Αναγνώστης: Από τα έξυπνα παγκάκια,στα γυρτά του «βάλε κόντρα» να μη γλιστρήσεις

17
4675

Από τα έξυπνα παγκάκια,στα γυρτά του <<βάλε κόντρα>> να μη γλιστρήσεις.

Όταν οι χρυσοπληρωμένοι αιρετοί μας χρησιμοποιούσαν τα μέσα μαζικής μεταφοράς,κυρίως  τα δημοτικά,δεν θα επέτρεπαν να τοποθετηθούν αυτά τα παγκάκια,που πραγματικά για να μην γλιστρήσεις πρέπει να βάζεις<<κόντρα>>. Ντροπή και αίσχος!

 

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. είσαι άρρωστος, έχεις την καρδια σου,κάποια αναπηρία ισως; ο δημαρχος σε γράφει εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Φοβερή ιδέα,στην κοσμαρα τους από τους χρυσοπληρωμενους ειδικούς συμβούλους.

  2. για να δένεις τα κορδόνια σου πριν μπεις στο λεοφωρειο που δεν έχουμε.
    Εντωμεταξύ ο Χρυσοπουλος γαρ ΝΔ μπλε στάσεις με πράσινα λεοφωρεια. Ρε κάθε μέρα τα ρημαζουν ολα

  3. Σε αυτά τα παγκάκια δεν μπορείς να ξαπλώσεις και να πιάσεις όλο το παγκάκι οπότε κάθονται πολλοί. Επίσης γυμνάζει και σημαντικές μυϊκές ομάδες όταν κοντράρεις. Όλα για το καλό σας και εσείς έχετε παράπονα. Ντροπή σας.

  4. Όταν εισπράττει 3 χιλιαρικα ως δημαρχος και άλλα 1000 ως πρόεδρος ΚΩΑΝ κυκλοφορείς με δημοτικο αυτοκίνητο,θα σκεφτείς τον καρκίνο πάθη,τον καρδιοπαθη,τον άνθρωπο με αναπηρια; Οι άνθρωποι οχι μονο είναι μακριά από την κοινωνία αλλά είναι και ασχετοι. Όσο για τα χρώματα από το πρασινο της ΔΕΑΣ στο μπλε φοβερη επιλογη. Παππάς everywhere

  5. ΟΤΑΝ ΒΡΕΧΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ Ν ΜΗ ΒΡΕΧΟΝΤΕ Τ ΠΟΔΙΑ. ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΠΑΡΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΕΜΑΙ ΣΑΝ ΤΗ ΤΣΙΤΑ .

  6. ΟΤΑΝ ΒΡΕΧΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ Ν ΜΗ ΒΡΕΧΟΝΤΕ Τ ΠΟΔΙΑ. ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΠΑΡΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΕΜΑΙ ΣΑΝ ΤΗ ΤΣΙΤΑ . Κ ΚΑΠΟΙΟς ΝΑ ΜΑς ΜΑΣΤΙΓΩΝΕΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ

  7. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ

  8. Άραγε η τηλεματική και η εφαρμογή για κινητά,που ενημέρωνε για τα δρομολόγια υπάρχει ακόμα ?

  9. Σύντομα θα στείλωμαι μεγάλη επιτροπή επιστήμονων! Αφού τώρα το ανακαλύψαμε!!! Νά προσληφθεί όλο το δυναμικό του δήμου Κω!!! Είς τούς κόλπους μάς!!! Ερχόμενα λίαν συντόμως γονιπετης! Παρακαλώ μην μάς αγνοήσεται!

  10. Εδώ στο Τιγκάκι δεν βάλανε φέτος για πρώτη φορά τις καμπίνες που αλλάζουν οι λουόμενοι για να ενισχύσουν τους επιχειρηματίες

  11. Το λαμπρο μυαλο που ειχε την ιδεα σε ενα νησι με τρελες θερμοκρασιες να βαλει αυτες της ηλιθιες στασεις
    αν τυχων του γινει προταση για δουλεια σε καμια NASA να μην παει να μηνει εδω τα χρειαζετε τετοια μυαλα η χωρα τοσο ηλιθιος που μπορει να γινει πρωθυπουργος μια μερα.

  12. Και έχουν δώσει 10 εκκατομυριο ευρώ για αυτό το σχέδιο,, το οποίο σχεδιάστηκε με βάση τις αρχές της φυσικής και της αεροδυναμικής… Φήμες λένε ότι προωθούν.. Στα θρανία του σχολείου.. Αλλά και στις καρέκλες των δημοσίων υπαλλήλων στα γραφεία..

  13. Για να μην τους παίρνει ο ύπνος.. … Σε σχέση με την καρέκλα πολυθρόνα,με αναπαυτικό μαξιλαράκι… των δημοσίων υπαλλήλων. Που φέρνει βαρεμάρα.. Νύστα..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ