Θ. Νικηταράς: Ουδέποτε ερωτήθηκε ο Δήμος της Κω για το ενδεχόμενο μεταφοράς των σκουπιδιών της Καλύμνου στην Κω

15
8596

Ουδέποτε ερωτήθηκε ο δήμος της Κω για το ενδεχόμενο μεταφοράς των σκουπιδιών της Καλύμνου στην Κω, επισήμανε ο δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς ο οποίος ξεκαθάρισε πως ο δήμος της Κω δεν συναινεί στο σενάριο αυτό που ανακοινώθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Καλύμνου, χωρίς ουδέποτε να ενημερωθεί ο δήμος της Κω, το δημοτικό συμβούλιο, η τοπική κοινωνία και οι φορείς αλλά ούτε καν επιστημονικά, δεν διερευνήθηκε.
Η Κως, και ο ΧΥΤΑ Κω, δεν μπορούν να δεχθούν ούτε κιλό απορριμμάτων παραπάνω από αυτά που παράγει το νησί μας, ξεκαθάρισε ο κ.Νικηταράς , ενώ αναφέρθηκε στην εφαρμογή του ΠΕΣΔΑ, που ψηφίστηκε από το σύνολο των δημάρχων, άρα και από τον ίδιο, δηλαδή η δεματοποίηση και αποθήκευση των σκουπιδιών μέχρι να υλοποιηθεί η κατασκευή της Μονάδας Επεξεργασίας στερεών Αποβλήτων και σαφώς όχι η θαλάσσια μεταφορά τους, όπως επικαλείται η ανακοίνωση του ΦοΔΣΑ.
Ο δήμαρχος τόνισε πως το ότι δεν έχει ακόμα δημιουργηθεί ο χώρος επεξεργασίας των στερεών αποβλήτων της Καλύμνου, είναι ευθύνη άλλων και μέχρι να δημιουργηθεί αυτός ο χώρος, σημείωσε πως τα σκουπίδια της Καλύμνου πρέπει πάνε σε έναν αδειοδοτημένο χώρο.
Ο κ.Νικηταράς ξεκαθάρισε πως ο ΧΥΤΑ της Κω δεν θα δεχθεί άλλα απορρίμματα, επισήμανε πως θα δώσει την «μάχη» για τα τοπικά συμφέροντα και τόνισε πως η Κως, δε θα πληρώσει το «μάρμαρο», τουναντίον ζήτησε να πρυτανεύσει η λογική και η συνεννόηση και όχι η πολιτική σύγκρουση.

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Νικηταρά τελικά εξελίσσεσαι στον πιο ακαταλληλο και επικίνδυνο δήμαρχο του νησιού.Εχουν καταρρεύσει τα πάντα στην θητεία σου.Νομιζω πως το κατάλαβες κι ο ίδιος.

  2. Ότι εσυ ότι οι πρόεδροι στα χωριά ένα μηδέν εισται όλοι σας !! Κρίμα χάλια παντού βρομιά και μόνο ρουσφέτια τίποτα άλλο

  3. Έχει δίκαιο σε αυτό ο τέλος πάντων δημαρχος. Μπορούσε να τον ρωτησει. Να πει το ναι και να τελειώνουμε

  4. Κρίμα κρίμα κρίμα.Κριμα για τον τόπο να έχει τέτοιους δημάρχους.Ακομη και στην Σύμη Κάρπαθο Κάσο οι δήμαρχοι είναι μάγκες

  5. σε όλους μας τυγχάνει να πούμε κάποιο ψέμα και κοκκινιζουμε από ντροπή αυτός τι ???

  6. ΡΕ ΝΙΚΗΤΑΡΑ…ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ…ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ….ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ???? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΝΜΠΟΡΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΕΠΑΡΧΟΣ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ (ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΔΕΙΑΣΕ ΑΥΤΗ )

  7. Το πρωί είχε τέσσερα χρόνια ακόμη θητείας το μεσημέρι τέσσερα μισό. Μην χάσει λέει απέξω απέξω ότι είναι μικρός σε ηλικία μωρουλινι

  8. δεν πιστευουμε πια τίποτα απο οσα λες. αποδειχθηκες αναξιοπιστος. θα πρεπε να ντρεπεσαι. δωστε του ρε παιδια βραβειο οσκαρ. τετοια υποκρισια ουτε ηθοποιος να ταν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ