#Δίεση: Ανερμάτιστη, ανεδαφική & υποκριτική η στάση της ΔΑ (Απέφυγε να εντάξει έργα για το Πυλί)

25
1576

#Δίεση για το αναπτυξιακό : Ανερμάτιστη, ανεδαφική και υποκριτική η πρόταση της Δημοτικής Αρχής – Απέφυγε να προτάξει τα έργα που αφορούν στο Πυλί, παρόλο που τα έταζε προεκλογικά πριν δυόμισι χρόνια

Την πάγια θέση της παράταξης #Δίεση, σχετικά  με το ειδικό αναπτυξιακό πρόγραμμα Ν. Αιγαίου που εξαγγέλθηκε από το Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης, επανέλαβε στην πρόσφατη συνεδρίαση του ΔΣ Κω, ο επικεφαλής της παράταξης,  κ. Γ. Ζερβός.

Σύμφωνα με τη βασική μας αξίωση, η οποία έχει από διμήνου σταλεί με τη μορφή υπομνήματος στο αρμόδιο Υπουργείο, ο κ. Ζερβός πρότεινε στο ΔΣ την άμεση πρόκριση των έργων που αφορούν στη δημοτική ενότητα του Πυλίου καθώς και την κατασκευή Δημοτικού σχολείου στην Αντιμάχεια.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Ζερβός αναφέρθηκε, με σειρά προτεραιότητας και βάσει του εκτιμώμενου κονδυλίου που θα αναλογεί στο νησί μας, στην ένταξη των παρακάτω έργων:

Α) Κατασκευή Δημοτικού Σχολείου στο Πυλί

Β) Κατασκευή Κλειστού Γυμναστηρίου στην περιοχή Λινοπότη

Γ) Κατασκευή Δημοτικού Σχολείου στην Αντιμάχεια

Σε σχετική συμπληρωματική δήλωσή του, ο κ. Ζερβός, μεταξύ άλλων, ανέφερε:

«Στην πρόσφατη συνεδρίαση του ΔΣ αποκαλύφθηκε για μιαν ακόμη φορά η υποκρισία της Δημοτικής Αρχής. Αντί να μας καταθέσει μια πρόταση υλοποιήσιμη και πολιτικά τεκμηριωμένη, μας παρουσίασε, με αναιτιολόγητη καθυστέρηση τεσσάρων μηνών, έναν κατάλογο σκόρπιων έργων, δίχως καμιά ιεράρχηση και με προϋπολογισμό 52 εκατομμυρίων ευρώ, τη στιγμή που το σύνολο του προγράμματος για τα νησιά όλου του Ν. Αιγαίου ανέρχεται στα 25 εκατομμύρια. Στον αντίποδα, η παράταξη #Δίεση, πιστή στη γραμμή διεκδίκησης μέτρων που θα αντισταθμίζουν την επιβάρυνση από το Προσφυγικό κατέθεσε μια πρόταση απολύτως ρεαλιστική και με ξεκάθαρη πολιτική στόχευση προς όφελος της νέας γενιάς του τόπου μας. Είναι πλέον φανερό ότι η Δημοτική Αρχή ούτε επιθυμεί ούτε και μπορεί  να σταθεί έμπρακτα στο πλευρό  όσων επιβαρύνθηκαν από το Προσφυγικό. Μόνη της παρακαταθήκη η παράτονη επωδός της στείρας άρνησης και τα όσα καταστροφικά συνέβησαν κατά το καλοκαίρι του 2015. Έκτοτε, η συνεισφορά της Δημοτικής Αρχής στο ζήτημα του Προσφυγικού συνοψίζεται ως εξής: Μηδέν από μηδέν ίσον μηδέν. Οι δημότες βλέπουν και κρίνουν».

 

# Γραφείο Τύπου

25 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιάννη, που να δεις το κορυφαίο, να υλοποιούνται στο Πυλι μισα απο εργα που ειναι ενταγμένα πολλά χρονια, λογω εμπάθειας. Να φτιαχνονται εργα για τους κολλητούς με μονο κριτηριο την ανταποδοση στις ψηφους τους. Εργα των 10 μετρων με αρκετες χιλιαδες ευρω πισω τους…Η καταντια των δρομων στο Πυλι ξεπερασε καθε οριο και την υπομονη των Πυλιωτων. Δεκαδες αυτοκινητα εχουν παθει σοβαρες βλάβες απο τις λακουβες, που προερχονται από τις κακοτεχνίες του εργολαβου του βιολογικου. Παρατημενες ταμπέλες με «προσοχη εργα» συνοδευουν τα επικινδυνα χαντακια στην κεντρικη οδο του χωριού. Περα απο ολα αυτα ειναι επικινδυνο για την ασφάλεια τοσο των οδηγων οσο και των πεζων. Αυτη ειναι η εικονα καταντια που οδηφησαν το χωριο. Ας ανεβουν τα ΜΜΕ να κανουν ρεπορτάζ! Οι δε πολιτικαντηδες, αφαντοι προεδροι, ψωνισμενοι εξουσιομανεις και μεγαλοιδεατες σύμβουλοι και παρασύμβουλοι απο το κοινοτικο μεχρι το δημοτικο συμβουλιο, αφου μιλαμε το 2017 ακομα για δρομους, αν εχουν ευθιξια, το καλύτερο που εχουν να κανουν ειναι να παραιτηθουν! Ντροπη!

    • Ντροπή ρήμαξαν το Μονακό της Δωδεκανήσου,το πριγκηπάτο της Ελλάδος!!Χαχαχαχαχααχαχαχ

    • Ρεζίλι των σκυλιών ο #Γιαννάκης # του χαλαρού φραπέ και ο ΔΟΛ-Δημητράκης, άλλο έρευνα αγοράς και άλλο διαγωνισμός που θα γίνει....

      Ο ένας επειδή δεν έχει δουλέψει ποτέ του έχει δικαιολογία να μην ξέρει ότι άλλο είναι η έρευνα αγοράς και άλλο ο διαγωνισμός που θα γίνει και στον οποίο μπορούν να λάβουν μέρος όλες οι εφημερίδες, ακόμα και εκείνη που έχει απλήρωτους δημοσιογράφους σαν τον ΔΧ… Όμως ένας δημοσιογράφος της ΕΣΗΕΑ που ξέρει τις διαδικασίες επιτρέπεται να χρησιμοποιεί την πένα του για βολέματα;;; Κοντός ψαλμός αλληλούια για τεμπέληδες και ΨΗΛΑααααά…. ανθρωπάκια.

    • Πάει, ΣΑΛΕΨΕ το κακόμοιρο από την πολύ ξάπλα και την τεμπελιά. Πήρε σβάρνα τα ραδιόφωνα και αμολά κοτσάνες ο ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ ..

      Βγάλε τις κομματικές παρωπίδες Γιαννάκη και στραβώσου την καταστροφή που έφερε η φασιστοαριστερή κυβέρνηση ΣφΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και πάψε να το παίζεις Δημοτικός εκπρόσωπος της και ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕΣΙΤΗΣ της πλάκας. Άσε την ξάπλα και αναρωτήσου γιατί 500.000 νέοι μορφωμένοι άνεργοι και όχι τεμπέληδες πήραν τον δρόμο της ξενιτιάς;;;

    • ΡΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ , ΑΣΕ ΡΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΚΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ... ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ, ΑΣΕ ΤΗΝ ΞΑΠΛΑ, ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΜΕΞΙΚΑΝΟΣ

      ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕ ΜΠΙΡ ΠΑΡΑ ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΣΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ… ΤΣΑΝΤΟΚΟΥΒΑΛΗΤΗ, ΜΙΑ ΖΩΗ ΞΑΠΛΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ;;; …….

  2. Καημένοι πυλιωτες τζάμπα το φάγατε το ξύλο…. Αυτός κάνει μόνο για λουσα Φρου Φρου κι αρώματα! Δηλαδή δεν θέλει να γίνονται σχολεία και γυμναστήρια.

  3. Μόλις κατακτήσει η ομάδα του Δικαίου την Ευρωλίγκα θα το ένταξή στο πρόγραμμα!
    Καματερε σώσε μας

  4. Τα ξευτιλικια του Δημαρχουκου δεν έχουν τέρμα. Ελπίζω να τα βλέπουν οι παραπλανημένοι κωοι και να τον στείλουν σπίτι του το προμαζεμα

  5. Είναι τόσο μεγάλη η βλαχοπονηρια του που θα έχει άσχημο τέλος. Βρε κουρκουβιαλε άμα δεν έβαλες το κλειστό και τα σχολεία τι εβαλες….Τις πλατείες;

  6. ΣΤΗ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΤΑΙ ΚΥΡΙΕ ΖΕΡΒΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΚΑΡΑΜΠΕΣΙΝΗΣ….ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΝ ΠΕΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΕΖΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΠΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.ΑΣΧΟΛΥΘΗΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ

    • Ε βέβαια άλλη κάνανε τι μαλακια με το σπίτι της κραμπεσινης και τώρα ζητάνε και τα ρέστα από τους τωρινούς..Ρε ποιον πάτε να παραπλανησετε με τα σχόλια σας εδώ μέσα.ειδικα εάν έρθει στην Αντιμάχεια ο Ζερβός θα κάνουν οι αντιμαχειτες τεμεναδες…ζητημα και αν πάρει στις επόμενες εκατό σταυρούς ..

  7. ΟΛΟΙ ΜΗΔΕΝΙΚΑ, ΕΝΩ Ο ΖΕΡΒΟΣ ΕΕΕΕΕ ?
    ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ Κ…..
    ΕΝΑ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ…
    ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ-ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ…..ΧΑΧΑΧΑΧΑ

  8. Φανταστητε εκτος απο το Συριζα στη Κυβερνηση να ειχαμε και τον Ζερβο δημαρχο…….Τομπολα θα καναμε.

  9. ΚΑΜΑΤΕΡΕ αν κανεις βαση της RYANAIR ΚΑΙ ΜΟΛΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΙΣΟΒΙΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

    στην ΚΩ.οπως η ροδος,τα χανια,και τωρα το απριλιο 2016 η κερκυρα.αν μπορεις μαζι με το υπουργειο τουρισμου να κανετε την κω ΒΑΣΗ ΤΗΣ RYANAIR και ολοι θα σε ευγνωμονουμε για το καλο που θα κανεις στο νησι.επισης φτιαξε τον μολο για κρουαζιεροπλοια να εχουμε τουρισμο χειμωνα καλοκαιρι.τοσα εκατομυρια ευρω δινεται στους προσφυγες.κανε κατι για το νησι.βαλε κω αθηνα με 20 ευρω αεροπορικως με astra ,ellinair,easy jet,ryanair κλπ.Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.

  10. ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ

    Οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης των πληθυσμών
    Εδώ και αρκετό καιρό, πριν τις επιθέσεις στις δυτικές χώρες ειδικοί και αναλυτές μιλάνε για αναζωπύρωση του ισλαμιστικού λόγου και την πιθανότητα κήρυξης «ιερού πολέμου», αλλά οι πολιτικοί αγνοούν τις προειδοποιήσεις και καλούν για «περισσότερη Ευρώπη».
    Τρανή απόδειξη η αποκάλυψη από την ισπανική αστυνομία μιας τεραστίων διαστάσεων αποθήκη όπλων που προορίζονταν για ισλαμικές τρομοκρατικές οργανώσεις σε όλη την Ευρώπη.
    Μέσα εκεί βρέθηκαν 10.000 αυτόματα όπλα συμπεριλαμβανομένων και οπλοβομβίδων, αντιαρματικών συστημάτων, πολυβόλων, τουφεκίων, πιστολιών, περιστρόφων χειροβομβίδων και αυτοσχέδιων βομβών!
    Οι Ισπανοί ανακάλυψαν τον απίστευτο εξοπλισμό τον Ιανουάριο, αλλά μόνο τώρα έδωσαν στην δημοσιότητα τις απίστευτες εικόνες, που αποκαλύπτουν τι ετοιμάζουν οι ακραίοι ισλαμιστές.

  11. Στο 8,6% ο Σύριζα-Το κλείσιμο της αξιολόγησης στην κυριολεξία εξανεμίζει τον Σύριζα!!!!

    H υπογραφή της συμφωνίας για το κλείσιμο της β΄αξιολόγησης θα σημάνει και την ολοσχερή διάλυση του Σύριζα.Ο Σκουρλέτης και ο Φίλης βλέπουν τον όλεθρο που πλησιάζει. Για την ακρίβεια έχουν στα χέρια τους δημοσκόπηση που δίνει τον Σύριζα στο 8,6%-ένα ποσοστό απελπισίας και την ίδια στιγμή το Ευρωπαικό Κόμμα του Σημίτη με το καλημέρα οι μετρήσεις το θέλουν να βρίσκεται στο 14% στην 3η θέση. Η ΝΔ είναι στο 36%, η Πλεύση Ελευθερίας στο 10%, το ΠΑΣΟΚ στο 6%, το ΚΚΕ στο 8%, η ΧΑ στο 8%. Το κλείσιμο της αξιολόγησης στην κυριολεξία εξανεμίζει τον Σύριζα με την ίδια ευκολία που εξανεμίζονται τα χρήματα από τις Τράπεζες!!!http://www.makeleio.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%83-%CF%83%CF%84%CE%BF-86-%CE%BF-%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%BA/

  12. Τσακιστε τούς Ναζί σε κάθε νησί
    Τσακιστε τούς Ναζί σε κάθε περίπτωση
    Τσακιστε τούς Ναζί σε κάθε τι

  13. Αλίμονο στη χωρα εκείνη όπου οι νέοι έχουν κακίες γερόντων και οι γέροντες διαπράττουν νεανικά σφάλματα. Σας θυμίζει κάτι;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ