ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Ξεκίνησε το έργο ανάπλασης της πλατείας στα Σκέθρια Κεφάλου

20
1884

ΘΕΜΑ : “Ξεκίνησε το έργο της ανάπλασης της πλατείας στη θέση Σκέθρια στην Κέφαλο.”

Η Κως προχωρά μπροστά με έργα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται το έργο της ανάπλασης της πλατείας στη θέση Σκέθρια στη δημοτική κοινότητα Κεφάλου.

Πρόκειται για ένα ακόμα έργο που πραγματοποιείται με ίδιους πόρους του Δήμου Κω αφού η εξυγίανση και η ανάταξη των οικονομικών του Δήμου του έχουν δώσει τη δυνατότητας να είναι από τους ελάχιστους δήμους σε όλη την Ελλάδα που μπορεί να κάνει έργα με δικά του χρήματα.

Η ανάπλαση της πλατείας θα έχει ολοκληρωθεί στις αρχές Ιουλίου και θα αναβαθμίσει ολόκληρη την περιοχή.

Το έργο περιλαμβάνει:

-Καθαίρεση των υφιστάμενων πλακοστρώσεων και κρασπέδων και κατασκευή νέων κρασπεδορείθρων και διαδρόμων.

-Πλακόστρωση των διαδρόμων με κυβόλιθους χρώματος κόκκινου και γκρι.

-Ανακατασκευή των χώρων φύτευσης με νέα φυτά, φυτοφράχτες και γκαζόν.

-Εγκατάσταση αυτόματου ποτίσματος, τοποθέτηση νέων φωτιστικών και αστικού εξοπλισμού (παγκάκια, κάδοι απορριμμάτων κλπ).

-Τοποθέτηση προστατευτικού κιγκλιδώματος στο τοιχίο επί του παραλιακού μετώπου.

Ο Δήμος Κω εδώ και δύο χρόνια σπάει το τείχος της εγκατάλειψης των χωριών του νησιού, υλοποιεί σειρά έργων σε όλες τις δημοτικές κοινότητες παρά τη δυσμενή συγκυρία.

Η Κως προχωρά μπροστά με έργα.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και βεβαίως βεβαίως έργα του δήμου με φορτηγά και μηχανήματα του προέδρου.Παντου διαφάνεια και νομιμότητα στη δημοτική αρχή Κυριτση!!Μενει μονο μια λεπτομέρεια να μας πει ο πρόεδρος.Με ποιον διαγωνισμό πήρε το έργο αυτο.

    • Το εργο το εχει παρει εταιρεια βρε έξυπνε που ο πρόεδρος του έκανε τις δουλειες και επι Καϊσερλή..αυτο ειναι εσενα το θέμα σου η το οτι γινοντε έργα στο χωριό…τι έκαναν οι προοιγουμενοι στην κεφαλο..ενα απόλυτο τιποτα..ευτυχώς τωρα γινοντε και εσείς ασχολείστε ποιοι τα κάνουν..εμάς δεν μας ενδιαφέρει αυτο..μακάρι να γινόντουσαν και πριν και ας τα έκανε ο μαραγκός..

    • που είναι η συγκοινωνία που μας λέγατε, που είναι η ryan air; με λουλουδάκια νομίζετε θα μας κοροϊδέψετε πάλι;

  2. Ε τι να κάνουνε τόσο καιρό έτρωγαν οι άλλη ας κάνει κάτι και Αυτός , άλλωστε Έχει ξεκηνηση κ άλλο έργο με αλλουνου μηχανήματα τι να κάνουμε μια ο ένας μια ο άλλος

  3. Γινεται δουλεια παιδια και φαίνεται.προεδρε εκει στον κόμβο που εγινε όμορφος λίγα λουλουδακια

  4. Ακατάλληλη εποχή αναγκαίο εργο.εμεις της γειτονειας λέμε μπραβο εστω και τωρα και το στηριζουμε

  5. μιας και η τουριστικη σεζον τελειωσε ξεκινουμε τα εργα ,ρε πατε καλα; τωρα θα κανετε αναπλαση;

  6. Αγορινα μου τωρα γιατι σε χαλάει;ήταν πριν πιο καθαρό για τους τουρίστες απο τωρα που χαλαστηκε;

  7. Οταν βρούνε τα μπετά που τα σκόρπισαν στο τοιχειο του ξ…………προεκλογικά οι προηγουμενοι

  8. να ρωτήσεις που ρηξανε τα μπετα του λιμανιου σε αυλες!!!! Το κομματι που εχει μηνει είναι τα μπετα που λειπουν!!!!!!Γκε γκε???

  9. Η ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΣΚΑΨΕΤΕ ΟΛΑ[ΡΑΒΕ-ΞΥΛΩΝΕ] ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΚΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ [ΚΑΤΗΦΟΡΑ].

  10. ΠΡΟΣ ΚΕΦΑΛΟ ΣΩΣΤΑ ΑΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ Ο ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ ΤΟΝ ΦΑΓΑΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΙΑ ΚΑΚΟΙ ΚΕΦΑΛΙΑΝΟΙ ΠΕΝΤΕ ΕΡΓΑ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΕΞΙ ΕΚΑΝΕ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ???????????????????ΕΕΕΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΕΡΓΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ Ο ΠΙΣΤΙΚΑΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ?????????????????ΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

  11. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΠΟΥ ΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΠΕΝΤΕ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ ΤΑ ΕΞΙ ΕΚΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΦΤΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Ο…….Ο ΣΟΦΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΗ ΔΕΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ????????????ΑΡΑΓΕ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΟΟΟΟΛΑ Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΑΑΑΑΑ

  12. ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΚΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΕΥΤΗΧΩΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΟΡΦΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ ΤΖΑΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ