Αναγνώστης: 3500 χιλιάδες ευρώ για τραπέζι στη Μαρίνα

18
12449
3500 χιλιάδες ευρώ για τραπέζι στη Μαρίνα

Καλά ο κύριος Καλέργης δεν ήταν αυτός που έβαλε θέμα την οικονομική βιωσιμότητα της μαρίνας στον Μύρων Φλουρή γ.γ τουριστικής πολιτικής ανάπτυξης παρουσία του δημάρχου θ.Νικηταρά στο γραφείου δημάρχου;
Χθες στις εγκαταστάσεις της μαρίνας, στην προβλήτα Α συγκεκριμένα,πραγματοποιήθηκε τραπέζι για την ενδυνάμωση των σχέσεων του προσωπικού και των μελών του ΔΣ αλλά και την ενίσχυση του ομαδικού πνευματος και σύσφιξης σχέσεων διοίκησης εργαζομένων κόστους 3500 χιλιάδων ευρώ όπως γράφει και το έγγραφο που αναρτήθηκε στο διαύγεια/
Αναγνώστης
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 3500 κόστισε το τραπέζι για σύσφιξη σχέσεων. Ας τα έδιναν να έκαναν ένα σεμινάριο στο προσωπικό για να γίνουν πιο παραγωγικοί στη δουλεια τους.
    3500 σε σουτζουκάκια και πλιγούρι για να τραγουδάει ο μεγάλος το σγουρέ βασιλικέ μου και να χειροκραταει ο Δήμαρχος. Πραγματικά αυτό που είδαμε δεν υπάρχει.

    • Κάποιος τέλος πάντων οικονομικός επίτροπος έστω και εκκλησίας να κάνει έλεγχο?
      Ξεφραγο αμπέλι?
      Πάντως ακούγονται πολλά για πολλά.

  2. Τελικά το 1 εκατομμύριο που έψαχνε ο Νικηταρας έγινε γιαπρακια και σουτζουκάκια. Να πιο σοβαρή διοίκηση

  3. Επειδή κάποιοι δεν ξεχνούν.Θυμαστε την καταδρομική επίθεση του δημάρχου με τους οπαδούς του πρην τις εκλογές που ήθελαν να τους ανοίξουν το συρτάρι της Μαρίνας να δουν ποσά λεφτά έχει;Το θυμάστε πόση λάσπη πέταγε τότε σε ανθρώπους διαμάντια;;Μετά τις εκλογές είπε απλά όλα τα βρήκε ένταξη και τέλος.Σημερα εσείς που τον ψηφίσατε και κάνετε ότι πέρα βρέχει.Δεν έχετε ευθύνη για τα καραγκιοζιλίκια που γίνονται;Για τις σπατάλες;Απλά είναι Δευτέρα;Λοιπόν δεν φταίει δήμαρχος.Δεν έγινε μόνος του.Εσεις τον κάνατε.Απολαυστε τώρα τη Μαρίνα,τη Πόλη μας και το νησί μας.Εξαλου οι επόμενες εκλογές αργούν ,έως τότε θα σας τάξουν,θα πουν ποσό καλοί άνθρωποι είναι και θα βγάλετε τους «καλύτερους».Σκευτητε ο δήμαρχος ποτέ δεν μίλησε για έργα προεκλογικά ούτε οι οπαδοί του.Την καλωσύνη πρόβαλαν .Παντρεθτητε τους τώρα.

  4. Ο πρόεδρος της Μαρίνας έχει προχωρήσει και θα προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις για το καλό της Μαρίνας.

  5. Τελικά ο τίμιος Δήμαρχος που είναι ο πιο τιμιος άνθρωπος του πλανητη ποσο τίμιος ειναι; Τα φορτηγα του ιδιώτη στην αποκομιδή ειναι αληθεια ότι δεν εκτελουν όλα τα δρομολόγια; ή έχουμε ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ; οι ανθοστύλες έκαναν όντως 30Κ + ή έχουμε ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ; 50€ το άτομο για γεύμα σε 70 άτομα ενώ στην Μαρίνα δουλεύουν 20 άτομα κάνουν σίγουρα 3500€ ή έχουμε ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ.!!! ΤΙΜΙΕ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΕ , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΟΥΕΛΕΥΕΙΣ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ!!! ΜΟΥΤΡΑ!!!

  6. 3500 χιλ.ευρω!!! Πάρα πολλοί συμπολίτες μας φοβούνται φοβούνται να πάνε επίσκεψη σε ιατρό γιατί δεν έχουν τα απαραίτητα!!!σΚαι αυτοί τα σκορπάνε σε τούρτες και . χαβιάρι και σαμπάνιες!!! Πολύ στραβά αρμενιζη η κοινωνία μας!!!Και ο δήμαρχος χειροκροτεί!!!(Το καλό παιδί!!!Κρίμα . Χάσαμε κάθε μέτρο και στάθμη!!!

  7. για να δώ το ένταλμα πληρωμής των 3500€ και πιο κάτω σε άλλη ανάρτηση έχει τίτλο: » Δέσμευση για Πρόστιμα – Δαπάνες Νομιμοποιήσεις Αυθαίρετων «. Πρόστιμα για αυθαίρετα στην Μαρίνα 13341,10€ !!! Ποιά είναι αυτά τα αυθαίρετα; Για ποιόν λόγο έγιναν τα αυθαίρετα; Ποιός έδωσε εντολή να γίνουν; Πως είναι δυνατόν δημοτική επιχείρηση με αιρετούς προέδρους να παρανομεί; Γιά αυτά θα δώσει εξηγήσεις ο πρόεδρος ή ο διευθυντής; Ο κ. Εισαγγελέας μήπως πρέπει να κάνει μια βόλτα προς τα εκεί να πεί καλημέρα σε αυτούς που παρανομούν με το δημόσιο χρήμα;
    https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A8%CE%9E%CE%9E%CE%9D%CE%9F%CE%951%CE%91-%CE%A7%CE%9C0?inline=true

  8. Τί είπε η προεδράρα;; Σύσφιξη σχέσεων του προσωπικού με την διοίκηση; αχαχαχαχαχαααα!!! Για το ότι έχουν παραιτηθεί περισσότεροι από 10 υπάλληλοι της ICTS από την μέρα που ανέλαβες τι έχεις να πείς; Ποιοί είναι οι λόγοι; κατά τα άλλα σε έπιασε ο πόνος να περάσουν καλά οι εργαζόμενοι.

  9. Δεν γνωριζω ποιος ειναι ο αναγνωστης, αλλα προφανως δεν εχει ιδεα απο επιχειρησεις και διαχειρηση προσωπικου. διαφορετικα θα εδινε συγχαρητηρια στον προεδρο.

  10. Είναι πολλά τα λεφτά στην Μαρίνα τα 3500 είναι ψιλος στα άχυρα, γιατί σκοτώνονται όλοι ποιος θα αναλάβει άραγε Πρόεδρος!!!!!

  11. Πρόεδρε μην κάνεις ξανά τραπέζι με σκοπό την σύσφιξη σχέσεων μεταξύ του προσωπικού. Δίνε μας κάτι παραπάνω στον μισθό κάθε μήνα, διότι το κόστος ζωής έχει φτάσει στα ύψη. Μας καταλαβαίνεις πιστεύω.

  12. Χρήματα που θα μπορούσαν να καλύψουν διαμονή ιατρού σε μία γκαρσονιέρα στην Κω για κάποιους μήνες….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ