Με εφτά απορριμματοφόρα ενισχύεται μέσω εργολάβου ο Δήμος Κω, για έξι μήνες

10
8355

Με εφτά απορριμματοφόρα ενισχύεται μέσω εργολάβου ο Δήμος Κω, για έξι μήνες.
Οι εργολάβοι που κατέθεσαν προσφορά ήταν τρεις και ο Δήμος επέλεξε την οικονομικότερη, στη χθεσινή συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Κω.
Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Σταμάτης Καμπουράκης δήλωσε πως για τους επόμενους έξι μήνες, τα εφτά απορριμματοφόρα με το ανάλογο προσωπικό, θα συνδράμουν στην αποκομιδή των απορριμμάτων όλων των ξενοδοχειακών μονάδων αλλά και ολόκληρου του νησιού, όπου αυτό είναι αναγκαίο.
Λεπτομέρειες στο ρεπορτάζ που ακολουθεί.

Πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ολα στημενα..έστειλαν πρόσκληση σε 3 και πηραν την οικονομικότερη 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  2. δεν θα ήθελα να είμαι στην θέση σου κύριε Σταμάτη. Αυτό το χάλι στο νησί 🏝️ δεν μαζεύεται ούτε με επτά ούτε με δέκα επτά απορριμματοφόρα έτσι όπως το αφήσατε. Μην βγαίνεις και τάζεις γιατί πάλι μπροστά σου θα τα βρεις. Να σε δω με τα χωριά τι θα κάνεις. ευτυχώς που έχουμε γιορτές και τα έρθετε να καθαρίσετε δύο τετράγωνα γύρο από τους ναούς, από εκεί και κάτω έλα να σε κεράσω καφεδάκι να δείς τα χάλια σου

  3. Άλλος από εδώ,το νησί βρωμα και τώρα θυμήθηκε τα 7 φορτηγα. θα έρθει ο εργολαβος και θα του επιβάλλουν ποιους οδηγούς να πάρει γραμμάτια προεκλογικα.

  4. καλα να παθουμε αυτος ειναι δημαρχος με συμβουλους που γνωριζουν τι γινετε.Οταν τα ελεγε ο κυριτσης ηταν κακος δεν σκεφτοταν τους ψηφους αλλα το νησι να ειναι στην πενα.Τωρα μουρμουραμε.Και εκλογες να ειχαμε τωρα παλι αυτον θα ψηφιζατε ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΩΝ ΚΩΩΝ.ΚΑΚΟΣ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ.Απλα ηταν πολυ μπροστα για τα μυαλα των κωων.τωρα Καλυνηχτα τσιγγαναριο σε ολο του το μεγαλειο.

  5. 2,3 εκατομμύρια ρωτάτε Νικηταρά καμπουρακη.Έχουν ήδη δώσει:300.000 ευρώ έδωσαν το 2020. 800.0000 ευρώτο 2021 με απευθείας ανάθεση (τους προσέβαλε το deal) 1,5 εκ. ευρώ θα διαθέσουν συνολικά για το 2023! 2,3 εκ. ευρω το 2024 !Φαντάσου το πάρτι που έχουν κατά νου να κάνουν τα επόμενα 5 χρόνια…2 εκατομμυριάκια επί 5 χρόνια για ρώτα τον Νικηταρα τον Καμπουράκη, ξέρουν πόσα κάνουν; ο διαγωνισμός 2,3 εκατομμύρια για την καθαριότητα ακυρώθηκε. εγιναν πρόσφυγες γιατί ο Δήμος Ρόδου με διαγωνισμό εκμισθωσε αποριμματοφορα με 25.000 ευρώ τον μήνα το όχημα και ο δήμος Κω με 60.000 ευρώ τον μήνα!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ? https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0oevjAPjeMhDiB6ZmqSbR62FqeR6KjX5wmuq63Xi3Y7XSfmDrBAedVkkDgtDNHrUSl&id=100048993305177
    https://aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/515082/anagnostis-kathariotita-megalos-asthenis-tou-dimou/

  6. Το θόρυβο που κάνουν τα πεπαλαιωμένα απορριμματοφόρα κάθε βράδυ και μας ξυπνάνε μαζί με τις φωνές των υπαλλήλων που εμείς τους πληρώνουμε δεν είναι θάμα; Μας εκδικούνται επειδή δουλεύουν νύκτα;;; Ευρωπαϊκή Ελλάδα !!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ