Π. Αβρίθης για απόφαση Περιφερειακού: Αυτή είναι στάση απολιτίκ!!! ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ;;;

32
8988

Μετά την χθεσινή απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για την καταδίκη του Δημάρχου Κω καταλαβαίνει οποίος γνωρίζει το θέμα την χθεσινη μου ανάρτηση ότι «δεν είμαστε στα καλά μας».
Η εμμονή δεν είναι ίδιο πολιτικού ανδρός.
Οι περιφερειακοί σύμβουλοι μην λησμονείτε φιλοι μου ότι έδωσαν μια συνέντευξη με την οποία ευτέλισαν τον Δήμαρχο Κω με έγγραφα που τους ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΕ Ο ΦΟΣΔΑ! Τώρα θυμήθηκαν να ζητήσουν την πολιτική κάλυψη του Περιφερειακού Συμβουλίου;;; Αυτή είναι στάση απολιτίκ!!! ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ;;;

32 ΣΧΟΛΙΑ

  1. τις εγκαταστασεις της SEGEN !!! την αιθουσα αφιξεων και αναχωρησεων για το BLU STAR ΑΠΟ ΤΟΝ σεισμο του 2017 δεν υπαρχει!!!τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια!!!και πηραν 1.000.000 ευρω επιχορηγηση το 2020 για να φτιαξουν μελετες και μαστερ πλαν για το λιμανι!!!!ΕΡΓΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ!!!!
    ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ.

    • ΒΡΩΜΕΡΟ ΠΡΟΜΑΖΕΜΑ ΜΙΡΑΝΤΑ,ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ,ΟΙ ΚΩΟΙ ΔΥΝΑΜΩΣΑΜΕ ΜΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ,ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΒΡΙΘΗ

      ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΟΝΔΡΟΥ.ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΟΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΒΡΩΜΕΡΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ,ΨΕΥΤΟ ΜΙΡΑΝΤΑ,ΨΕΥΤΟ ΜΠΑΡΜΠΑΣΟΥΛΗ,ΨΕΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑΣΝΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΟΥ,ΤΟ 99%ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ ΞΑΝΑ.ΤΟ 2029.Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.ΒΡΩΜΙΑΡΗ.

    • Όλα τα σχολια εις βαρος του κυρίου αβριθη και κυριου χονδρού τα γραφει ενας.Δειτε τις ώρες και θα καταλάβετε.

      13:42:55 – 13:47:26 -13:51:19 – 13:52:40 -14:14::08.Δεν υπάρχουν αλοι για να γράψουν.

  2. Σαν δεν ντρέπεστε Αβριθηδες και Χονδρηδες και το κακό συναπάντημα

    τα ρέστα να τα ζητήσετε από εκείνον που τα ψήφισε όλα χωρίς εσάς που τον στηρίζετε κιόλας! Καταστρέφετε το νησί και το παίζετε και ήρωες

  3. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ Κ ΑΒΡΙΘΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΝΗΚΗΤΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΒΟΥΛΙΑΞΗ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΣΕΝΓΚΕΝ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

    • ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ , ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΒΡΙΘΗΣ ΤΩΡΑ. ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΕΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ

  4. Βλέπεις τώρα κ. Αβρίθη τι εκπροσώπους στείλαμε στην περιφέρεια;Περιμένει και η Κως να γίνει ένα έργο;Ο φεουδάρχης που να έρθει στην Κω!!!!

  5. έχασα κάθε ιδέα. Να περισσότερο, για τους περιφερειακούς σύμβουλους (σκυλάκια) της Κω!

  6. Άφαντο το μυαλό και η Λογική που λένε…
    ΚΑλα πριν λίγο ο κ.Αβριθης δεν απεχώρησε με δήλωση του από το «Τσούρμο του ΝΙκηταρα?
    ΦΙΛε Παναγιώτη ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ!
    ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ!ΦΥΓΕΤΕ!

  7. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΛΙΤΙΚ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΡΟΔΙΤΗ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ.
    Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΕΙ.

  8. Παναγιώτη είμαστε μαζί σου πες τα πράγματα όπως είναι. Οι Αντί ξεφτιλιζουν την Κω και στηρίζουν τον Ροδίτη. Μαύρο και μόνο Μαύρο στις επόμενες εκλογές. Ο Ψηλός ο πόντιος που είναι δεν θα βγει πάλι περιμένουμε!!!!

  9. ΒΡΩΜΕΡΟ ΠΡΟΜΑΖΕΜΑ ΜΙΡΑΝΤΑ,ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ,ΟΙ ΚΩΟΙ ΔΥΝΑΜΩΣΑΜΕ ΜΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ,ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΒΡΙΘΗ

    ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΟΝΔΡΟΥ.ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΟΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΒΡΩΜΕΡΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ,ΨΕΥΤΟ ΜΙΡΑΝΤΑ,ΨΕΥΤΟ ΜΠΑΡΜΠΑΣΟΥΛΗ,ΨΕΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑΣΝΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΟΥ,ΤΟ 99%ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ ΞΑΝΑ.ΤΟ 2029.Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.ΒΡΩΜΙΑΡΗ.

  10. Όλα τα σχολια εις βαρος του κυρίου αβριθη και κυριου χονδρού τα γραφει ενας.Δειτε τις ώρες και θα καταλάβετε.

    13:42:55 – 13:47:26 -13:51:19 – 13:52:40 -14:14::08.Δεν υπάρχουν αλοι για να γράψουν.

  11. Παναγιώτη ανεξαρτητοποιήθηκες από την παράταξη του Νικηταρά , φυσικά θα είχες τους λόγους σου που δεν τους καταλάβαμε, όμως μετά τις εικόνες του χυτα της Κω μάλλον πρέπει να παρετηθείς εσύ και όσοι διαρυγνειετε τα άδεια πουκάμισα σας.
    Ντροπή λεβέντες της δημοτικής αρχής!!!
    Άστε τον Φοδσα να κάνει την δουλειά του.
    Σας πείραξε η απόφαση του Περιφερειακού!!
    Σιγά που προσβλήθηκες!

  12. Παναγιώτη έχεις κάποια ευθύνη λόγο των πολιτικών σου επιλογών του πρόσφατου παρελθόντος η όχι. Έχεις κάποια ευθύνη για την πολιτική εξόντωση όλων όσων ικανών διεκδικησαν την δυνατότητα της προσφοράς στα κοινά του τόπου μαζί με τους πολιτικούς σου φίλους? Έχεις μερίδιο ευθύνης για την κατάντια μας . Μην μιλάς τότε για απολιτικ συμπεριφορές και μπούρδες. Εσύ και άλλοι τις προκαλεσατε και εμείς πάλι πρέπει να τις μαζέψουμε όπως το 2011 θυμάσαι?

  13. Είσαστε πολύ λίγοι για να πιάσετε στο στόμα μας Αβριθη Χοντρό .
    Ο λαός ανεβάζει ο λαός κατεβάζει ……………………….
    Ο λαός του τιμά χρόνια άντε να δούμε εσάς ….. την επόμενη

    • ΛΙΓΟΙ ΛΕΟΙ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ. ΣΤΟ ΠΑΓΚΑΚΙ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΟΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ

  14. Ανεξαρτικοποιηση και στηριξη στον χειροτερο δημαρχο και την ομαδα του που εχει γνωρισει ποτε η Κως!!
    ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ!!!

  15. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΑ ΑΒΡΙΘΗ ΠΟΛΙΤΙΚ!!!! ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ. ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΣΟ ΠΟΛΙΤΙΚ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ; ΠΟΣΟ ΠΟΛΙΤΙΚ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

  16. ΚΡΑΤΑ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΕ ΑΒΡΙΘΗ ΚΑΙ ΧΟΝΔΡΟ. ΜΗ ΠΟΥΛΑΤΕ ΠΝΕΥΜΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΕΝΤΑ ΔΕΝ ΒΑΛΑΤΕ.ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ!!!

  17. άντε ρε μυρωδιά. όπως λέει και δημοτικός σύμβουλος που σε πέρασε για 1000 ψήφους , αυγά- μπέικον και θεωρία μόνο είσαι. αντε σπιτάκι σου.

  18. προς καζερμα νικος πιάνουμε στο στόμα μας σε πολιτικό επίπεδο πάντα όποιον και όποια θέλουμε

  19. Δεν έπεσες στην γλώσσα της ξεφτίλας.Ντρεπομαι για αυτούς!Του ψηφίσαμε αυτούς?Για το καλό του τόπου?η για να μας βάλουν στον νέο κόσμο…της ξεφτίλας τους? μπράβο σου!!!

  20. αβριθης οπου φυσαει ο ανεμκς παει.μια ατσι μια γιουβετσι.εχει αλλαξει 4 δημαρχους κ θελει κ συνεχεια.προδιδει κ μετα αναχωρει

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ