Σε φιλικό κλίμα οι συναντήσεις Δημάρχου και Επάρχου Κω με την Πρέσβη της Αυστραλίας στην Ελλάδα Alison Duncan

0
4790
Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Κω Θεοδόση Νικηταρά πραγματοποίησε η Αυστραλή Πρέσβης στην Ελλάδα και διαπιστευμένη στη Βουλγαρία και τη Ρουμανία, Alison Duncan , παρουσία της αντιδημάρχου τουρισμού κ.Ματίνας Βουκελάτου Χριστοδουλίδη και τους αντιπροέδρου της δημοτικής κοινότητας Κω Κώστα Σουρασή.
Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος καθώς και στις σχέσεις μεταξύ της Κω και της Αυστραλίας , αφού πολλοί είναι οι Κώοι που διαμένουν σε μεγάλες πόλεις, όπως στο Σύδνευ, την Μελβούρνη, στο Darwin και στην Αδελαϊδα .
Αξίζει να σημειωθεί πως η  κα Duncan είναι διπλωμάτης καριέρας στο Υπουργείο Εξωτερικών και Εμπορίου (Department of Foreign Affairs and Trade) , ενώ υπήρξε βοηθός Γραμματέας του Τμήματος Προξενικής Επικοινωνίας και Πολιτικής (Consular Communications and Policy Branch) και διατηρεί άριστες φιλικές σχέσεις με τον Γ.Γ Απόδημου Ελληνισμού Γιάννη Χρυσουλάκη. Η κ. Duncan έχει υπηρετήσει σε αυστραλιανές διπλωματικές αποστολές στην Ινδονησία, τη Νέα Ζηλανδία και τις Νήσους Σολομώντος.

 

Σε φιλικό κλίμα η εθιμοτυπική συνάντηση της επάρχου Κω κ.Ντίνας Σβύνου,  με την Πρέσβη της Αυστραλίας στην Ελλάδα Alison Duncan

Στην συνάντηση επισφραγίστηκαν οι άριστες σχέσεις μεταξύ των δύο λαών, οι οποίοι μοιράζονται τις κοινές αξίες της δημοκρατίας και του κοινοβουλευτισμού. Αξίζει να σημειωθεί πως η κ. Duncan συναντήθηκε με  ελληνοαυστραλούς που κατοικούν στο νησί της Κω.
Η κ. Πρέσβης αναφέρθηκε στην θετική εντύπωση που αποκόμισε από τις φυσικές ομορφιές και τους αρχαιολογικούς χώρους του νησιού μας.

Πηγή: https://www.kostv.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ