6 έργα ασφαλτόστρωσης σε όλη την Κω- Η Κως προχωρά μπροστά με έργα (ΦΩΤΟ)

16
6179

ΘΕΜΑ : ‘’6 έργα ασφαλτόστρωσης σε όλη την Κω- Η Κως προχωρά μπροστά με έργα’’.

Η Κως προχωρά μπροστά με έργα.

Σε εξέλιξη βρίσκονται εκτεταμένα έργα ασφαλτόστρωσης και βελτίωσης του οδικού δικτύου σε ολόκληρο το νησί.

Είναι έργα που χρηματοδοτούνται από ίδιους πόρους του Δήμου.

Μετά από πολλά χρόνια πέφτει άσφαλτος και βελτιώνονται οι δρόμοι σε ξεχασμένες περιοχές του νησιού.

Υπολογίζεται ότι θα γίνουν ασφαλτοστρώσεις με συνολικό εμβαδόν

9 .090μ2.

Ήδη ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στην Καρδάμαινα στις παρακάτω οδούς:

-Στον παραλιακό δρόμο συνολικού εμβαδού 1.410μ2

-Στον αγροτικό δρόμο στο Τολάπι, συνολικού εμβαδού 640μ2

Ακολουθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στις παρακάτω οδούς:

-Αντιμάχεια προς Μαστιχάρι-αγροτικός δρόμος Ατσαλάκη, συνολικού εμβαδού 2640μ2.

-Λινοπότι (Γιακαλή προς γεώτρηση Παππούλη), συνολικού εμβαδού 1400μ2.

-Μαρμάρι (πίσω από ξενοδοχείο SANDY BEACH), συνολικού εμβαδού 1200μ2.

-Κέφαλος (προς magic beach), συνολικού εμβαδού 1800μ2.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. εκεινος εγινες βολευτης.εσυ δεν θα γινεις.θα σε στειλουμε να κανεις παρεα τον καισερλη.

  2. Με το τιγκακι τί θα γίνει; Θα μείνετε στις βεργες που καρφωσατε εδώ και μέρες για να μην παρκαρουν τα οχήματα και σας δυσκολεψουν στην ασφαλτόστρωση.

  3. 26.000.000 για αποχετευτικο πυλιου,17.000.000 για αποχευτικο κεφαλου και 10.000.00 για χοτ σποτ-προαναχωρησιακο συνολο 53.000.000 εκατομμυρι

    για να εχουν μελι οι υπουργοι,περιφερειαρχες,δημαρχοι κλπ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ,ΨΕΥΤΕΣ 10.000.000 ΓΙΑ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΡΗΜΑΔΙΟ!!!!ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ!!!ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ.ο κυριτσης ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,
    ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ

  4. ασφαλτος μονο μπροστα στους ξενοδοχους…..για τους απλους πολιτες καροδρομοι……βγαλε συμπερασμα!!!

  5. To έχω ξαναγράψει ότι οι Ισπανοι ανταγωνιστές μας έχουν αψεγάδιαστους δρόμους και διαγραμμίσεις. Είναι δε τοσο καλοφτιαγμένα όλα που τους συγχωρεις άλλες παρασπονδίες ή άστοχες άλλες επιλογές. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο να καλύψουμε.

  6. H άσφαλτος που αναφέρετε πιο πάνω και αφορά την Καρδάμενα είναι ένα μικρό κομμάτι μόνο μπροστά από το ξενοδοχείο Carda- mikri poli και ΜΟΝΟ εκεί.Τόσος ντόρος για λίγα μέτρα!Σας παρακαλώ μην κοροιδεύετε τον κόσμο.Κάθε μέρα περνάμε από αυτόν τον δρόμο!!! χιλιάδες οι λακούβες και χιλιάδες οι τουρίστες που θα περάσουν και φέτος από εκεί……Σοβαρό έργο τι να πω αν είναι και τα άλλα τα ίδια πάρτε πίσω τις μεγάλες ανακοινώσεις και μαζέψτε τες λίγο……….

  7. είναι ξεφτίλα για ένα δήμαρχο να διαφημίζει το ελάχιστο απο τα αυτονόητα που πρέπει να κάνει. Κι αυτά μόνο για τους κολλητούς ή αυτούς που έχουν το τρόπο

  8. εσείς κάνετε 2 πράγματα για κλείσετε τα στόματα του κόσμου,η Κως είναι γεμάτοι με λακκούβες ακόμα και μέσα στην πόλη που είναι πιο σημαντικό από όλα είναι γεμάτο..!το νοσοκομείο δεν το βλέπετε?τις παραλίες δεν τις βλέπετε που δεν είναι καθαρές?η παραλιακή δρόμοι είναι όλοι με σκουπίδια στο τιγκακι η θάλασσα έχει πετάξει τόσα φύκια και αντί να πάτε να τα καθαρίσετε βλέπω όλους εσάς που δουλευεται στον δήμο το μυαλό σας είναι να παραγγείλετε καφέ και σάντουιτς να φάτε..και Όχι να δουλευεται κοπροι

  9. H ΚΩΣ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!!!!!!!!!ΣΤΗ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ , ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΙΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΑ ΝΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΥΒΙΚΑ ΝΕΡΟΥ.Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΡΜΟΔΙΟΥ «ΥΠΕΡΧΕΙΛΙΣΗ».

  10. H ΚΩΣ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!!!!!!!!!ΣΤΗ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ , ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΙΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΑ ΝΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΥΒΙΚΑ ΝΕΡΟΥ.Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΡΜΟΔΙΟΥ «ΥΠΕΡΧΕΙΛΙΣΗ».ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ!!!!!!!!ΓΡΟΘΟΙ!!!!!

  11. Στην Κω τα αυτοκίνητα θέλουν ζυγοστάθμιση από τις λακούβες και τα σκασιματα της πίσσας!! Και έλεος τώρα σκάβουν καλοκαίρια Ρίκα τους δρόμους για σωλήνες.Πουθενα δεν μπορείς να στρίψεις λόγο έργων.Κι το κερασάκι όλα αυτά κατά την τουριστική έναρξη !!Θα βλέπουν οι ξένοι και θα λένε «οι δύστυχοι οι Έλληνες»»
    Δεν είναι το κλάδεμα πρώτο κύριοι είναι οι δρόμοι και φυσικά το νοσοκομείο άλλη μια τραγική εικόνα!!ποιο τραγικό βέβαια είναι η υποστελέχωση του!!Ο κόσμος νομίζει ότι μπορεί να έχει την ίδια παροχή φροντίδας όπως τον παλιό καιρό ενώ ήδη οι υπάλληλοι του νοσοκομείο έχουν καιρό τώρα γονάτισει!!Το πρόβλημα είναι πως βλέπουμε το δέντρο και χανουμε το δασος!!!

  12. παιδια μην τους κανετε παρατιρισεις θα τους στεναχορισετε και τι θα καταλάβετε; τιποτα περα από το νατους νεβριασετε και να γινουν ακομα πιο πολύ φασιστες!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ