Δήλωση Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά για ανάρτηση συμβούλου της μειοψηφίας κ. Γ. Κοκαλάκη

30
7281

Δήλωση Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά

για ανάρτηση συμβούλου της μειοψηφίας κ. Γ. Κοκαλάκη

 

 

Είναι αδιανόητο, σε καθένα που έχει υπηρετήσει την Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και κάθε νοήμονα πολίτη, να αμφισβητείται η μετακίνηση του Δημάρχου στην Αθήνα για την προώθηση λύσεων σε κρίσιμα θέματα του Δήμου.

Μια τέτοια στάση γίνεται χειρότερη όταν εμπλέκει, με μικροψυχία και τοξικότητα, την παρουσία του Δημάρχου σε κοινωνική εκδήλωση (γάμο).

Σαφώς, για όλα αυτά, ο κ. Κοκαλάκης θα πάρει την απάντηση που του πρέπει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου όφειλε και ο ίδιος να θέσει κάθε ερώτημα που μπορεί να έχει, δίχως να ρίχνει λάσπη μέσω ανάρτησης σε κοινωνικό δίκτυο.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

30 ΣΧΟΛΙΑ

  1. θεοδοση πες αλευρι;;;;
    ο Αβριθης σε γυρευει……….
    ερε γλεντια**
    Οσο για το γαμο δεν εκπλησομαι αφου εσυ και η ομαδα σου ειστε για τα πανυγηρια……..

  2. Μας επισες.Ας έκανες τη δουλειά που σε πληρώνουμε να κανείς και δεν θα μας ένοιαζε και σε γάμους και βαφτίσια να σε στέλναμε τζάμπα.

  3. ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.ΒΑΡΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΜΟΥ.ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ.ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕΣ ΤΑ ΦΑΚΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΑΡΧΕΙΕΣ.ΔΙΕΓΡΑΦΕ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΕΙ.ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ.ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΕΦΑΛΙΑΝΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΗΓΕ ΣΕ ΓΑΜΟ.Ε ΛΟΙΠΟΝ ΝΑΙ ΡΕ ΚΕΦΑΛΙΑΝΕ,ΠΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.ΕΣΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΗΑ ΣΕ ΚΑΛΕΣΕΙ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΓΚΕ-ΓΚΕ- ΚΕΦΑΛΙΑΝΕ.

  4. δημαρχε μην ασχολεισαι μαυτους τους τυπους.
    ο κοσμος τους εβαλε στη θεση που τους ανηκει.
    οσο κανουν τετοιες αναρτησεις τοσο ξεφτιλιζονται.
    ξεχνουν που ο δικος του πηγε στην κυπρο με μισο αεροπλανο παρατρεχαμενες και παρατρεχαμενους.

  5. Δηλαδή κύριε κοκαλακη,ο δημαρχος απαγορεύεται να πηγαίνει σε γάμους; Με τι θράσος τον κατηγορείς; Το ότι οι πολίτες του έχουν κάποια συμπάθεια και τον καλούν,θα βρεθείς εσύ να του το απαγορευσεις; Μην κανεις αντιπολίτευση αυτου του είδους,γιατί εσύ εκτίθεσαι στα ματια και στα αυτιά των πολιτών.

  6. είσαι η πληρωμένη με τα δικά μου λεφτά εσύ ….. άλλαξε όμως λίγο το στυλ γραφής σου. αναγνωρίζεται ρε παιδάκι. μου. τώρα το ποσό τον αγαπάνε…. άστα να πάει. δεν τα λένε μπροστά σου γιατί φοβάται ο κόσμος. τον έχουν σε μια εκτίμηση, άστα! ανικανο τον ανεβάζουν, χειρότερο δήμαρχο που πέρασε ποτέ από τη Κω τον κατεβάζουν.

  7. Λυπάμαι ειλικρινά για τον κύριο Κοκκαλακη,γιατί ανέβασε φωτογραφία,εκθετοντας τα παιδιά που παντρεύτηκαν !!Αν και καλά είχε καλύψει
    τα πρόσωπα τους!!Ντροπή ,!!!Νομίζω οτι όλοι έχουμε το δικαίωμα ,να έχουμε κοινωνικές υποχρεώσεις, η δήμαρχος,η όχι !!!Και καλά αυτός, δεν ξέρει την οικογένεια και την σχέση με τον Θεοδόση, που έχουν.Η κυρία Βάσω πως μπόρεσε να το αναδημοσιεύσει και να το κάνει χειρότερο ο λο αυτό!!Αλλά δεν πειράζει μετά από αυτό αυτοί θα χασουν, και σε πολιτικό επίπεδο και σε επαγγελματικο!!!Λυπάμαι τόσο πολύ, που ηλικιακά μικροί ασχολούνται τόσο ελεεινά με την πολιτική!!!!!

  8. ας του πλήρωνες εσύ τα εισιτήρια και όχι εγώ ως πολίτης και δεν έτρεχε τίποτα κυρά λισσα

  9. με αυτα που λεει αυτος ο κυριος οτι δηλαδη απαγορευεται να παει ο δημαρχος σε γαμο, αποδεικνυει οτι οχι απλα ειναι πολιτικος νανος, αλλα ειναι πολιτικο …., η καλυτερα οπως λεει ο λαος, πολιτικο ……

  10. ΦΙΛΕ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΝΟ.
    ΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ, ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝΕ. ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΑΒΟΥΡΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟΚΛΟΥΘΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ.
    ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ.

  11. ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΙΑΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑΣ? ΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΚΑΚΙΑ, ΚΑΙ Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ?
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ, ΗΤΑΝ ΜΕΤΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ.. ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.
    ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΕΙΣΤΕ.

  12. ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ. ΔΥΟ ΣΧΟΛΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ

  13. ρε πανιβλακα που κατηγορείς και το στέλνεις και στα ΜΜΕ, ο δήμαρχος (τον οποίο δεν ψηφίζω γιατί δεν είμαι απο δω και δεν με νοιάζει) πήγε Αθήνα για μια δουλειά του Δήμου, σωστά ; σωστά μέχρι εδώ, ο Δήμος κάλυψε τα έξοδα για αυτή τη δουλειά, σωστά; σωστα και εδώ, ο δήμαρχος έκανε αυτή τη δουλειά; την έκανε λένε, σωστά; σωστά και εδώ. άρα τι σε νοιάζει τι έκανε και που πήγε στον ελεύθερο χρόνο; εκτός και αν σε αυτές τις περιπτώσεις οι πολιτικοί όταν τελειώσει η δουλειά εκτός εδρας πρέπει να πηγαίνουν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και να κλείνονται εκεί μέχρι να γυρίσουν. πάντως φίλε πες μας κι εμάς τι πίνεις γιατί το χρειαζόμαστε, τη σημερινή εποχή οποιος το έχει λίγο ελαφρό περνάει καλά. να το ελαφρυνουμε κι εμεις το μυαλό.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ