Δημήτρης Ζερβός: Οι φωτογραφίες που «ξέχασαν» να μας δείξουν χτες από την Κέφαλο

15
17947
Μαζί με τίς χθεσινές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στο νεκροταφείο της Κεφάλου για το κλάδεμα τών δένδρων, παρακαλώ νά δημοσιεύσετε και αυτές, και την επόμενη που θά πάτε για κατούρημα , πάρτε και την κάμερα μαζί σας.

Δημήτρης Ζερβός

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ!!!!!! ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ…. ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ,ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ .ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΣΚΕΨΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ???

    • Ρε φιλε δημητρη αραξε.Που η πολιτική και που εσύ; Δεν κερδίζετε η αγάπη του κόσμου με φωτογραφίες από τα κατσάβραχα.Ελεος ποια με τις στειρες ανακοινωσεις.Μηπως ρε φιλε εχεις παθει και εσύ πολιτικόμυκητιαση;Βγαινει ο καθένας και ανακοινώνει μήπως και γίνει γνωστός.Ακου φιλε δημητρη,για να κερδίσεις την αγάπη του κόσμου,θέλει ταπεινοτητα και όχι ότι του φανη του λολοστεφανη.Συμβουλη σου δίνω γιατί πρέπει να μεγαλώσεις και αλο για να δεις την πραγματικοτητα

  2. Καλά αυτό που κάνεις είναι άδικο. Ρεπορταζ για το κλαδεμα των δέντρων έγινε. Θα έπρεπε να τις κλείσουν με τα προϊόντα κλαδευσης. Και για να σε προλάβω συμφωνώ ότι οι λακκούβες πρέπει να κλείσουν άμεσα. Αλλά μην μπερδεύουμε τα πρόσωπα. Άλλη δουλειά ο Δουδους άλλη ο Χατζηχριστοφης.

  3. ΕΣΥ Δημήτρη ψήφισες Νικηταρά !!! Έλεγες ότι Κυριτσης πρέπει να χάσει με κάθε τρόπο !!! Τώρα δεν σου αρέσει ;;

  4. Δημήτρη τι απαιτήσεις είναι αυτές.Περιμένεις να φτιάξουν αυτούς τους δρόμους;Εδώ κεντρικούς στη πόλη που περνάνε χιλιάδες άνθρωποι και αυτοκίνητα όλη μέρα.Ακόμα και οι ίδιοι και απλά είναι Δευτέρα.Θα ασχοληθούν με της Κεφάλου;Οι άνθρωποι εινσι στο κόσμο τους.Γιαυτο όταν τους διαλεγουμε διαλεγουμε τους καλύτερους που υπάρχουν,χωρίς να είναι τέλειοι και όχι τους καλούς ανθρώπους η συγγενείς και φίλους.

  5. Καλημέρα όλοι που γράφετε γεια τον Δημήτρη τον γνωρίζετε είναι σηνταξιουχος ταχυδρόμος που μαζί του δυστυχώς βγήκε στην σύνταξη και το ταχυδρομείο μας το τελεφτεο που είχε μείνει στο χωριό μας καλό οικογενειάρχης και άνθρωπος χωρίς κανένα ατομικό συμφέρον που κάνη το λαγός να αγαπά υπερβολικά το χωριό του έχω την εντύπωση πως δεν ψήφησε κανέναν από αυτούς και το ίδιο θα κάνουμε πόλοι την άλλη φορά και γεια να γνωρίζεται ο δρόμος που μπήκε η φραγκοσυκιά είναι άσφαλτος και κεντρικότατος με μεγάλα ξενοδοχεία

  6. Εσύ φίλε που καταδικάζεις τους πάντες, πήρες τηλέφωνο το kostv και σου αρνήθηκε να πάει Κέφαλο για ρεπορτάζ? Βγήκες να καταγγείλεις τους ιθύνοντες δημοτικούς συμβούλους για αδιαφορία που δείχνουν στην Κέφαλο? Εσείς οι Κεφαλιανοι όταν έρχονται δήμαρχος και δημοτικοί σύμβουλοι γιατί είστε » φιλιούνται αγκαλιάζονται»? Σας φταίει το kostv κι όχι εσείς που τα κάνετε γάργαρα… Μείνετε στη μιζέρια σας

  7. Προς κύριο Αστραπόγιαννος,οι πρώτες φωτογραφίες με την φραγκοσυκιά είναι ο δρόμος από το ξενοδοχείο Ζεύς πού εξυπηρετεί τό 70 τίς εκατό των τουριστικών τής Κεφάλου και οι άλλες ανοίκουν στο μοναδικό δρόμο πού ενώνει την παραλία με τόν περιφερειακό που πάει προς τό Λιμνιώνα αυτό που εσύ αποκαλείς κατσαβραχα, τώρα με τά γράφουμε νά πρέπει να είσαι ένας καλά πληρωμένος αργομισθος για να γράφεις τέτοιες βλακείες , εγώ στο τόπο μου είμαι γνωστός γιατί γράφω επώνυμα, εσύ κρηβεσε, γατί δεν θέλεις νά δουν ότι είσαι ένας κ………..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ