Αστική εταιρεία προς εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές: Αναμένουμε τα αιτήματα σας για να οργανώσουμε την υλοποίηση δράσεων

0
2182

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί, μαθητές και  γονείς,

H Αστική Εταιρεία “ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ” / Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας σας εύχεται , καλή και δημιουργική σχολική χρονιά ,με υγεία , δύναμη, και υπομονή για την επίτευξη των στόχων σας.

Η νέα σχολική χρονιά ξεκινάει πάντα με προσδοκίες και όνειρα , αλλά και με δυσκολίες, απαιτήσεις και υποχρεώσεις  στην κατάκτηση της γνώσης.

Μέσα από βιωματικές ομάδες, εργαστήρια, διαδικτυακές συναντήσεις,  ενημερώσεις, εποπτεία στην εφαρμογή των Προγραμμάτων Αγωγής Υγείας, ατομική και ομαδική συμβουλευτική, τα επιστημονικά στελέχη της Αστικής Εταιρείας ,  σταθερά, καθ’ όλη τη διάρκεια και αυτής της σχολικής χρονιάς θα   βρίσκονται δίπλα σας , αρωγός στο έργο και την προσπάθεια σας.

Νοιώθοντας λοιπόν την ανάγκη  να συνδεθούμε ξανά μαζί σας , αναμένουμε τα αιτήματα σας για να συζητήσουμε, σχεδιάσουμε και οργανώσουμε, την υλοποίηση δράσεων που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.

 

Κως, Σεπτέμβριος 2024                                                                   Με εκτίμηση

Η Πρόεδρος του Δ.Σ.

Ο Αναπλ. Επιστημονικός Δ/ντής                                                 Kέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων

Κοινωνιολόγος                                               & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας

“Ιπποκράτης”

Νικηφόρος Φάρκωνας

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Kω

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ