Γ. Κοκαλάκης: Φωτό Κουίζ: Η συγκολλητική επάλειψη στο δεξί μέρος των φωτογραφιών δεν έχει μπει γιατί;

26
16876

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΝΩ ΕΣΥ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΗΤΑΝ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ.ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΟΙ ΚΩΟΙ.ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ,ΕΝΩ ΕΣΥ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΣ,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΟΥ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ.ΣΕ ΕΚΑΝΕ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ.ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΕΧΡΙ 2040 ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

  2. Εντάξει χρειάζεται και λίγη σοβαρότητα.Μην το κάψεις αλο.Δικο σου κακό κανεις γιωργο.

  3. Εντάξει χρειάζεται και λίγη σοβαρότητα.Μην το κάψεις αλο.Δικο σου κακό κανεις γιωργο.

  4. ΚΑΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΩΑΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ………..ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΦΕΡΕΙ ΤΟ ΝΞΙ ΤΗΣ ΚΩ!!!!!!!!!!

  5. ξερει απο ποζες η δημοτικη αρχη ομως εεεεεεεεεεεε……………………….
    εντελως τυχαια χαχαχαχχαχαχαχ

      • Ενας γραφει τα σχολια υπέρ της αλλαγης,και ο ιδιος απαντα.Μιραντα χαθηκε το τραίνο.Εσυ συνέχισε να παίρνεις το μισθό σου.ΝΟΥΜΕΡΑΝΤΖΑ.

  6. Γιατί φίλε Γιώργο πρέπει το εργο να έχει κέρδος για όλους. Λίγο από εδώ λίγο από εκεί,καταλαβαίνεις τώρα.

  7. …… Ρουσφέτια και άγιος ο θεός. Ποιος δημος,πιο σύνολο και άλλα κι αλλα. Ρουσφετιβισον ψήφος,ψήφος ίσον εκλογή,εκλογή ίσον μισθος. Δωρεάν ταξιδάκια,δωρεάν αυτοκινητο,και εργολαβίες καργα. Αααααα πουλάμε καυσόξυλα για τις κρύες μέρες του χειμώνα και παλιοσιδερα για να παταξουμε τους Ρομα.

  8. Μάλλον …….. είχε φτιάξει το κομμάτι στην εθνικής Αντιστάσεως και ξεκολαγαν ολόκληρα κομμάτια και τα έριχνε στην εταιρεία κατασκευής πίσσας,που έφτιαξε τη μεγάλου Αλεξάνδρου και είναι όλο λακούβα χωρίς να έχει σκάψει κάνεις,που ανέλαβε το αζιλο και δεν έχει ξεκινήσει ακόμη αλλά ούτε προκειται,που έχει κηρυχθεί έκπτωτος από την περιφέρεια και αν ψάξετε λίγο ακόμη θα βρείτε δεκάδες ατασθαλίες!!!!

  9. Γιώργο σωστή η παρατήρηση σου για την συγκολιτικη στην δεξιά πλευρά του δρόμου. Μιλάμε για έναν δρόμο περίπου 1χλμ.
    Οπότε καταλαβαίνεις το κέρδος μόνο με αυτήν την κίνηση. Ποιος θα το ελέγξει; ο Χατζηχριστοφης; ο Χρυσοπουλος:; η οι τεχνικές υπηρεσίες που δεν τους δίνουν σημασια;

  10. Ενας γραφει τα σχολια υπέρ της αλλαγης,και ο ιδιος απαντα.Μιραντα χαθηκε το τραίνο.Εσυ συνέχισε να παίρνεις το μισθό σου.ΝΟΥΜΕΡΑΝΤΖΑ.

  11. γιατί δεν θα γινόταν εκείνη την ώρα η ασφαλτόστρωση στο άλλο μισό ! τόσο απλά κομπλεξικε !

    • Εάν δεις το ρεπορτάζ το μηχάνημα εκείνη την ώρα στρώνει άσφαλτο σε αυτό το κομματι του δρόμου που δεν έχει πέσει συγκολλητική.

  12. εσυ πομεινες να γκαριζεις. Η δυναμη αλλαγης διαλυεται. 2/3 ειστε. Οι αλλοι αποντες. Παρτο αποφαση. ειστε τελειωμενοι.

    • Το τριοροφο 60% .. οτι θελει λεει… οτι θελει κανει… και λογαριασμο δεν δινει σε κανεναν! Ας ειναι καλα τα προβατα που τους ψηφισαν!!
      Να τα βγαζετε ολα στην φορα!
      Αποδειξατε πως ειστε και πιο ικανοι και πιο εξυπνοι!

  13. ο μονος που τα ειπε εξω απο τα δοντια του ηταν ο πατηρ ιωαννης στην κεφαλο ακομα ποναει αξιος

  14. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ 295ΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΠΡΑΒΟ ΖΑΧΑΡΕ ΜΠΡΑΒΟ 3Κ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ