Κλεοπάτρα Μισαηλίδου: Να μετονομαστεί το Νέο Στάδιο Ανταγόρας σε «Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ»

8
189
Και ξαφνικά η Κως γίνεται γνωστή παγκοσμίως όχι μόνο για τον Ιπποκράτη, ούτε για τις ακτογραμμές της, ούτε καν για την υπέροχη γαστρονομία της. Η Κως κάνει το γύρω του κόσμου γιατί διαθέτει τον Κωνσταντίνο Χατζηεμμανουήλ! Τον άνθρωπο που αψηφώντας τη φυσιολογική φθορά του χρόνου, στέφεται παγκόσμιος πρωταθλητής σε δρομικά και αλτικά αγωνίσματα του στίβου! Ο κ. Χατζηεμμανουήλ στα 96 του χρόνια, προπονείται ανελλιπώς με κρύο ή με ζέστη. Δε βρίσκει δικαιολογίες, δεν επιλέγει να μείνει στο σπίτι, ούτε να επισκεφτεί το καφενείο. Παίρνει την τσάντα της προπόνησης, φορά τη μπλούζα με το εθνόσημο και γίνεται πρότυπο για όλους. Μικρούς και μεγάλους. Με τη στάση ζωης που υιοθέτησε απέδειξε πως τελικά είναι αλήθεια πως η ηλικία δε στέκεται εμπόδιο, ούτε καν για να καταρρίπτεις το ένα ρεκόρ μετά το άλλο! Πόσο μάλλον όταν ξεκινάς στα 80 σου την αθλητική σου καριέρα! Είναι δυνατόν όταν ο κ.Κώστας μπαίνει στο στάδιο, να μην το κοιτάξεις με θαυμασμό? Είναι δυνατόν να τολμήσεις να πεις…»κουράστηκα!»?
Ο 96χρονος πρωταθλητής μας εχει δώσει πάμπολλες συνεντεύξεις, έχει γευτεί τη χαρά του πρώτου σκαλιού του βάθρου και έχει κρεμάσει στο στήθος του δεκάδες μετάλλια, τα οποία όλο καμάρι φοράει τιμώντας τη χώρα μας!
Δεν είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο που οι περισσότεροι άνθρωποι στην ηλικία του (αν φτάσουν και σε αυτήν), αντιμετωπίζουν πολλές δυσκολίες, ενώ εκείνος επιλέγει να ζει την κάθε μέρα θέτοντας συνεχώς νέους στόχους και κυνηγώντας τους, να εκπληρώνει το νόημα της ζωής?
Κε.Χατζηεμμανουήλ σαν Κώα, σαν μητέρα, σαν γυμνάστρια, σαν αθλήτρια, σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που δίνεται όλο σας τον εαυτό μέσα στο στάδιο! Σε αυτό το στάδιο που ξεκινήσατε και ανυπομονείτε να ανοίξει ξανά τις πόρτες του, με το νέο ταρτάν, για να γράψετε άπειρα ακόμα χιλιόμετρα!
Δε θα ήταν υπέροχο, κ.Κώστα αυτό το στάδιο να μετονομαστεί σε «Στάδιο Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ»? Θεωρώ πως το αξίζετε, το υπερασπίζεστε και είναι κάτι που η τοπική κοινωνία θα στηρίξει με όλη της την ψυχή!
Θα αιτηθώ προσωπικά και θα στηρίξω την άποψή μου προκειμένου το Νέο Στάδιο Ανταγόρας να μετονομαστεί σε «Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ» , έτσι ώστε να συνεχίσετε να είστε φάρος για τα νέα παιδιά αλλά και για τους «νέους» μεγαλύτερης ηλικίας, όπως εσείς!

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η καλύτερη πρόταση μακρια απο πολιτικά ονόματα. Ας το δει η δημοτική αρχή σοβαρά. Ευκαιρία να βγει φωτογραφίες ο δημαρχος με τη Γιαννουλη

  2. Αξίζει στο κύριο Κώστα των 96 ετών. Δεν εγκατέλειψε τη ζωή του. Ζει στο απόλυτο, παράδειγμα για όλους μας.

  3. ΙΣΩΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΧΑΤΖΗΕΜΜΑΝΟΥΗΛ;ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΖΑΚΙ

  4. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑΣ

    ΣΤΑΔΙΟ HAPPY TRAVELER
    ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΚΟΝΕΣ
    ΣΤΑΔΙΟ ΤΡΙΏΡΟΦΟ
    ΣΤΑΔΙΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ
    ΣΤΑΔΙΟ ΝΕΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΤΗ
    ΣΤΑΔΙΟ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ
    ΣΤΑΔΙΟ ΘΕΟΔΟΣΗ ΝΙΚΗΤΑΡΑ

  5. Sayın Hadjiemmanuel isminin tarihi bir stadyum için ideal olduğunu düşünmüyorum.
    Kemal Atatürk’ün adı belki de en iyisidir. Matina ise ikinci olarak tartışılıyor.

  6. ΔΗΜΑΡΧΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.
    ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ Ο ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ
    ΑΠΟ ΚΑΤΩ Ο ΣΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΛΛΑΝΕ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ,ΤΗΣ ΒΙΜΕΛ,ΤΟΥ ΟΙΝΟΠΟΙΕΊΟΥ, ΤΗΣ ΚΑΛΟΥΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ. ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ Η ΜΑΤΙΝΑ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΕΡΜΕΤΕΣ NEWS. ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΑ ΓΊΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΤΣΑ ΝΑΤΣΑ.

  7. Η καλυτερη πρόταση,εργατικός,τιμιος,με ηθική άλλων εποχών. παράδειγμα για τα παιδιά μας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ