K.Xατζηθωμά-Αντιδήμαρχος Παιδείας: Το 3ο Δημοτικό σχολείο κάνει αγιασμό, στο 2ο Δημοτικό σε τελικό στάδιο οι εργασίες στην ΚΩΑΝ

0
4222
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαρισμού και συντηρήσεων σε σχολικά συγκροτήματα του νησιού, από το δήμο της Κω και τα συνεργεία του εργοταξίου , ώστε όλα να είναι έτοιμα, για το πρώτο κουδούνι αύριο.
Aναφορικά με το 3ο δημοτικό σχολείο Κω, η αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Κατερίνα Χατζηθωμά, επισήμανε πως ο αγιασμός του σχολείου θα γίνει στο  όμορο 2ο δημοτικό σχολείο.
Συγκεκριμένα  το 2ο θα κάνει αγιασμό  στις 08:30 πμ. Και το 3ο δημοτικό στις 11:00 πμ. ενώ για τη λειτουργία του στο νέο κτίριο που θα φιλοξενηθεί μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών του Αζίλο, αυτό θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες -με απόφαση δημάρχου- αφού ολοκληρωθούν οι εργασίες που βρίσκονται σε τελικό στάδιο,  επισήμανε η αντιδήμαρχος.
Επίσης , οι 60 σχολικές καθαρίστριες που έχουν προσληφθεί από το δήμο της Κω, έχουν κατανεμηθεί στα σχολεία και έχουν γίνει όλοι οι απαιτούμενοι καθαρισμοί από την 1η Σεπτεμβρίου.

πηγη: https://www.kostv.gr/nea/topika/32327-to-3o-dimotiko-sxoleio-tha-kanei-agiasmo-mazi-me-to-2o-dimotiko

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ