Η ανάρτηση του Γιώργου Κοκαλάκη σχετικά με το επεισόδιο με τον Δήμαρχο Κω

0
458

Υπόθεση ΒΗΜΚΑ!!!
▪️Τι γίνεται σε έναν Δήμο όπου ο καθένας με προφορικές εντολές χωρίς καμία διαδικασία μπορεί να χρεώνει και στο τέλος να μην Πληρώνει!!
▪️Εννοείται πως τα σχολεία μας είχαν την ανάγκη για επιπλέον χώρους διδασκαλίας οι οποίες σίγουρα δεν προέκυψαν Μήνα Αύγουστο αλλά ήταν τέτοια η λειτουργία των τότε σχολικών επιτροπών όπου στο πόδι κάναμε δουλειές.
▪️Αποτέλεσμα να αγοραστούν Αίθουσες 7 τον αριθμό χωρίς καμία στοιχειώδη διαδικασία ούτε καν την απευθείας ανάθεση με το κατεπείγον δεν χρησιμοποίησαν.
▪️ Η εν λόγω εταιρεία λοιπόν έρχεται σήμερα μετά από δυο χρόνια και κάτι μήνες να απαιτήσει τα χρήματα της αφού άσκησε αγωγή κατά του Δήμου Κω.
Ολα αυτά θα συζητούνταν στην χθεσινή Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με την παρουσία εκπροσώπου της Εταιρείας όμως κατά διαβολική σύμπτωση δεν λειτουργούσε τίποτα στην αίθουσα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει η συνεδρίαση, βέβαια λίγες ώρες πριν στην φοβερή συνέντευξη του Κυρίου Νικηταρά ολα δούλευαν ρολόι.
Τα όσα διαδραματίστηκαν στην συνέχεια μεταξύ εμου και του Κυρίου Νικηταρά δυστυχώς δεν καταγράφηκαν πουθενά έχουν όμως καταγράφει στην συνείδηση και στην μνήμη μου, να τον χαίρεστε όσοι συνεργάζεστε μαζί του και τον θεωρείται ηθικό και καλό Δήμαρχο.
Για εμένα ήταν και θα είναι ο πιο ακατάλληλος και μη παραγωγικός Δημαρχος που έχει περάσει από το Νησί.
Βρε ποιον μου θυμίζει, ποιον μου θυμίζει!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ