Επισκευάστηκε η διαρροή της παροχής νερού, στο λιμένα Μανδρακίου Κω

16
5737
Λύθηκε το πρόβλημα της διαρροής, που υπήρχε τον τελευταίο καιρό στο λιμένα Μανδρακίου, με την επισκευή της παροχής νερού, όπως δήλωσε στο Kos tv ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Παναγιώτης Αβρίθης.
Δήλωσε πως έπρεπε να πάρουν τις αναγκαίες εγκρίσεις από την Αρχαιολογική Υπηρεσία και πως υπάρχει σχεδιασμός και μελέτη για να αποκατασταθεί ο πεζόδρομος που οδηγεί στον εμπορικό λιμένα, ο οποίος είναι με τσιμέντο εδώ και 30 χρόνια, με μία σύγχρονη κατασκευή, ανάλογη του χώρου που βρίσκεται.

Πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Την Νεα Δημοκρατία στην κω…..60% αποχή και απο αυτους που πηγαν του λίγους πηρατε 28%…μας απογοητεύσατε..

  2. Αφού δεν πατάει άνθρωπος στο λιμάνι έτσι που το κάνατε. Μέχρι το ψάρεμα απαγορεύεται με απόφαση του λιμεναρχη και δεν μιλάτε ευθυνοφοβοι. Μέχρι το ψάρεμα . Το κτήριο επιβατών θα φτιαχτεί ποτέ Αβριθη?

    • ΚΑΗΜΕΝΕ ΚΩΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.ΑΠΛΑ ΠΕΤΑΣ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΣ.ΝΕΟΠΛΟΥΤΕ ΜΠΟΧΑΛΕ

  3. επειδή αποκαταστήσατε μία διαρροή σχεδόν μετά από 7 μήνες και χιλιάδες κυβικά νερού χαμένα στην θάλασσα; Πόσες μέρες χρειάστηκαν τα συνεργεία να σπάσουν και να αλλάξουν το δίκτυο 4 – 5 ;;; Σίγουρα όχι παραπάνω. Δεν γινόταν με κάποιο τρόπο να παρακάμψουν τις ηλίθιες διαδικασίες και την γραφειοκρατία μόλις έγινε η ζημιά; Έπρεπε να φτιαχτεί στα μέσα της σεζόν που καθημερινά περνούν εκατοντάδες τουρίστες. Τι να πω…..

  4. Μπράβο και σε σας στο λιμενικό ταμείο και στην αρχαιολογία. Είσαστε άξιοι συγχαρητηρίων που τα καταφέρατε να διορθώσετε την διαρροή μετά από 6-7 μήνες. Αυτό που μου προκαλεί απορία είναι πως βγήκε τόσο γρήγορα η ανακοίνωση.

  5. Ειστε απογοήτευση..εισαι ο πιο καθαρός ομως απο όλους..πολυ μασα οι απευθείας των εκατομυρίων..σήκω φυγε!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ