ΗΛΙΑΣ ΣΙΦΑΚΗΣ : Ολική επαναφορά της Κω και στην αγορά της Αυστρίας – Η Κως αποκατέστησε την εικόνα της» (ΒΙΝΤΕΟ)

16
835

ΗΛΙΑΣ ΣΙΦΑΚΗΣ : “Ολική επαναφορά της Κω και στην αγορά της Αυστρίας, σύμφωνα με τα στοιχεία της TUI από τις κρατήσεις.”

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Ηλίας Σιφάκης, αναφερόμενος στα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η ΤUI Αυστρίας για τις κρατήσεις, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Κως πραγματοποιεί μία ακόμα ολική επαναφορά αυτή τη φορά στην Αυστριακή τουριστική αγορά.

Το νησί μας αποτελεί τον τρίτο κορυφαίο ελληνικό προορισμό στις επιλογές των Αυστριακών τουριστών που προέρχονται από το Ομόσπονδο κρατίδιο Τιρόλο και οι οποίοι αναχωρούν από το αεροδρόμιο του Ίνσμπρουκ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η ΤUI Αυστρίας η Κως είναι ο τρίτος κορυφαίος Ελληνικός προορισμός μετά την Κρήτη και τη Ρόδο και ο τέταρτος κορυφαίος τουριστικούς προορισμός για τους Αυστριακούς τουρίστες μετά τη Μαγιόρκα.

Η Κως ξεπέρασε την Κέρκυρα στις προτιμήσεις των Αυστριακών τουριστών και η τάση δείχνει μία αύξηση στον αριθμό των επισκεπτών κατά 40%-50%.

Ο Δήμος της Κω, οι φορείς του νησιού και οι επαγγελματίες και οι επιχειρηματίες του τουρισμού, συνεχίζουμε την προσπάθεια με στόχο το μέγιστο αποτέλεσμα.

Ο τουρισμός μας συνδέεται με την ίδια την ύπαρξη του νησιού μας.

Τον κρατάμε ψηλά.

Ενώνουμε όλοι τις δυνάμεις μας για να ενδυναμώσουμε ακόμα περισσότερο την τουριστική μας ταυτότητα.’’

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ηλια σιφακη εσυ μας ελεγες για τα μεγαλα συμφεροντα της tui και του Καισερλη και τωρα μας λες για τουριστικη ανακαμψη με την tui.γελανε και οι πετρες με τις λαλακιες σας.

    • ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ όλοι ένα εγωιστή Δήμαρχο, τον ανίκανο Σιφάκη για την Ryan Air και την αθέτηση της συμφωνίας από τον ΚΩΣΤΟΥΚΟ...

      Ποίοι ηλίθιοι πουλάνε ψέματα για να μην φάνε ξύλο;;; Λένε για αύξηση οι ΨΕΥΤΕΣ,ΨΕΥΤΕΣ, οι ανίκανοι ΨΕΥΤΕΣ. Άδεια η πόλις και τα χωριά με μείωση τον Απρίλη 34% και για τον Μάιο καλπάζει στο -40%. Παρουσιάζουν στοιχεία για τα Al inclusive και δεν μιλάνε για διανυχτερεύσεις και έσοδα επιχειρήσεων της πόλις και μικρές μονάδες που ζούσαν από την Ryan Air που με βλακείες έδιωξαν. Πουλάνε φούμαρα για να γλυτώσουν την κατακραυγή για την μέχρι σήμερα κατάσταση. Εμείς οι έμποροι της Κω, έρχεται μέρα που δεν κάνουμε σεφτέ ξέρουμε ότι η πτώση ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΕΖΌΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΜΕ ΠΕΡΥΣΙ . Οι ανεύθυνοι σαν τον ΣΙΦΑΚΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ, την πρόεδρο των ξενοδόχων, τον ΚΑΜΑΤΕΡΟ και την συγκυβέρνηση ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που κατέστρεψαν τον τουρισμό είναι ψεύτες και προσπαθούν να καλύψουν τις βλακείες τους και τις ευθύνες του Ρόδιου-Δόλιου ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ που μόνο για την Ρόδο φρόντισε να κάνει διαφήμιση.

      • Τελικά την Ryan Air την έδιωξε ο εγωιστής ΚΥΡΙΤΣΗΣ, οι μπαταξήδες του ΕΒΕΔ και της Περιφέρειας ή ο Κωστούκος που δεν πλήρωνε;;;

        Όλοι έβαλαν το χέρι τους, άλλοι σαν τον Κωστούκο γιατί έπαιζαν διπλό παιχνίδι για τα συμφέροντα Τούι, Τούι τα ψώνια του ΕΒΕΔ που τα έβαλε στο βρακί του ο ΡΟΔΙΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΠΑΡΑΣ και τοπική Ένωση Ξενοδόχων που σέρνεται από προσωπικά συμφέροντα…

    • Έδιωξαν οι ανίκανοι την Ryan Air, ΧΑΣΑΜΕ 85.000 άτομα που πήγαιναν στα μικρά ξενοδοχεία πόλης και θριαμβολογούν για μαϊμού αύξηση...

      Με τόση μεγάλη αύξηση που πιστεύουν ότι θα έχουμε είναι ικανοί οι ανίκανοι να αρχίσουν και νέες αυξήσεις στα Δημοτικά τέλη εκτός από αυτές που μας έχωσαν στο νερό και στα σκουπίδια από την πρώτη Γενάρη. Ρίξτε μια ματιά στον λογαριασμό της ΔΕΗ και θα διαπιστώσετε τις αυξήσεις ΚΥΡΙΤΣΗ.

  2. ΚΥΡΙΤΣΗ «Κρείττον του λαλείν το σιγάν» είπαμε μα εσύ έβγαλες σκασμό σε ένα θέμα που καίει όλους τους Κώους.

    Έβαλες τον Σιφάκη να τα μπαλώσει και εσύ κρύβεσαι. Βγες και απολογήσου για την Ryan Air τώρα που όλοι βλέπουν ότι με τον εγωισμό και την μεγαλομανία σου τα έκανες ΣΚ@ΤΑαααααά. Μας φλομώνεις σαν τον χωρίς τσίπα ΤΣΙΠρΑ ΨΕΜΑΤΑ.

  3. η δημοτικη αρχη ενδιαφερεται μονο για τους μεγαλοξενοδοχους του INCLUSIVE γιατι εχει μελι οπως τα τρενακια

    και φουνταρε το νησι.ρωτηστε στην αγορα τους επιχειρηματιες την ζημια που εχουν παθει τωρα τον απριλιο και μαιο που ο κυριτσης εδιωξε την RYANAIR και τα ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ.

  4. Εκτός δεκάδας η Κως από τους κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα για το 2017!ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ!!!

    Τα βραβεία 2017 Travelers’ Choice Awards που ανακοινώνονται κάθε χρόνο από το Trip Advisor αναδεικνύουν τους καλύτερους προορισμούς ανά τον κόσμο. Ο γνωστός ιστότοπος δημοσίευσε τη λίστα με τους 10 κορυφαίους ελληνικούς προορισμούς. Τα βραβεία βασίζονται σε έναν αλγόριθμο που υπολογίζει την ποσότητα και ποιότητα των κριτικών και σχολίων για τα ξενοδοχεία, εστιατόρια και αξιοθέατα σε όλον τον κόσμο για ένα έτος.
    1.Κρήτη2.Σαντορίνη3.Ρόδος4.Αθήνα5.Κέρκυρα6.Μύκονος7.Καλαμπάκα8.Μήλος9.Νάξος10.Κεφαλονιά

  5. Είναι Κως τα χωριά-ξενοδοχεία που έχουν 500 μέχρι 1500 πελάτες και μένουν μέσα κλειδωμένοι,να τρώνε και να πίνουν ολημερίς? Που δεν αφήνουν παρά κάτι ψιλά στον Οικονομικό ιστό της πόλης?Εννοείς με τη λέξη Κως,την Κουβανικού τύπου τουριστική ανάπτυξη,που οι επισκέπτες των All Inclussives,βγαίνουν μια βόλτα τα πρωινά και απ το μεσημέρι μέχρι το βράδυ διασκεδάζουν σε φρούρια και έξω δεν κυκλοφορεί ούτε ..μπιπ?Μήπως ,μήπως λέω…ζεις κάπου αλλού??μήπως νομίζεις ότι το Λιμάνι ,και όλοι οι οδοί της πόλης μας,ανήκουν σε άλλο νησί??Μήπως θες εξέταση???Μήπως Μήπως είσαι σε κάποιο διαστημικό περίπατο και κάνεις υποβρύχιες εξερευνήσεις?Μήπως πιστεύεις ότι οι συμπολίτες σου είναι άβουλα όντα???

  6. Πρέπει να αφήσετε το δούλεμα του κόσμου και να τον κοιτάξετε στα μάτια..

    Βαρέθηκε να τον δουλεύετε..»’.Η Κως πρώτη σ αυτό,τρίτη σε εκείνο,μέσα στην τριάδα στο άλλο,δεύτερη στο παράλλο»’,αλλά για έναν διαβολικό ανεξήγητο λόγο,παντού άδεια μαγαζιά,άδειοι δρόμοι,σκοτεινά παντού,’πινακίδες καταστημάτων να διαλαλούν free προϊόντα και υπηρεσίες,παρακμιακά μαγαζιά,ανθρώπους που επισκέφτηκαν το Νησί πριν χρόνια να ρωτούν μήπως έκαναν λάθος και πήγαν αλλού,να μην κυκλοφορεί τίποτα μετά τις 8,να είναι ερημιά,ενώ οι αφίξεις έχουν άνοδο και η πληρότητα είναι καλή….και ρωτάω,μήπως απευθύνεστε σε κοτέτσια?πάμε μια βόλτα μαζί με τα πόδια να περπατήσουμε την Αβέρωφ,το Λιμάνι,τη Λεωφόρο Φοινίκων κατά τις 9???και να έρθει όμως και ο κ. Κιάρης με την κάμερα μαζί!!!!!!!!!

  7. Τουριστικού προορισμού ‘αποτρέπονται’ από το να έχουν πρόσβαση σε ολόκληρες γειτονιές,δρόμους,ολόκληρες περιοχές ,και ποιος Τουριστικός Κώδικας λέει ότι τα οφέλη απ την Τουριστική επίσκεψη σε έναν συγκεκριμένο τόπο,πρέπει να διανέμονται μόνο ανάμεσα σε λίγα άτομα,και λίγα κατευθυνόμενα καταστήματα???Ποια Δημοτική Παράταξη μπορεί να αισθάνεται δικαιωμένη ,όταν από οι επισκέπτες που με τόσο κόπο ‘μαζεύονται’ σε ένα νησί,δεν επιτρέπεται να ‘δουν-επισκεφτούν’ ‘ορισμένα’ από κάποιους ‘αξιοθέατα’??

  8. σίγουρα θα νομίζει ότι βουλιάζουμε στον κόσμο,ότι τα μαγαζιά δουλεύουν,ότι οι δρόμοι είναι γεμάτοι,ότι ο τόπος ευημερεί ..αλλά είναι εντελώς ανάποδη η μαύρη αλήθεια!!!κάτι σαν αυτό που πάει να σε πίσει εδώ και 8 χρόνια η κάθε κυβέρνηση,ότι δηλαδή η κρίση περνάει και βλέπουμε ανάπτυξη…από το βάθος του πάτου βέβαια!!!!!!Παράξενα πράγματα παιδί μου οι παρενέργειες…

  9. Όταν φεύγει απ τη Δουλειά του να πάει σπίτι,δεν περνάει απ τους δρόμους...

    ..ή πάει με το ελικόπτερο ?και τι λέει στον εαυτό του? Α) άντε νωρίς είναι ακόμα,τον Αύγουστο δεν θα ξέρουμε που να τους βάλουμε..Β)Όλοι κλαίγονται ,αλλά τι άλλο να τους κάνω,όλα τα All Inclussives είναι τίγκα,ας βρουν κάποιο τρόπο να τους βγάλουν έξω,και Γ)Άς τους να κλαίνεεεεεε..δεν λες πάλι καλά που τους κάναμε και έρχονται? (απ΄το γνωστό άσμα…)..και μετά βέβαια δεν το συζητώ,ότι κοιμάται ήσυχος σαν πουλάκι….

  10. Ο άνθρωπος είναι με τους από 'εκεί'..δηλαδή τους μεγαλοξενοδόχους με τα βραχιολάκια

    Δεν του καίγεται καρφί,δεν αισθάνεται ο άνθρωπος τα χρέη όλων των μικροεπιχειρήσεων,τα νοικοκυριά που στηρίζονταν από μια Οικογενειακή Επιχείρηση και κλείνουν..το άτομο είναι όπως τα άβουλα όντα, ή φυτοφάρμακα πάρεις…..,ή σε ψεκάσουν ,πάντα θα ζεις καθημερινά με τις ..παρενέργειες των ουσιών..έτσι λαλεί το άτομο!!!!

  11. OXI STO XOT SPOT στον 5ο ‘η4ο η’ 3ο τουριστικο προορισμο της Ελλαδας. !! Αυτο ειναι συνθημα ΟΧι αυτες οι μ@λ@κιες για Ανακαμψη !!! Προδοτη Ηλια. Ενας σουβλακομαχος του Λινοποτη…Προδομενος και εγκαταλελειμενος χωρις σουβλακια και με Χοτ σποτ !!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ