Αναγνώστης: Γιατί ο Δήμος Κω δεν υποβάλλει φακέλους με έργα στην Περιφέρεια;

5
9038
Ο Δήμος Κω είναι ο μοναδικός Δήμος στο Νότιο Αιγαίο που δεν υποβάλλει φακέλους με έργα για το νησί ,ενώ η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στέλνει προσκλήσεις για υποβολή φακέλων με έργα για να ενταχθούν.
Το αποτέλεσμα είναι να υπάρχουν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ αδιάθετα όπως φαίνεται στους παρακάτω συνδέσμους της περιφέρειας.
Ο Δήμος Κω την περίοδο 2010-2024 ευρίσκεται σε αδράνεια.
Μόνο η ΔΕΥΑΚ 2019-2024 υπέβαλλε  φακέλους με έργα και χρηματοδοτούνται από την περιφέρεια.
Ο Δήμος Κω πρέπει να υποβάλλει φακέλους για κτήριο αφίξεων και αναχωρήσεων στο λιμάνι, για κατασκευή καινούργιων εγκαταστάσεων SEGEN, μόλου για κρουαζιερόπλοια, master plan για το λιμάνι και έχει λάβει επιχορήγηση 1.000.000 ευρώ για μελέτες, επέκταση μαρίνας, αξιοποίηση οινοποιείου, αβικω, αλεξαντερ φασιον, έργα οδοποιίας, κατασκευή καινούργιων σχολείων, κολυμβητήριο με κλειστό γυμναστήριο και έργα στα χωριά.
Η Περιφέρεια διαχειρίζεται συνολικά το θέμα των απορριμμάτων για όλο το Νότιο Αιγαίο και είναι προς την σωστή κατεύθυνση για επίλυση του σοβαρού αυτού προβλήματος συνολικά.
Αναγνώστης
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βράδυ, σε γνωστό κέντρο διασκέδασης όπου ερμηνεύει τις ασύλληπτες επιτυχίες του ο δημοφιλής τραγουδιστής Λάμπης Λιβεριάτος. Θαμώνας του μαγαζιού διασκεδάζει στο πρώτο τραπεζι. Η ώρα περνάει, το κέφι ανάβει και ο θάμώνας αρχίζει να επευφημεί τον καλλιτέχνη: …Γεία σου ρε Μπάμπη! …Είσαι μεγάλος ρε Μπάμπη!… Ο Λιβιεράτος ενοχλείται αλλά δεν αντιδρά. Κι ο θαμώνας συνεχίζει: …Δινεις κέφι Μπάμπη! …Πες τα όλα Μπάμπη!… Κάποια στιγμή ο Λιβιεράτος αγανακτει! Τον πλησιάζει και τον διορθώνει: Λάμπης!! ΛΛΑΑΜΠΗΗΗΣ!!!! Κι ο πελάτης: Κι εσύ λάμπεις Μπάμπη μου!!!

  2. Γιατι είναι άσχετοι,με ψηλά τον αμανέ.Παντού γίνονται έργα με ταμείο ανάκαμψης …εδώ ..αγγούρια

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ