεσπούν σε ενοικιαστές τμημάτων 15 μέτρων..Η ψυχολογική ορθότητα σε όλο της το μεγαλείο!!!!

  6. Θεός κολάζει τους βλάκας…ανέφερε ο Ξενοφών πριν από πολύ καιρό σε αυτό τον τόπο..»Μη αποκρίνου εις τον άφρονα κατά την αφροσύνην αυτού διά να μη γείνης και συ όμοιος αυτού.»
    Ξέρεις τι είναι να έχουν ‘κατασπαράξει’ τα πάντα όλα δίπλα σου οι Μεγάλοι με τα Βραχιόλια και ο Ρεμπέν με το πριόνι να γράφει για τους ομπρελάδες???Αυτή είναι η τυφλή εμπιστοσύνη στο ένστικτο του ψυχανώμαλου!!!!

  7. γιατι δεν τα δινετε στην TUI, να τελειωνουμε? αφου ολο σχεδον το νησι στην TUI ανηκει. και το αεροδρομιο, και τα περισσοτερα ξενοδοχεια, και η Cosmote σε Γερμανους, και τα ΕΛΤΑ σε Γερμανους, δωστε τους και τις παραλιες

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ