Η Κως, φιλοξενεί για πρώτη φορά συνάντηση των διευθυντικών στελεχών της DERTOUR

2
398

Σε μια συνάντηση που έγινε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και μάλιστα στην Κω, κορυφαία στελέχη του δεύτερου μεγαλύτερου τουριστικού οργανισμού στον κόσμο, της DERTOUR, επέλεξαν το νησί μας για συναντήσεις εργασίας, με επικεφαλής τον Joachim Seip που είναι Director Hotel Contracting για όλο τον κόσμο.
Η συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024 , στο φιλόξενο ξενοδοχείο ‘ananea’ του Γαβριήλ Καραθωμά στο Τιγκάκι, συγκέντρωσε τριάντα περίπου στελέχη από όλο τον κόσμο, με στόχο να συζητήσουν τις προοπτικές ανάπτυξης του τουρισμού στην Ελλάδα.
Η αντιδήμαρχος τουρισμού, Ματίνα Βουκελάτου Χριστοδουλίδη, παρουσίασε με ενθουσιασμό τις ομορφιές και τις ποικίλες δραστηριότητες που προσφέρει το νησί, τονίζοντας τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος. Ο δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς, που παρευρέθηκε στην εκδήλωση, καλωσόρισε τα κορυφαία στελέχη και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιλογή της Κω και αναφέρθηκε στα όσα το νησί μας, μπορεί να προσφέρει στους επισκέπτες της.
Η DERTOUR, που έχει εντάξει ήδη προορισμούς όπως η Κρήτη, η Ρόδος και η Μύκονος στα πακέτα διακοπών της, βλέπει τη ζήτηση για την Ελλάδα να αυξάνεται συνεχώς και σχεδιάζει να επεκτείνει περαιτέρω την παρουσία της στη χώρα μας.
Η επιλογή της Κως ως τόπου διεξαγωγής της συνάντησης αποτελεί ξεκάθαρο μήνυμα για τη σημασία που αποδίδει ο οργανισμός στο νησί και τις δυνατότητες που προσφέρει.

πηγη: https://www.kostv.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ξέρετε πως λειτουργεί το σύστημα του τουρισμού ή απλά βγάζετε φωτογραφίες;Απλά οι άνθρωποι ήρθαν έφαγαν συζήτησαν μεταξύ τους .Τωρα αν τους συμφέρει και έχουμε κενά δωμάτια σε ξενοδοχεία μπορεί να κάνουν καμιά μπίζνα.Πρωτος παράγοντας με έχει κόσμο ένας τόπος είναι οι πτήσεις.Φθηνες και πολλές πτήσεις.Τοτε θα πάει καλά.Αλλιως όσους και να ταΐσετε δεν θα σας φέρουν κόσμο.Σας πιάνει κανένας από το λαιμό για το που θα πάτε διακοπές ;Σκευτητε λίγο.Αληθεια προτίμησαν την Κω επειδή μας συμπάθησαν;Κάποιος ανταγωνιστής τους ερχετε εδώ γιαυτό ψάχνουν και αυτοί να του πάρουν μερίδιο.Ασχετα ανθρωπάκια.Αληθεια τους πήγατε βόλτα να δουν τους δρόμους μας και τη καθαριότητα της πόλης;Τις συγκοινωνίες μας;Σοβαρευτητε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ