Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις δρόμων στην Κω, με προτεραιότητα την αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών

27
23972

Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις από το δήμο της Κω, με προτεραιότητα την αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών, επισημαίνουν οι αντιδήμαρχοι Αλέξανδρος Χρυσόπουλος και Παναγιώτης Χατζηχριστοφής, οι οποίοι βρέθηκαν μαζί με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Κω Κώστα Ζαχαρό και τον δήμαρχο Κω Θεοδόση Νικηταρά , σήμερα το πρωί, στις εργασίες ασφαλτόστρωσης στο δρόμο που συνδέει το Πλατάνι με τον επαρχιακό δρόμο ( από το σιδηρουργείο Καρδούλια), μετά τις εργασίες αντικατάστασης του κεντρικού αγωγού Φ500 σε ακτίνα 3,5 χλμ. . Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα έργα που έχει πραγματοποιήσει η ΔΕΥΑ Κω.
Ο κ. Χρυσόπουλος επισήμανε πως οι εργασίες θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες σε Λινοπότι και Αντιμάχεια, ενώ συμβασιοποιήθηκε το σχέδιο οδικής ασφάλειας με 660 χιλ.ευρώ.
Ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Παναγιώτης Χατζηχριστοφής υπογράμμισε τον αγώνα που γίνεται από τη δημοτική αρχή για να «Τρέξουν» μελέτες και συμβάσεις των έργων, με στόχο την ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

27 ΣΧΟΛΙΑ

  1. συνεχιζοντε τα ρουσφετια ακαθεκτοι θελετε να πειτε αδιαφοροντας για την καθημερινοτητα των πολιτων….γιατι εκει που πεφτουν οπι ασφαλτος….μαλλον στον βροντο!!!!!!!!!!! η σε κανα κοολητο του Παναγι!!!!!!!!!!

  2. Συνεχίζεται εσείς να ασφαλτώνεται Όπου σας πουν οι ψηφοφόροι σας και μη φτιάχνετε ούτε το οδικό δίκτυο ούτε τα χωριά..είστε η χειρότερη όλων και κάποια μέρα ο λαός θα σας λιντσάρει έτσι όπως κάνετε με τα ρουσφέτια σας..ντροπή..αυτό μονο😢😢😢

    • ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΤΙ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΕΣ,ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΙΑΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΛΑΠΤΟΤ,ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ

    • ΓΙΩΡΓΟ,ένα θα σου πω,το νησί ποτε δεν ήταν τόσο καλά όπως είναι τώρα.Βλεπεις ότι δουλεύουν και δεν καθοντε.Αντι να χειροκροτησεις,εσυ αντιδράς την στιγμή που γίνεται κάποιο έργο για το καλό του νησιού.Απορουν πόλοι πολίτες γιαυτες τις αντιδράσεις σας.Την προηγούμενη είχε βγει ο κύριος κοκαλακης με ένα βίντεο την στιγμή που οι καθαριστές ξεβρωμιζαν το χωριό.Πειτε στους πολίτες τι θέλετε!!!!!!!!!!! Ο δήμαρχος αυτός είναι και καλό παιδί,αλά και δουλεύει για το καλο του τόπου που ζουμε.Δεν είναι τυχαία δήμαρχος,την στιγμή που την μια βγαίνει δυο φορές και ποσοστά των 60% και 69%.Θέλει και κάποια σοβαρότητα,σε αυτά που λέμε.

  3. βρε τους κεντρικούς δρόμους φτιάξτε..τους κεντρικουυυυυυυυςςςςςςςς που μπλέξαμε ρε παιδιά με τόσους ανίκανους και βολεμενους

  4. 1.2.3 πόζα και ξανά για μοντελάκια να πάτε να βγάζετε πολλές φωτό…ο ένας πιο άχρηστος από τον άλλο …..με άσπρα παπουτσάκια πάμε στην πισα ;;;;;;χαχαχαχχαχαξεφτιλες του ρουσφετιού και μόνο πλήγεται όλο το οδικό δικτύο με τρύπες που πέφτουν τουρίστες μέσα σαν δεν ντρεπόμαστε λιγάκι ….

  5. Έχουν σκάψει τον δρόμο μπροστά από το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής εδώ και δύο μήνες με σκοπό να τον ασφαλτοστρώσουν κι ακόμα περιμένουμε. Ενώ μας έχει φάει η σκόνη (δεν μπορούμε να ανοίξουμε τα παράθυρα, δεν μπορούμε να αναπνεύσουμε) έχουν το θράσος οι γελοίοι να μιλούν για «ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών». Τα νούμερα!!!

  6. ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΕΡΝΑ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΝΩΣΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΑΠΛΩΣ ΡΩΤΑΩ

  7. #Ενα δικλινο θα ηθελα παρακαλω….#
    Μα ειστε τεσσερις…
    # Οι δυο κοιμουνται ορθιοι…#
    …#και οι αλλοι δυο οποτε δεν εχουν εμμονες και εφιαλτες….#
    …..συνεχιστε να κοροιδευετε τους Κωους….και καλα σας στερνα….

  8. Τα νέα rent a car φυτρώνουν καθημερινά,τα παλιότερα γιγαντώνονται,τα κάθε είδους ενοικιαζόμενα πολλαπλασιάζονται και μαζί μ αυτά των ετεροδημοτών που έρχονται για δουλειά των αξιωματικών υπηρεσιών ασφαλείας,ΔΕΝ ΧΩΡΆΝΕ οι δρόμοι τόσο μεγάλο αριθμό.Ειναι δεκαπλάσια απ’ το επιτρεπόμενο όριο κυκλοφορίας.
    Θα θρηνήσουμε θύματα.

  9. Ελάτε στο Πλάτανι έξω από το σπίτι του …. ναι θα έρθει ο Δηρας ….. μετά φεύγεις δεν έχουμε κάτι άλλο σήμερα….. τι ώρα θα κατέβεις? εντάξει μετά φεύγεις σε περιμενω χαιρετισμούς

  10. Τις φρέσκιες τρεις λακούβες που έκανε η ΔΕΥΑΚ στο Μαρμαρωτό θα τις ασφαλτοστρωσει κανείς;
    Έχουμε διαλύσει τα οχήματα μας, θα χτυπήσει κανένας μηχανάκι. Ξυπνατεεεεε

  11. Οι δρομοι της πολης χαλια, ο επαρχιακος χαλια,η κεφαλος χαλια,ολο το νησι χαλια.Τετοιο χαλί στους δρομους δεν ξαναγινε.Μονο με τζιπ κυκλοφορεις .Τα μηχανακια δε κανουν σλαλομ για να αποφυγουν τις ανοιχτες λακουβες, για να μην πεσουν μεσα και τις κλειστες για να μην απογειωθουν.Ηθελα να ξερα μονο εμεις κυκλοφορουμε στους δρομους και νιωθουμε το χαλι τους????

  12. ααα καλά πριν πόσο καιρό είχαν τελειώσει τα έργα εκεί και πότε έστρωσαν την άσφαλτο δεν μας λένε. Αλλά ξέχασα ο εργολάβος έπρεπε να πάει να κάνει τα έργα που είχε στο νησί του και εμεις εδώ τον χαϊδεύουμε, από τη μια τον κυνηγάμε για τσ ματιά του κόσμου και από την άλλη του στρώνουμε κόκκινο χαλί.

    • και να καθυστερησαν τι εγινε? γιατί δεν στα έκαναν οι άλλοι τόσα χρόνια ? καθυστερημένος

  13. δε σας υπολογίζει κανένας. Ούτε αυτοί που τους κάνετε ρουσφετακια. κανένας όμως

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ