Με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες αποψίλωσης και κοπής χόρτων στην κοινότητα Ασφενδιού

9
9009

Με εντατικούς ρυθμούς εκτελούνται οι εργασίες αποψίλωσης και κοπής χόρτων στο κέντρο του Ζηπαρίου, τόσο από τα συνεργεία του εργοταξίου του Δήμου της Κω, όσο και από τους εργαζόμενους στην κοινότητα.
Τα συνεργεία του δήμου οργανωμένα παρεμβαίνουν με όλο τον υπάρχοντα μηχανισμό, σε καθημερινή βάση και με συγκεκριμένο πρόγραμμα, σε όλο το νησί επισημαίνει ο πρόεδρος της κοινότητας Σεβαστιανός Παρβέρης, προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες σε όλες τις κοινότητες.

Πηγή: https://www.kostv.gr/nea/topika/29569-me-entatikoys-rythmoys-oi-ergasies-apopsilosis-kai-kopis-xorton-stin-koinotita-asfendioy

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μετά τον πρόσφατο εμπρησμό στο δάσος που είναι στο φράγμα της Μεσαριάς προκύπτει η άμεση αναγκαιότητα δημιουργίας αντιπυρικών ζωνών στο νησί για την προστασία των δασών.
    Άλλοι δήμοι αιτούνται και τους δίδονται επιχορηγήσεις για καθαρισμούς των δασών και δημιουργία αντιπυρικών ζωνών από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
    Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κύριος Καμπουράκης Σταμάτης αφού πρώτα συνεργαστεί με το Δασαρχείο και το Επαρχείο Κω να υποβάλλει μέσω της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου εμπεριστατωμένη αίτηση για χρηματοδότηση με σκοπό τον καθαρισμό των δασών και την δημιουργία αντιπυρικών ζωνών στο νησί.
    Στην Ρόδο το 2023 έγινε τεράστια καταστροφή γιατί δεν υπήρχαν αντιπυρικές ζώνες και δεν είχαν καθαριστεί έγκαιρα τα δάση.
    Αναλυτικά όλες οι τεχνικές οδηγίες για αντιπυρικές ζώνες κλπ περιλαμβάνονται στον παρακάτω σύνδεσμο:
    https://dasarxeio.com/wp-content/uploads/2020/07/61247_2789_2020.pdf?fbclid=IwAR05YqeyizDsZadF5mb4aHaFLrxmXU3lSVGdtyHv_CX70MxRzCY-LVatr6U

  2. διο χόρτα κόβεται και το κάνετε διαφήμιση λες και κάνατε κανένα έργο στο νησί ξυπνάτε το νησί βρομάει από άκρη σε άκρη μόνο φωτογραφίες είστε λες και είστε μοντέλα

  3. Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ .
    ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ , ΑΛΥΚΕΣ ΒΡΩΜΑΝΕ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ , ΑΓΡΟΤΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ, ΠΛΥΣΙΜΟ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ , ΖΙΑ ΠΑΡΚΙΝΚ, ΖΙΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΝΤΟΥ, ΛΙΝΟΠΟΤΗΣ, ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ,ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΤΗΡΙ ΦΡΑΓΜΑ, ΤΟ ΖΗΠΑΡΙ 3 ΜΕΤΡΑ ΧΟΡΤΑ , ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΤΕ, ΔΟΥΛΕΨΤΕ,ΔΟΥΛΕΨΤΕ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΓΩ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΟΡΙΟ »»’

    • Εάν πραγματικά ήσουν φίλος – συμμαθητής του προέδρου όπως λες δεν θα κρυβόσουν πίσω από την ανωνυμία του πληκτρολογίου σου αλλά θα τα έλεγες δημόσια και με ονοματεπώνυμο! Μην σταζετε χολή επειδή δεν σας ψηφίσαμε και σας στείλαμε σπίτι σάς για όλους τους λόγους που πολύ καλά γνωρίζετε και γνωρίζουν όλοι! Σεμνά και ταπεινά! Όλοι θα κριθούν στο τέλος! Όσο για την εικόνα του χωριού μας μάλλον ζεις σε άλλον πλανήτη ή απλά τα γράφεις όπως σε συμφέρει αλλά έχουν γνώση οι φύλακες…

  4. Όλοι χαμηλά τα κεφάλια και δουλειά παιδιά για το νησί μας! Όποιος δεν υπηρετεί τον δημότη πάει σπίτι του όπως πήγαν καί άλλοι! Σεβασμός στον δημότη και εμείς να σεβόμαστε το χωριό μας βέβαια και όχι να κάνουμε ότι μας καπνίσει!

  5. Δυστυχώς εμείς πρώτοι οι δημότες δεν σεβόμαστε τον τόπο μας αλλά ούτε και τον φροντίζουμε και τα περιμένουμε όλα από τον δήμο, την περιφέρεια, την κυβέρνηση και τον Θεό τον ίδιο! Ας κάνει ο καθένας αυτό που τού αναλογεί και να σταματήσουμε την γκρίνια, την μιζέρια και την κακία για τον γείτονα μας! Μόνο έτσι θα πάμε μπροστά!

  6. τους εκτακτους οχταμηνιτες τους βαζει η κυβερνηση τελος ιουλη ενω επρεπε να ξεκινουν αρχες απριλη.
    θυμαμαι που το εθεσε το θεμα ο δημαρχος στον υπουργο γεραπετριτη και υποσχεθηκε να το διορθωσουν.
    μεχρι σημερα δεν διορθωθηκε.
    δευτερο πρεπει να επιτραπουν οι προσληψεις γιατι με τα μνημονια απαγορευτηκαν εδω και 14 χρονια.
    τριτο οι διαγωνισμοι για ιδιωτες πρεπει να γινονται εγκαιρα, και οι ενστασεις να εκδικαζονται αμεσα. τεταρτο και κυριωτερο, ο καθε πολιτης να κοβει τα χορτα μπροστα απο το οικοπεδο του, και οι καταστηματαρχες επισης στους κεντρικους δρομους οπως γινεται σε ολο τον πολιτισμενο κοσμο.
    γιατι η εικονα με τα χορτα αυτη την εποχη ειναι απαραδεχτη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ