ΧΡ. ΤΣΑΜΠΟΥΝΙΑΡΗΣ: Το Πυλί δεν είναι χωματερή. Αποχαρακτηρισμός του Παλαιού Λατομείου ως χώρου εναπόθεσης αδρανών υλικών

15
2988

 

ΧΡ. ΤΣΑΜΠΟΥΝΙΑΡΗΣ: “Αποχαρακτηρισμός του Παλαιού Λατομείου ως χώρου εναπόθεσης αδρανών υλικών. Το Πυλί δεν είναι χωματερή.

Πάει πολύ να μας εγκαλούν τα φαντάσματα του παρελθόντος και να προσβάλλουν τη νοημοσύνη των πολιτών.

Αυτοί που πήγαν να μετατρέψουν το Πυλί σε χωματερή και μας φόρτωσαν και το hot spot.

Ο χώρος του Παλαιού Λατομείου χαρακτηρίστηκε ως χώρος εναπόθεσης αδρανών υλικών με μια απαράδεκτη, ηθικά, πολιτικά και περιβαλλοντικά, απόφαση της προηγούμενης δημοτικής αρχής.

Σε αυτό το χώρο εναπόθεταν απόβλητα και λυματολάσπη.

Οι πρακτικές αυτές, καταδικασμένες στη συνείδηση των πολιτών, σταμάτησαν με την ψήφο των πολιτών και με την καθολική αντίδραση των κατοίκων του Πυλίου.

Θα ακολουθήσει ο αποχαρακτηρισμός της περιοχής του Παλαιού Λατομείου ως χώρου εναπόθεσης αδρανών υλικών, αφού η διαχείριση των αδρανών υλικών γίνεται από ιδιώτες, όπως προβλέπει η νομοθεσία.

Ήδη έθεσα το ζήτημα στο Δήμαρχο και στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο και δρομολογούνται οι σχετικές διαδικασίες αλλά και η λήψη απόφασης.

Η απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, που επικαλούνται, αποτελεί απάντηση σε έγγραφο του Υπουργείου Περιβάλλοντος για το αν ο Δήμος διαθέτει χώρο εναπόθεσης σωσιβίων και άλλων υλικών από τις μεταναστευτικές ροές. Και επειδή η απόφαση της προηγούμενης δημοτικής αρχής παραμένει σε ισχύ, έπρεπε να απαντήσει ο Δήμος.

Από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν στην Κω απόβλητα, σωσίβια ή άλλα υλικά για να μεταφερθούν στο Παλαιό Λατομείο.

Και δεν πρόκειται να γίνει ποτέ αυτό, αφού σύντομα θα ανακληθεί η απόφαση της προηγούμενης δημοτικής αρχής και θα αποχαρακτηριστεί ο χώρος του Παλαιού Λατομείου ως χώρος εναπόθεσης αδρανών υλικών.

Το “Όραμα-Εφιάλτης” είχε όραμα να κάνει το Πυλί χωματερή. Δεν τους πέρασε ούτε θα τους περάσει.

Μαζί με κάποιους άλλους, χέρι-χέρι, επέβαλλαν την εγκατάσταση στο Πυλί του hot spot. Ούτε αυτό θα τους περάσει αφού εμείς δεν θα ησυχάσουμε αν δεν σταματήσει η λειτουργία αυτής της εγκατάστασης.’’

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τσαμπουνιαρη τζαπα μαγκες το ΧΟΤ ΣΠΟΤ στο Πυλι εχει ΦΕΚ? ναι η όχι? αν δεν εχει να το καταγγειλεις να κλεισει!!! εισαι υπεύθυνος για την καταντια του χωριου μας.η αποφαση στην οποια αναφερεσε μιλαει για υλικα από εκσκαφές και μπάζα.οχι σωσιβια και φουσκωτα!θα επρεπε να ντρεπεστε………………

    • ο Χριστόδουλος μιλάει για το hot spot για να μη πει οτι ο Κυρίτσης το έστειλε στο Πυλί. Πρότεινε 10 θέσεις και επελέγη αυτή ως καλύτερη

  2. Κυριε Δήμαρχε αξιος ο μισθός σας!
    Κύριε Κρητικε Αντωνη συγχαρητηρια για το πολιτικο ηθος της παραταξη σας! Από κοντα όλα τα στελεχη σας.Ευτυχως που οι φιλοι της παραταξη σας όπως ο ……….δημοσια σας ειπε πως δεν μας εκφραζει η ειρωνεια.

  3. Πρόεδρε Προβοκάτορα,
    Τα έκανες σ…………και τα φορτώνεις σε άλλους.
    Το hot spot είναι έργο της προεδρίας σου και θα σε ακολουθεί.
    Οι επιτροπές αυτής της Δ.Α. αποφάσισαν να το κάνουν χωματερή το Πυλί και εσύ δεν πήρες χαμπάρι ή το παίζεις θιγμένος.
    Θα απολογηθείς στους Πυλιότες πολύ σύντομα……

  4. Παραίτηση Τσαμπουνιαρη επι Καισερλη,δειτε τους λόγους…
    « Η απαξίωση αυτή με πληγώνει , μετά από 13 χρόνια δουλειάς μαζεύω όλη τη δυσαρέσκεια των δημοτών, έχουν διαλύσει ένα σοβαρό κομμάτι της Κω και εγώ δεν θα ανεχτώ άλλη τέτοια απαξίωση»
    «Κύριε Δήμαρχε, βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να σας υποβάλω την παραίτησή μου από την θέση του προέδρου της δημοτικής κοινότητας Πυλίου. Απόφαση που πήρα μετά από έντονες συνειδησιακές πιέσεις που έχω από την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων μου.
     
    Για μένα, η θέση του προέδρου και όλες οι θέσεις του συμβουλίου της δημοτικής κοινότητάς μας, είναι θέσεις ευθύνης απέναντι στους πολίτες και όχι θέσεις εξουσίας όπου κάποιοι «σοφοί» αποφασίζουν ερήμην για την τύχη του τόπου μας, αγνοώντας ή απαξιώνοντας τις αποφάσεις των οργάνων της δημοτικής κοινότητάς μας.
     
    Παραμένω ενεργός στην πολιτική ζωή του τόπου μου, τιμώντας την ψήφο που μου έδωσαν οι συμπολίτες μου ως ανεξάρτητος σύμβουλος της δημοτικής κοινότητας Πυλίου δήμου Κω.
     
    Μετά τιμής
     
    Ανεξάρτητο μέλος της δημοτικής κοινότητας Πυλίου
     
    Δήμου Κω
     
    Τσαμπουνιάρης Χριστόδουλος

  5. ΤΣΑΜΠΟΥΝΙΑΡΗ ΠΟΛΥ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΟΥ.

    ΟΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΕ.ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ.ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΝ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ,ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ.ΘΑ ΚΛΕΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΑΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ

  6. Tελικα το Πυλι εχει Προεδρο? Πριν λιγο καιρο εσεις κανατε χωματερη το παλιο λατομειο δεν πηρες χαμπαρι ? το καλο για το Πυλι ειναι να παραιτηθεις Τσαμπουνιαρη η υπερασπισου το χωριο σου ακομα κι αν σε ξυλωσει ο Κυριτσης που τον τρεμεις!

  7. ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ. ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ. ΟΙ ΠΥΛΙΩΤΕΣ ΣΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ. ΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΠΗ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΔΙΝΟΥΝ.ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΙΣ ΔΥΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ. ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΡΕΖΙΛΕΥΕΤΑΙ…

  8. και δεν φυτεουμε ελιές εκεί;;Θα χαρακτηριστεί ελαιώνας και θα παίρνουμε και επιδότηση.

  9. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΖΩΗΣ. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΚΑΝΝΗ ΣΕ ΑΓΝΟΗΣΑΝ ΠΑΓΕΡΑ.

  10. ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΚΥΡΙΑ;;; ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΤΙ. ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΒΡΙΣΕ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΙ ΠΑΣ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ . ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕΣ ΖΑΧΑΡΗ. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ,

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ