Βραβεύτηκε ο φίλος της Κω και μαθητής ψηφιδωτού, Trevor Parker, για τη δωρεά ενός έργου του στο κτίριο του Γραφείου Τουρ. Προβολής

0
196
Μία ιδιαίτερη μέρα επεφύλαξαν χθες για τον επαναλαμβανόμενο τουρίστα και φίλο του νησιού μας Trevor Parker, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ματίνα-Βουκελάτου Χριστοδουλίδη και οι μαθητές του 6ου Δημοτικού Σχολείου Κω με τη δασκάλα τους Μαρία Σταματελοπούλου, οι οποίοι επισκέφθηκαν το Σεβασμιώτατο κ.κ Ναθαναήλ και το διευθυντή του εργαστηρίου ψηφίδας της Ιεράς Μητρόπολης μας, Δαϋίδ Χατζηδαϋίδ.
Τον βράβευσαν στο κτίριο του γραφείου τουριστικής προβολής και ανάπτυξης, για τη δωρεά ενός ψηφιδωτού έργου του, που απεικονίζει το έμβλημα του Δήμου της Κω, δηλαδή ένα σύμβολο με ανάγλυφα δύο περιπλεκόμενα φίδια σε ράβδο, με άμπελο με κλαδιά και σταφύλια.
Στην όμορφή εκδήλωση δε θα μπορούσε να απουσιάζει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου-Νισύρου κ.κ Ναθαναήλ.
Η Αντιδήμαρχος κ.Βουκελάτου-Χριστοδουλίδη καλωσόρισε τα μικρά παιδιά και δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενη για την κίνηση αγάπης του κ.Parker, ενώ ο κ.Χατζηδαϋίδ αναφέρθηκε στον κ.Parker, o οποίος είναι μαθητής του εργαστηρίου ψηφίδας εδώ και τρία χρόνια.
Ο ίδιος ο κ.Trevor Parker δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος, περήφανος και συγκινημένος και θεωρεί πως για εκείνον είναι πλεονέκτημα να είναι μαθητής αυτού του εργαστηρίου. Για τον κ.Χατζηδαϋίδ ανέφερε πως έφερε πίσω την παλιά Κω με τα ψηφιδωτά του, ενώ συμπλήρωσε πως το να στολίζει το δικό του έργο ένα κτίριο της Κω, είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

πηγη: https://www.kostv.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ