Αλ. Χρυσόπουλος για έργα και παρεμβάσεις Αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων

5
5441
Για τα έργα που άπτονται της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων, μίλησε συνολικά ο Αλέξανδρος Χρυσόπουλος.
Αναφέρθηκε στις ολοκαίνουργιες στάσεις και τα δρομολόγια των λεωφορείων, τους νέους οδηγούς και τα νέα λεωφορεία που αναμένονται και για την κατάργηση των νομικών προσώπων που έφερε δυσκολίες στη λειτουργία της αστικής συγκοινωνίας.
Τέλος μίλησε για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου με αυτοκίνητο άμεσης επέμβασης το οποίο θα λαμβάνει μηνύματα από τους συμπολίτες μας για τυχούσες ζημιές.

Πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. να τους πει οτι δεν μπορούν να κοροϊδεύουν έτσι των κόσμο.
    Κάνουν οτι να ναι χωρίς να συμβουλεύονται ειδικούς…σπαταλάνε ένα σκασμό λεφτά προς ημέτερες εταιρίες και εταιρίες των Αθηνών και κάνουν συνεχώς μια τρύπα στον νερό . Και ξέρετε γιατι γίνεται αυτό γιατί ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ… το μόνο που ακούνε είναι το προσωπικό τους όφελος.

  2. Μακραν ο πλεον αδαης Αντιδημαρχος Τεχνικων υπηρεσιων εαν τον ρωτησεις πως μπαινει μια πλακα πεζοδρομιου θα δηλωσει αδαης
    Εβαλαν λοιπον εναν…οικονομολογο να τρεξει τις τεχνικες υπηρεσιες του δημου Κω οταν εχουν διαλυσει αυτες σε 180 σημεια της Κω Ασε που δεν σηκωνει τα τηλεφωνα και ακομα καθαριζει για αυτον …..για γελια εισαστε ολοι παντελως ανικανοι

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ