Δ. Καλλούδης: Μέγιστη προχειρότητα μαστίζει την Κω

11
12077

Μέγιστη προχειρότητα μαστίζει την ΚΩ
Στον ομορφότερο δρόμο του νησιού,Βασιλέως Γεωργίου, και στο παραλιακό μέτωπο, πρόχειρες κατασκευες και τραπεζοκαθισματα, έχουν συμβάλλει τα μέγιστα για να δημιουργήσουν μια θλιβερή εικόνα ενός εγκαταλειμενου νησιού στην αδηφαγεια των συμφερόντων κυρίως ξένων επιχειρηματιων, που αλωνίζουν με την αισθητική αδιαφορία τους, κάθε όμορφη γωνία του παραλιακού μετώπου.
Αν κάθε κατάστημα ή ξενοδοχείο, που βρίσκεται στον κεντρικό αυτό δρομο τοποθετούσε τραπεζοκαθισματα αυτού του είδους και κουβαλούσαν τα φαγητά αφού διεσχιζαν τον δρόμο που σημειωτέον είναι πυκνής κυκλοφοριας, όλη η βρομιά του δρόμου και των καυσαερίων θα περιέλουζαν τα εδέσματα με επιπλέον κίνδυνο της ζωής των γκαρσονιων.
Πόσο αγνώμονες είναι κάποιοι από το δημοτικό συμβούλιο που ήρθαν στην εξουσία του Δήμου για να προσφέρουν με την συμβολή τους στην ευμορφια του νησιού και αντί γι αυτό προσβάλλουν με την αδράνεια τους, τους δημοτες που αγαπουν και νοιάζονται για το νησι.
Ρίξτε μια ματιά στο φωτογραφικό υλικό και θα καταλάβετε.
Αν κάνουν μια βολτα
οι μπόλικοι αντιδημαρχοι στην περιοχή, ειναι σιγουρο οτι θα πάρουν τις πρέπουσες αποφάσεις, πριν είναι αργά, πολύ αργά.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ο Δήμος ή η Κτηματική υπηρεσία;
    Αναρχία.. κακογουστιά και επιλεκτική μεταχείριση.

  2. Είναι νόμιμοι με άδειες από την κτηματική…αν δεν σας αρέσει Κ Καλλουδη να κάνετε δικό σας μαγαζί με χρήματα δικά σας να είναι καλαίσθητα για την εξοχοτητα σας όταν είστε διακοπές και οι άλλοι παιδευονται να πληρώσουν το αναλγητο κράτος..αλλά που να τα ξέρετε εσείς αυτά δημόσιος σκηνοθέτης επί ΠΑΣΟΚ ..δεν έχετε ανάγκη….

    • Και καραγκιόζηδες μπορούμε να γίνουμε προκειμένου να κάνει το κέφι της μια μερίδα τουριστών ή να τα τσεπώσουν κάποιες επιχειρήσεις.

  3. Κάποιοι δικοί μας
    τα τσεπονουν τα μπικικινια για να χτίσουν τις βίλες τους και να βγάλουν τα γούστα τους,στο κέντρο τρισχυροτερα,χρονια τώρα.

  4. κ.ΚΑΛΟΥΔΗ……ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣΤΙΖΕΙ Η ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΩ …ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΔΕΣ ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΥΟΝΤΕ ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ…. ΔΕΝ ΘΕΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!!!!!!

  5. Ο ΔΕΔΙΕ γιατί δεν παρεμβαίνει για την εγκληματική χρήση ρεύματος στην παραλία; πρέπει πρώτα να καεί άνθρωπος;

    • Να καθαρίσεις το πεζόδρομιο από τα λάδια …και άσε τα καλώδια δημοσιε κινδυνε…παίζεις και ανθρώπους λιγδη

  6. Κρίμα, ένα από τα ελάχιστα μέρη που θυμίζουν -κάπως- την παλιά Ωραία Κω (διότι ούτε την δεντροστοιχία των πλατανιών της Βασ. Γεωργίου είμαστε ικανοί να διατηρήσουμε), βάλαμε σκοπό να το χαλάσουμε.

  7. ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ Κ ΚΑΛΟΥΔΗ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΑΝΤΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΆΜΥΝΑ

  8. ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ Κ ΚΑΛΟΥΔΗ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΑΝΤΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΥΤΟ ΣΏΣΤΕ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΚΙΣΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΜΟΝΟ ΑΜΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ