Απάντηση της Δημοτικής Αστυνομίας Κω για τα κολωνάκια στη Β. Γεωργίου

20
14640
Με αφορμή δημοσίευμα, σε ιστοσελίδες της Κω, υπό μορφή επιστολής ανώνυμου που υπογράφει ως «Αναγνώστης», με τον τίτλο «Παραλία Β. Γεωργίου: Κολονάκια σε πρόσοψη καταστήματος;» οφείλουμε να σημειώσουμε ότι προκάλεσε, πραγματικά, έκπληξη στα στελέχη της υπηρεσίας μας.
Δίχως καν να απευθυνθεί ερώτημα στην υπηρεσία μας, για τις πραγματικές συνθήκες που επέβαλλαν την τοποθέτηση κολωνακίων σήμανσης, επί της παραλιακής οδού Β. Γεωργίου προς την πλευρά της θάλασσας, αφήνονται υπονοούμενα ότι έγινε για να ευνοηθεί κάποιο κατάστημα.
Προφανώς πρόκειται για αυθαίρετη άποψη, που θίγει τη Δημοτική Αστυνομία, η οποία με τις δυνάμεις που διαθέτει προσπαθεί καθημερινά να παρεμβαίνει για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας στο χώρο ευθύνης της.
Με μια απλή ερώτηση προς την υπηρεσία μας μπορούσε να λυθεί κάθε απορία και να παρουσιαστεί η αλήθεια.
Επειδή αυτό δεν έγινε, για την έγκυρη ενημέρωση των συμπολιτών μας, οφείλουμε να γνωστοποιήσουμε ότι:
1. δεν τοποθετήθηκαν κολωνάκια στην πρόσοψη κανενός καταστήματος,
2. τοποθετήθηκαν στην οδό Β. Γεωργίου προς την πλευρά της θάλασσας καθώς και στην οδό Φαιναρέτης, επειδή η στάθμευση οχημάτων σε αυτό το σημείο εμπόδιζε την έξοδο και στροφή μεγάλων οχημάτων από την οδό Φαιναρέτης προς την παραλιακή οδό, τα οποία δεν μπορούσαν να στρίψουν με ασφάλεια, γεγονός που δημιουργούσε μεγάλους κινδύνους για τους διερχόμενους σε μια οδική αρτηρία αυξημένης κυκλοφορίας, δύο κατευθύνσεων.
Αυτή και μόνο είναι η μοναδική και ξεκάθαρη αλήθεια.
Σε αυτό το πλαίσιο επισημαίνουμε ότι, κάθε πολίτης που έχει σχετικά ερωτήματα μπορεί να απευθύνεται στη Δημοτική Αστυνομία για έγκυρες απαντήσεις. Δημοσιεύματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και ενίοτε είναι κακόβουλα, δεν προσφέρουν καλές υπηρεσίες στην κοινωνίας μας, παρά μόνο συμβάλλουν στη δημιουργία κλίματος καχυποψίας μεταξύ των συμπολιτών μας.
Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΩ
ΚΟΥΖΟΥΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μάς έχουν ζαλίσει με τις βλακείες τους οι ανώνυμοι σχολιαστές κριτές των πάντων.

    • Τα πράγματα είναι πολύ απλά τελικά. Με αυτήν την ανακοίνωση θα αποδειχτεί ποσο κότες είναι ο δημαρχος και όλοι οι Αντιδήμαρχοι του.
      1. Θα μπουν κολονακια και στο σημειο που η Αρμένιου βγαίνει στη Β.Γεωργιου; η εκεί ενοχλούμε τα ενοικιαζομενα;
      2.Με τα τραπεζοκαθισματα στο λιμανι και στην πλατεία Κονιτσης θα κάνει κάτι η δημοτική Αστυνομια; επι της αντιναυαρχου ιωαννιδη; έχετε πάει στην εθνική τράπεζα ποτέ?
      3. με της 25ης Μαρτίου θα βρεθεί λυση;
      4. με τις θέσεις σταθμεύσει ατην πλατεία Διαγόρα που γέμισαν με τραπεζοκαθισματα θα κάνετε κάτι,θα βγει δςλτιο τύπου;
      κύριε Κουζουκα απαντήσεις.

  2. Οι φωτογραφίες τελικά δείχνουν την πραγματικότητα όπως είναι. Πολλά κολονακια κατά μήκος της Βασιλέως Γεωργιου τα οποία διευκολύνουν την αριστερή στροφή των λεοφωρειων. Δεν βλέπω όμως κολονακια και στις άλλες εξόδους από την Αρτεμισίας εννοώ την Αρμένιου. Θα μπουν και σε εκείνο το σημείο κολονακια; θα απομακρυνθουν τα ενοικιαζομενα σε εκείνο το σημειο; Η εκει δεν έχουμε απαντησεις από την υπηρεσία.

  3. Κύριε Κουζουκα σας έχουν υποβαθμίσει τόσο πολύ,σας έχουν υποτιμήσει τόσο πολύ,που τέτοιου είδους ανακοινώσεις είναι για να γελάει ο κόσμος. Όλο το νησι ένα μπάχαλο,ελάτε στην 25ης Μαρτιου ,Καζουλη,Κονιτσης,Ανταγορα,Διαγόρα που έχουν βάλει τραπέζια μέχρι στις εσοχές σταθμευσης αυτοκινήτων και μετά υπογράψτε ότι θέλετε. Δεν υπαρχει δημοτικός μηχανισμός, δεν υπάρχει υπεύθυνος αντιδημαρχος. Παντού αναρχία. Παντού,όπου και να κοιτάξεις πλήγωνεσαι. Και πραγματικα δεν φταίτε εσείς,υπάλληλοι είστε. Ο δημαρχος και οι σύμβουλοι του ειναξ απλά ανικανοι.

  4. Ευτυχώς εκεί βάλανε κωλονακια γιατί αλλού έχουν βάλει.,…….για να μην παρκάρει κανένας αλλά η δημοτική αστυνομία εξαφανισμένη…

  5. Κυριε Κουζουκα στη γωνία των οδών Ι////// και Β////// γιατί έχουν μπει 40 μέτρα κολονάκια για να στριβουν οι τριαξονικες νταληκες ή γιατί εκεί είναι το του ….;

  6. Κύριε Κουζουκα αν μου βγάλετε μια φωτογραφία με ένα λεωφορείο να στρίβει από εκεί θα σας πιστέψω.
    Μέχρι τότε αφήστε να πιστεύω ότι σας βάλανε μπροστα για να καλύψουν τον αστροπογιαννο

  7. Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις λένε οι Κινέζοι. Όχι μόνο ελεύθερη θέα στη θάλασσα αλλά και η πρόσβαση από το πάρκο του Ορφέα να φαίνεται για τους τουρίστες που περπατάνε.
    Γερό βύσμα και ρουσφέτι γωνιακό διαμπερές 2×2 .

  8. Πολύ καλά κάνατε και βάλατε τα κολωνάκια. Είναι όμως το μοναδικό σημείο στην πόλη που ενοχλεί; ξέρετε πόσες αντίστοιχες γωνίες υπάρχουν που τα αυτοκίνητα δυσκολεύονται να στρίψουν; Αν στην συνέχεια της παραπάνω ανακοίνωσης μας πείτε και που αλλού θα βάλετε, έχει καλώς, αν όμως είναι το μοναδικό σημείο με κολωνάκια τότε ο καθένας μπορεί να πει ότι υπάρχει μεροληψία.

  9. τι να πει ;ότι ναι μας πιέζουν να βάλουμε όπου του θυμηθεί του ενός κ του άλλου;φυσικά βρήκε μια αιτιολογία για αυτό.αλλα για αυτές τις τοποθετήσεις χρειάζεται απόφαση δημοτικού συμβουλίου.που είναι η απόφαση;κ οι υπόλοιπες τοποθετήσεις που γίνονται με ένα τηλεφώνημα κ μια αίτηση απλή τι έχετε να απαντήσετε;

  10. Κώστα τώρα θα ζητούν κολονάκια και άλλες περιοχές μαγαζιά εμπορικά πού εμποδίζει την στροφή μεγάλων οχημάτων η στάθμευση αυτοκινήτων. Οπότε ανοίξατε δουλειές…Περαστικά

  11. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΠΟΥ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΟΒΕΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΤΗΣ ΚΑΠΝΙΣΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΑΜΕΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΑΦΑΝΤΟΙ? ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΤΕ ΘΙΓΜΕΝΟΣ? ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ ΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ?

  12. Τώρα πάω για ύπνο ήσυχος.Είχε ένα θέμα με την κυκλοφορία το νησί,το έλυσε ο δήμαρχος με την δημοτική αστυνομία και τέλος.Όλα στη κυκλοφορία της πόλης μας είναι τέλεια.Καληνύχτα.

  13. πόση ηλιθιότητα υπαρχει’ποσο μισος απο πολλούς που στο χωριό τους ήταν τίποτα και δω γίνανε άνθρωποι και βρίζουν την Κω!!!επίσης αυτό το θέλω να βρίσω και το το κάνουν ανωνυμα και επίσης (α.γ)

  14. ποια κολονακια ? εδω θα βαλουν τραπεζια μεσα στα συντριβανια να δροσιζονται κιολας , οι ταμπελες τους πραγματικα ειναι εκνευριστικες δηλ απο την ταμπελα θα μπει ο αλλος μεσα?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ