Σ. Μαραγκός προς Όραμα: Απόλυτα διαφανής & αδιάβλητος ο διαγωνισμός για την παροχή φύλαξης – Απόλυτη εμπιστοσύνη στα μέλη της Επ. Αξιολόγησης

15
1301

Ο Πρόεδρος της Μαρίνας κ.Σεβαστιανός Μαραγκός, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

‘’ Θέλω να καταστήσω σαφές και απόλυτα ξεκάθαρο ότι η Επιτροπή Αξιολόγησης και η επιτροπή εξέτασης των ενστάσεων για τον ηλεκτρονικό διαγωνισμό ‘’Παροχή Υπηρεσιών Φύλαξης Τουριστικού Λιμένα Κω-Καταφυγίου Μανδρακίου Κω’’, έχουν την πλήρη και απόλυτη εμπιστοσύνη τόσο του Προέδρου και της πλειοψηφίας του διοικητικού συμβουλίου της Μαρίνας όσο και της Δημοτικής Αρχής.

Τα μέλη τους είναι υπάλληλοι με επάρκεια, γνώση και απόλυτη προσήλωση στους κανόνες της νομιμότητας.

Σε ότι αφορά στην νέα ανακοίνωση του ‘’Οράματος’’, οφείλω να παρατηρήσω ότι η διαφάνεια και η νομιμότητα δεν συναντήθηκαν ποτέ με την προηγούμενη δημοτική αρχή.

Ο ηλεκτρονικός διαγωνισμός για τη φύλαξη της Μαρίνας είναι απόλυτα διαφανής, στο Δήμο Κω πλέον γίνονται αδιάβλητοι διαγωνισμοί με απόλυτο σεβασμό της κείμενης νομοθεσίας και των διαδικασιών που προβλέπονται ’’.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΗΤΡΩΑ.ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ.ΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΔΕΝ ΓΤΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ::ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ,ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ.

  2. … εχει και αλες εταιριες που ενοικιαζουν…….και οχι μονο των κολητων ξερεις εσυ τι ενοικιαζουν.Για ποια νομιμοτητα μιλας τοτε!!!!!!!!!!!!!!!!!! οι υπολοιποι επαγγελματιες δεν δικαιουντε:::::::

  3. Εαν κυριε μαραγκε κανω τα χαρτια μου θα με παρετε-η-θα παρετε παλι τα ιδια ατομα.Εγω δεν δικαιουμε στο εργαστω.Γιατι απο οτι ακουγετε θα παρετε παλι τα ιδια ατομα.Και εαν γινει αυτο,ο μονος τροπος για διασωθειτε απο την κατρακυλα ειναι η παραιτηση …..

  4. ΜΑΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΞΑΝΑ .
    ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΑΠΛΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΛΛΑ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΟΧΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ .
    ΠΡΟΛΑΒΕΝΕΤΕ .

  5. μάλλον εσύ δεν κατάλαβες καλά. Ο διαγωνισμός είναι ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Ότι όλες οι διαγωνιζόμενες εταιρίες βλέπουν τα δικαιολογητικά που κατέθεσαν οι αντίπαλοι τους. Οπότε τι να ψάξουν; Τα <> οι υποψήφιοι μεταξύ τους. Δεν υπάρχει αμφιβολία ως προς την διαφάνεια.

  6. να ελεγχθουν οι διορισμοι…. τερμα στους διορισμους απο αγγελια !!! Περιμενετε και το οραμα θα ανεβασει και την αγγελια σε λιγο , χαχαχα !

  7. Κατοχυρώστε την! Αλλάζει η εταιρεία security στη μαρίνα μετά το διαγωνισμό και παραμένουν τα ίδια άτομα στην Φύλαξη και την υποδοχή. Εμείς οι υπόλοιποι άνεργοι κωοι δεν έχουμε δικαίωμα στην εργασία κύριε Μαραγκέ; Γιατί μας στο στερείται; Θα πρέπει να δηλώσουμε ότι είμαστε ψηφοφόροι σας πρώτα για να μπούμε στο κλειστό Club της Μαρίνας;

  8. Ετσι δικαιολογητε.Ειπα και εγω τι τους επιασε ξαφνικα με την Μαρινα.Προκειτε να γινουν προσληψεις γιαυτο τρεχουν .Αλλοι βριζουν και απηλουν και αλλοι γλυφουν.Α ρε ανθρωπακια που εισαστε,.

  9. Απλά και ξεκάθαρα κυριε Μαραγκε.Ποιος ζητησε εξηγήσεις απο τον Δήμαρχο και ο Δημαρχος ουτε καν απάντησε?Ποιά ηταν η συνέχεια στη μη απάντηση του Δημάρχου??? Γιατι η αποκεντρωμενη ταρακουνηθηκε και ζητά εξηγησεις απο δήμαρχο και προεδρο Μαρινας? Πως εμπλέκεται Αγγλική εταιρία?

  10. Μα άκουσα ότι θα προχωρήσει η Μαρίνα σε προσλήψεις προσωπικού σε όλα τα τμήματα μέσω ΑΣΕΠ γιατί τόσος θόρυβος ότι θα κρατήσει τα ίδια άτομα ο Πρόεδρος. Τα άτομα αυτά δεν αποτελούν μόνιμο προσωπικό. Είναι δίκαιος πιστεύω ο Πρόεδρος. Είναι δημοτική επιχείρηση και όχι καθαρά ιδιωτική η Μαρίνα. Άλλωστε όπως όλες οι δημοτικές επιχειρήσεις έτσι και η Μαρίνα είναι υπό επιτροπεία.

  11. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μυλάναι για σκηνή

    Ανειξε ο ασκός του αιώλου υπάρχουν άνθρωποι που γνωρήζουν πολλά

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ